Görüş Bildir
Haberler
Akıncı Final Mi Yapacak? ATV Akıncı Dizisi Ne Zaman Bitecek?

Akıncı Final Mi Yapacak? ATV Akıncı Dizisi Ne Zaman Bitecek?

ATV’de büyük umutlarla yayın hayatına başlayan Akıncı dizisi, istediği reyting sonuçlarını bir türlü elde edemedi. Kanal D’de yayınlanan ve Türkiye’nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar karşısında reytinglerde çakılan Akıncı’nın final yapacağı iddia edildi. Daha önce de dizinin yönetmen ve senarist kadrosu değiştirilmişti. Peki, Akıncı ne zaman final yapacak? Akıncı konusu ne? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akıncı Final Mi Yapıyor?

Akıncı Final Mi Yapıyor?

Tv100’de yer alan habere göre; yayın hayatına 1 Ocak’da başlayan ve ATV’nin yayınladığı tanıtımlarla reklamını yaptığı Akıncı dizisi, 20. bölümü ile ekranlara veda edecek. 30 Nisan Cuma günü 18. bölümü ile ekrana gelecek dizinin 20. bölümü ile final yapacağı öğrenildi.

AKINCI KONUSU NE?

Fatih yakışıklı ve dürüst olan idealist bir Tarih öğretmenidir. Üniversiteden mezun olduğu gün, karşısına babasının görev arkadaşı olduğunu söyleyen Orhan çıkmış ve Fatih'e hiç bilmediği aile tarihiyle ilgili gerçekleri açıklamıştır; Fatih'in babası Osmanlı soyundan gelen bir 'Akıncı Beyi'dir ve bir suikast girişimi sonucunda şehit edilmiştir. Yüzyıllardır süre gelen bu kutsal görevi artık Fatih sürdürecektir. Fatih, yıllar içinde Orhan'ın yardımıyla eğitilir ve ülkesine karşı tehdit oluşturan her türlü suç örgütüne karşı savaş açar. Gündüzleri sıra dışı bir eğitim anlayışıyla tarih öğretmenliği yaparken, geceleri taktığı maskeyle gerçek kimliğini gizleyerek Akıncı görevini üstlenir. Yaptığı operasyonlarla, günden güne bir halk kahramanına dönüşür.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın