Görüş Bildir
Haberler
AK Parti Mitingine Öğrencileri Götürmek İçin Ailelerden İzin İstediler

AK Parti Mitingine Öğrencileri Götürmek İçin Ailelerden İzin İstediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Erzurum'da katılacağı toplu açılış ve miting öncesinde şehirde hummalı bir çalışma var. Kentte kamu çalışanlarına miting için SMS gönderilirken, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talimatıyla dağıtılan matbu formlarla da velilerden öğrencilerin mitinge katılması için izin istendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AK Parti mitingi için Erzurum'da çalışmalar sürüyor

AK Parti mitingi için Erzurum'da çalışmalar sürüyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış ve miting yapmak için 24 Aralık 2022 Cumartesi günü Erzurum'da olacak. Erdoğan'ı, Erzurum'da karşılamak için günlerdir yoğun mesai yapan AKP teşkilatları ve belediyelerin yanına kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra Milli Eğitim İl Müdürlüğü de katıldı.

Öğrencileri mitinge götürmek istediler!

Öğrencileri mitinge götürmek istediler!

Sözcü'de yer alan habere göre; Kentte kamu çalışanlarına miting için SMS gönderilirken Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talimatıyla dağıtılan matbu formlarla da velilerden öğrencilerin mitinge katılması için izin istendi.

Dağıtılan formlarda miting alanının adresi verilerek , toplu açılış töreni düzenleneceği belirtilirken, Erdoğan'ın katılacağının belirtilmemesi dikkat çekti. İzin formlarında  öğrencileri okulllarının önünden Büyükşehir Belediyesi’ne ait otübüslerin ücretsiz taşıyacağı da paylaşıldı.

İYİ Partili Naci Cinisli'den tepki: "Aziz hemşehrilerim, ya sabır. Az kaldı"

İYİ Partili Naci Cinisli'den tepki: "Aziz hemşehrilerim, ya sabır. Az kaldı"

Duruma tepki gösteren İYİ  Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak  “Erzurum‘da çocukları Cumartesi günkü AK Parti mitingine gitmeye zorlanan veliler, talimat giden üniversite öğrencileri  isyandalar. Arayan, arayana. Aziz hemşehrilerim, ya sabır. Az kaldı” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
27
17
9
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Gene çay, makarna fırlatır acaba insanları süratına süratına. Gladyatör arenasında tribünlerdeki aç insanlara ekmek fırlatması gibi. Size bu yeter gibisinden... Devamını Gör

Alper Feyzioğlu

Başkan benim favorim ışıklı top altyazılı izle bak 😂😂😂

Semih Kurnaz

Not: Ücretsiz ulaşım sağlanacaktır :D :D Tek sorun bu mu sence :D :D

Trabuzeni

''Kamu çalışanlarının telefonlarına mesaj'' işte bu tehdittir.