Görüş Bildir
Haberler
Akşener'i Hedef Alırken 'Dinozor' Yazamayan Soylu Gündemde

etiket Akşener'i Hedef Alırken 'Dinozor' Yazamayan Soylu Gündemde

Emre Ordu
06.08.2022 - 11:13 Son Güncelleme: 06.08.2022 - 11:24

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki uyuşturucu üzerinden sertleşen tartışmada Soylu, bir video paylaştı. Videoda Akşener, mumya olarak gösteriliyor ve bütün video boyunca FETÖ ile ilişkilendiriliyor. Soylu'nun videoyu paylaşırken 'dinozor' kelimesini yanlış yazması sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yalova’da esnaf ziyareti sırasında bir yurttaşın uyuşturucu ile mücadeleye yönelik sorduğu soruya yanıt veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bak Sayın Recep Tayyip Erdoğan, sana ulaşamayan Ak Partili kızlarımız bana soruyor: Süleyman Soylu'nun dediğine göre Ak Parti iktidarı, 15 Temmuz 2016'ya kadar uyuşturucuyla mücadele etmemiş. Bu iddia karşısındaki cevabını milletçe, merakla bekliyoruz. Haydi bakalım buyurun, açıklayın' dedi.

Bunun ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gençlerin yaptığını söylediği Akşener'i hedef alan bir videoyu resmi hesabından paylaştı. İYİ Parti Gençlik Politikaları tarafından hazırlanan “dinozorlar” videosuna karşılık hazırlanan “mumya” animasyonunda Meral Akşener için sert ifadeler kullanılıyor.

Söz konusu videoyu kahkaha emojisi ile “Dinazorlara aslında birer ‘mumya’ olduklarını hatırlatmışlar” notuyla paylaşan Soylu'nun videoda doğrusu yazılmasına rağmen 'dinozor' kelimesini de yanlış yazdığı görüldü.

Soylu'nun paylaştığı o video 📹

İçeriğin Devamı Aşağıda

İYİ Parti'nin dinozor videosu👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
218
49
34
8
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mert Soylu

çok itici tipler tanıdım ama bu herif ilk 5'e girer, dış kulvardan deparla 1.liğe bile yükselebilir.

sinan

1.malum kişi 2.i.melih 3.s.soylu 4.b.arınç

V for Valkyr

Meral Akşener 'in karşı atak yapıp: " Daha 'dinozor' kelimesini yazmayı beceremeyen kişi bu ülkenin İçişleri bakanı" demesi lazım.

Mert Soylu

yalnız kelimeyi ben bile şuan öğrendim ki, gerçek bir kitap kurduyumdur. şurda kime sorsan ona dinazor der. adamın milyon tane pisliği varken dinozordan vurm... Devamını Gör

Nuray

Ellerinde patlamış son çırpınışlar.`SS danışmanları o sırada uyuyor. :)