Görüş Bildir
Haberler
AKILLI TELEFONLAR İÇİN EN İYİ 5 NAVİGASYON UYGULAMASI

AKILLI TELEFONLAR İÇİN EN İYİ 5 NAVİGASYON UYGULAMASI

İnternetten kazansam
11.01.2015 - 16:11 Son Güncelleme: 10.04.2015 - 15:12

AKILLI CEP TELEFONLARI İÇİN EN İYİ 5 NAVİGASYON UYGULAMASI

Akıllı telefonlar hayatımızın birçok alanında bize kolaylık sağlıyor. İnsanların trafikte en büyük sıkıntılarının başında gelir yol tarifi almak veya yol tarif etmek. Özellikle büyük şehirlerde, otobanlarda girişleri kaçırmanız üç beş kilometre daha fazla yol yapmanız demektir. İşte tamda burada derdimize çare olarak navigasyonlar kurtarıcı olarak hayatımıza girdi. Son yıllarda akıllı cep telefonlarında da kullanılmaya başlaması ile Android uygulamaları arasındaki yerini almış oldu. Hali hazırda kullanılmakta olan bir Android navigasyon uygulaması mevcut. Android için en iyi Navigasyon uygulamalarını kısaca sizlere tanıtmaya çalışacağız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. YANDEX NAVİGASYON

1. YANDEX NAVİGASYON

Yazımızın giriş kısmında da dediğimiz gibi hali hazırda birçok Android navigasyon programı mevcut. İlk sıraya Yandex navigasyon uygulamasını almamızın en büyük sebebi ücretli olan çoğu Android navigasyon uygulamasına yapabileceğiniz işlemleri ücretsiz olmasına rağmen Yandex Navigasyon uygulaması ile yapabilirsiniz. Android Yandex Navigasyon uygulamasını tercih etmeniz için başlıca şunları sayabiliriz.

  • Türkçe dil desteğinin bulunması,

  • Tamamen ücretsiz oluşu,

  • Ücretsiz sesli yönlendirmesinin bulunması,

  • Hız kontrol uyarılarının bulunması,

  • Kaza, yol durumu, trafik bilgisi, kırmızı ışık bilgisi.

Hatta özellikle büyük şehirlerde radarlara ilişkin sizi uyarması Android Yandex Navigasyon uygulamasını tercih etmenizdeki nedenler. Ayrıca şunu da belirtmekte fayda var. Uygulama alanı çok düşük olduğu için (diğer uygulamalara göre) telefonunuzda fazla yer kaplamayacaktır Yandex Navigasyon uygulaması Android için en iyi navigasyon uygulamalarının başında geliyor.

İndirme Linki: Yandex.Navigator - Android Apps on Google Play

2. HERE MAPS :

2. HERE MAPS :

Yakın zamanda Android sistemine giriş yapan bir uygulama olmasına rağmen gayet başarı bir uygulama. Windows Phone çıkışlı olan uygulama henüz beta aşamasında olmasına yeterlilik seviyesi gayet iyi. Here Maps Android Navigasyon uygulamasını kullanmanız başlıca birkaç sebebi ise şu şekilde sıralayabiliriz.

  • Büyük ölçüde ücretsiz oluşu (ücretlendirmeye gerek kalmayacak şekilde işini                 görebiliyorsunuz.

  • Türkçe dil desteğinin bulunması,

  • Harita yapısının görsel olarak çok güzel oluşu,

  • En önemli özelliği ÇEVRİMDIŞI kullanım desteğinin bulunması

Özellikle bir çok navigasyon uygulamasında bulunmayan çevrimdışı kullanım desteği ile Here Maps Navigasyon uygulaması Android için en iyi navigasyon uygulamalarından bir tanesi.

İndirme Linki : HERE Beta: Offline maps & nav - Android Apps on Google Play

3. WAZE SOCİAL GPS MAPS & TRAFFİC:

3. WAZE SOCİAL GPS MAPS & TRAFFİC:

Google her giriş yaptığı her alanda en iyisini yapmayı alışkanlık haline getirdi. Google tarafından satın alınmasından sonra yapılan güncellemeler ile dikkatleri üzerine çeken Waze Social Gps Maps & Traffic Android navigasyon uygulamasını tercih etmeniz için kısaca şunları sıralayabiliriz.

  • Ücretsiz oluşu,

  • Türkçe dil desteğininim bulunması,

  • Çok kapsamlı bir harita sisteminin bulunması şöyle ki en ücret köşelerde dahi size yol tarifi sunabiliyor. Google haritalar sayesinde her daim güncel.

Zaten uygulamayı listemize almamızın en büyük sebeplerinden bir tanesi sürekli güncellenmesi. Bu hali ile Android için en iyi navigasyon uygulamalarına bir alternatif.

İndirme linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.waze

4. GPS NAVİGAZYON VE HARİTA:

4. GPS NAVİGAZYON VE HARİTA:

Kısmen ücretli bir uygulama olmasına rağmen yaptığımız araştırmada google play’de 10 milyondan fazla indirilmesi ile en fazla indirilin Ardroid navigasyon uygulaması olmayı başarmış. Uygulamaya indirip denediğiniz de neden bu kadar tercih edildiğini anlayabilirsiniz. Özellikle grafikleri görselliği harika olan bir uygulama kısaca GPS Navigasyon ve Harita uygulamasını tercih etmeniz için kısaca şunları sıralayabiliriz. 

  • Her ne kadar kısmen ücretli ise ücretsiz kısmı ile işinizi rahatlıkla görebiliyor                  olmanız.

  • Sürekli güncel oluşu.

  • Türkçe dil desteğinin bulunması,

  • Harika bir görsellik sunması,

Akıllı cep telefonları için kısmen ücretsiz olarak sunulan alternatif bir navigasyon uygulaması

İndirme linki :GPS Navigation & Maps Sygic - Android Apps on Google Play

5. BAŞARSOFT NAVİGASYON TURKEY :

5. BAŞARSOFT NAVİGASYON TURKEY :

Her ne 45 TL gibi bir fiyatı olmasına rağmen sürekli güncellemesi nedeni ile tercih edilen bir uygulama (tarafımızdan kullanılmamıştır. Forumlardan ve internet sitelerinden yapılan araştırma neticesi bu kanaate varılmıştır.) Başarsoft Navigasyon Turkey uygulamasını kullanmanız için birkaç sebep,

  • Türkçe dil desteğinin bulunması,

  • Sürekli olarak güncel oluşu

Diğer ücretsiz uygulamalarını göre gölgede kalsa da ücretli uygulamalar içerisinde Android için en iyi navigasyon uygulamalarına bir alternatif bir uygulama.

İndirme linki :Başarsoft Navigation Turkey - Android Apps on Google Play

KAYNAK : İnternetten Para Kazanma

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın