Görüş Bildir
Haberler
Alev Alev Filminin Konusu Nedir? Alev Alev Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Alev Alev Filminin Konusu Nedir? Alev Alev Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Elif
07.07.2022 - 13:47

1984 yılında vizyona giren Alev Alev filmi, sevilen Yeşilçam yapımları arasında yer alıyor. Başrollerinde Tarik Akan, Cüneyt Arkın ve Gülşen Bubikoğlu gibi usta oyuncular bulunuyor. Gemi kaptanı Murat ve bir butikte tezgahtar olarak çalışan Alev ile aralarındaki aşkı anlatan film, uzun yıllardır televizyonlarda yayınlanıyor. Peki Alev Alev filminin konusu nedir? Alev Alev filminin oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alev Alev Filminin Konusu Nedir?

Alev Alev Filminin Konusu Nedir?

Bir mağazada tezgahtar olarak çalışan Alev ve gemide kaptanlık yapan Murat birbiriyle sevgilidir. Ancak o sırada tatile gelen Ümran, Murat ve Alev'in arasını bozar ve ilişkilerini bitirir. Alev, Murat'ın evlendiğini öğrenmesinin ardından İstanbul'a gelir. Ümran'ın amcası olan Şahin ile tanışarak aileye girer.

Murat ise Alev ve Şahin'i görünce kıskanır. Şahin iş ile ilgili bir yolculuk yapacağı zaman Murat ve Alev yakınlaşırlar. Ümran, Murat'ı Alev'den çok kıskanır ve aralarında hep bir ilişki olduğunu düşünür.

Murat ve Alev görüşmek için yatta buluşurlar. Onları yatta yakalayan Ümran, kavga esnasında yattan düşer. Ümran'ın öldüğünü düşünen Alev ve Murat birlikte kaçarlar. Ümran ise önceden onlar suçlayan bir mektup bırakır.

Polislerden kaçan Murat ve Alev Bodrum'da bir eve gizlenir. Daha fazla burada saklanamayacaklarını anladıkları zaman tekne ile kaçma planı yaparlar. Ancak tekneye bindikleri zaman patlama ölür ve ikisi de ölür. Şahin, Alev'in ölmesinden sonra intihar eder.

Alev Alev Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Alev Alev Filminin Oyuncuları Kimlerdir?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?