Görüş Bildir
Haberler
Konya Valisi CHP'li Başkanlara Randevu Vermedi

Konya Valisi CHP'li Başkanlara Randevu Vermedi

CHP'li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı Konya'da bir araya geldi. Ancak Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Konya Valisi, CHP'li Başkanlara randevu vermedi. 'Biz talep ettik, bize dönüş olmadı' diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Belediye başkanının seyahati varmış diye bilgi verildi bize' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı bugün Konya'ya gitti. Bir dizi ziyaretlerde bulunacak olan başkanlar Konya'da toplantı yaptıktan sonra illerine geri dönecek.

Sözcü'nün haberine göre, CHP'li başkanların Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Konya Valisi’nden randevu talep ettiği talebe yanıt verilmediği ortaya çıktı.

"Talep ettik dönüş olmadı"

"Talep ettik dönüş olmadı"

İmamoğlu, belediye başkanının seyahati olduğu yönünde kendilerine bilgi verildiğini dile getirerek, “Biz talep ettik, bize dönüş olmadı. Yoksa gittiğimiz her şehirde arıyoruz. Dönüş olmadı. Belediye başkanının seyahati varmış diye bilgi verildi bize. Yoksa her gittiğim şehirde mutlaka belediye başkanına, valisine görüşmek istediğimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

İmamoğlu, bir gazetecinin, “Daha önceden kabul edilmiş miydi?” sorusuna, “Ne yazık ki olmadı. Sadece Gaziantep’te Fatma Şahin Başkan ile kahve içmiştim” yanıtını verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
15
4
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Tabi ki vermez çünkü edep ve terbiye bunu gerektirir.