Görüş Bildir
Haberler
ALES Başvuru Tarihleri Neler? ALES/1 Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

ALES Başvuru Tarihleri Neler? ALES/1 Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

Akademik kariyer yapmak isteyen vatandaşlar, ÖSMY’nin düzenlediği ALES sınavından geçerli notu almak zorunda. Yılda üç kere düzenlenen ALES sınavının ilki 2 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. ÖSYM, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ALES başvurularının başladığını duyurmuştu. ALES başvurusu ne zaman bitecek? ALES/1 başvurusu nasıl yapılır? İşte ÖSYM’nin duyurduğu ALES başvurularıyla ilgili son bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

ALES Başvurusu Ne Zaman Bitecek?

ALES Başvurusu Ne Zaman Bitecek?

12 Mart’ta başlayan ALES başvuruları, 22 Mart tarihinde sona erecek. Sınava katılmak isteyen adaylar, 22 Mart Pazartesi saat 23.59’a kadar başvurularını yapabilecek.

Başvuru sırasında adaylardan HES kodu istenecek.

ALES BAŞVURU KILAVUZU

ALES Başvuru Ücreti Kaç Para?

ALES Başvuru Ücreti Kaç Para?

ÖSYM, ALES başvuru ücretinin 2021 yılı için 145 lira olacağını açıkladı. ALES başvuru ücretleri, Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; ING Bank’ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın