Görüş Bildir
Haberler
AKP'deki Kavga Büyüyor: Melih Gökçek de Bülent Arınç'a Cevap Verdi

AKP'deki Kavga Büyüyor: Melih Gökçek de Bülent Arınç'a Cevap Verdi

Bülent Arınç'ın 'kral çıplak demenin vaktidir' çıkışının ardından başlayan AKP içindeki tartışma devam ediyor. Son olarak Arınç'a tepki gösteren kişi görevden alınan Ankara eski belediye başkanı Melih Gökçek oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP'li Bülent Arınç, katıldığı bir toplantıda AKP’ye ve AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a majeste diye hitap ederek “Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir. Allah cesur olana izzet verir” şeklinde eleştirmişti.

Arınç'ın bu sözlerine AKP'li isimlerden tepki gelmişti.

Son tepki'de Melih Gökçek'ten geldi.

Son tepki'de Melih Gökçek'ten geldi.

Yeni Aktrol olarak adlandırılan Melih Gökçek, sosyal medya hesabı üzerinden kendisini takip eden kişilere Arınç hakkındaki düşüncelerini sordu.

Gökçek'in paylaşımı ise şu şekilde:

'Bülent Arınç: 'Ben siyasette 50 yılımı doldurmuş bir insanım. Toplumun bana dair bir kanaati var. 'Bu adam namusludur, bu adam vicdanlıdır, muhakeme sahibidir' şeklinde bir kanaat var' demiş. Yaklaşık 170.000 takip ettiğim sağ duyulu isim var. Soralım bakalım aynı kanaatteler mi?'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
99
15
15
11
8
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Balkan Türkleri

Metal Yorgunu,Fetö destekçisi diye kendi partisinden kışkışlanan ağlaya ağlaya istifa ettirilen bu Gökçek hala ne yüzle geziyor anlamak mümkün değil...

Citizen Cane

Melih yiyorsa desene halka beni bir soralım bakalım ne diyecekler diye. İyi oluyor böyle birbirinizi yiye yiye kendinizi tüketeceksiniz aynen devam.

cinnet is coming

yazdıklarının altına yorum almayan dallama, trol ordusundan yorum istemiş