Görüş Bildir
Haberler
AKP Kongreleri İçin 'Gündemde Tutmak Faydasız' Diyen Bakan Koca'ya Tepkiler

etiket AKP Kongreleri İçin 'Gündemde Tutmak Faydasız' Diyen Bakan Koca'ya Tepkiler

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AKP kongrelerine gelen tepkilere 'Bu konuyu gündemde tutmanın kimseye faydasının olmadığı kanaatindeyim' yanıtını verdi. Koca'nın ifadelerine sosyal medyadan tepki geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakan Fahrettin Koca, TBMM'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Salgın tedbirleri hiçe sayılarak yapılan AKP kongreleri nedeniyle yapılan eleştirilere yanıt veren Koca, şöyle konuştu:

 ''Bu konuyu gündemde tutmanın kimseye faydasının olmadığı kanaatindeyim. Bugüne kadar Bilim Kurulu üyelerimiz dahil olmak üzere kapalı ortamlarda virüsün bulaştığını biliyoruz. Bu bilgilendirmede bir değişiklik söz konusu değil, dolayısıyla herkesin bu mücadelede üzerine düşen sorumluluğun gereğini yapması gerektiği kanaatindeyim. O görüntülerden ayrıcalık hikayesi çıkarılmamalı.'

Koca'nın açıklamaları👇

Koca'nın savunmasına sosyal medyadan tepkiler geldi 👇

Koca'nın savunmasına sosyal medyadan tepkiler geldi 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
307
119
21
9
8
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Banker Yakup

Bu herif piyasaya ilk çıktığında da dna'sı bozuk siyasal islamcılardan hayır gelmez diyorduk, çok başarılı bir sağlık bakanı diyenler vardı. Günaydın diyorum... Devamını Gör

İronici

sayın bakan doğru diyor. gündemde tutmak faydasız. çünkü hiçbir akp'li seçmenin umurunda değil

Halil orman

süreci çok iyi yönetiyor diye yüceltilen bakan bu işte

Ziya Akbaş

Bunun bir de içişleri, milli eğitim ve turizm gibi farklı versiyonları var, en az bunun kadar yüzsüz, beceriksiz ve utanmazlar.