Görüş Bildir
Haberler
Akıllı Telefon Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Akıllı Telefon Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Akıllı telefon seçimi yaparken en çok neye dikkat edersiniz? Her kullanıcının kriterleri mutlaka farklılık gösterecektir. Fotoğraf çekmeyi sevenler kamerasının iyi olmasını isterken oyun oynamayı sevenler ise güçlü bir işlemciye sahip olmasını ister. Bu haberde sizlere bir akıllı telefonda olması gereken özellikleri sıraladım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güçlü İşlemci

Güçlü İşlemci

Oyun oynamayı seviyorsanız güçlü bir işlemci oyun deneyimini üst seviyelere çıkaracaktır. AnTuTu skoruna göre en yüksek puanı alan akıllı telefon Iphone 7 Plus modelidir. Android işletim sistemine sahip bir cihaz kullanacaksanız en yüksek skoru OnePlus 3T elinde bulunduruyor.

Görselde ki Akıllı Telefon: Apple Iphone 7 Plus

İyi Bir Kamera

İyi Bir Kamera

Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız en önemli kriteriniz kamera olması normaldir ama iyi bir kameranın yanında bir de güçlü bir işlemci daha seri fotoğraflar ve videolar çekmenize imkan verir.

Görselde ki Akıllı Telefon: Asus Zenfone Zoom

Kaliteli Ses Deneyimi

Kaliteli Ses Deneyimi

Müzik severler için Sony ve HTC modellerinin ses konusunda iyi olduğunu belirteyim. Telefonun yanında ayrıca kullandığımız kulaklığın kalitesi büyük önem taşıyor. Sony ve HTC ses yönünden tatmin edici kulaklıklar üretiyor.

Görselde ki Akıllı Telefon: HTC 10

Batarya Kapasitesi

Batarya Kapasitesi

Akıllı telefonlar için en büyük sorun şüphesiz kullanım süreleridir. Gün sonunu görmeyen telefonlar kullanıcılara büyük sorunlar yaşatıyor. Sürekli elimizde şarj cihazı ile gezmek istemeyiz. Bu nedenle şarj problemi yaşıyorsak pil kapasitesi büyük olan bir cihaz seçmekte fayda var. Görselde sizlerle paylaştığım modelin pil kapasitesi 5.000 mAh' dir. Aynı kapasiteye sahip Lenovo Vibe P1, Asus Zenfone Max modeli de bulunuyor. Ne yazıkki görseldeki telefon sadece Çin pazarı için üretilmiş o yüzden diğer modelelere yönelebilirsiniz.

Görselde ki Akıllı Telefon: Samsung Galaxy A9 Pro

Özçekim (Selfie)

Özçekim (Selfie)

Özçekim (Selfie) fotoğrafları seviyorsanız ön kamera sizin için önemli bir unsur olacaktır. Seçim yaparken ön kamerası 8 MP üstü olmasını tavsiye ediyorum. Görseldeki telefonun çözünürlüğü 16 MP' dir.

Görselde ki Akıllı Telefon: OnePlus 3T

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni Teknolojiler

Yeni Teknolojiler

Teknolojik olarak farklı akıllı telefonlar arıyorsanız Lenovo' nun Moto Z modeli önerilebilir. Zira sahip olduğu ekstra modlar ile telefonu müzik kutusu veya projeksiyona dönüştürebilirsiniz.

Görselde ki Akıllı Telefon: Motorola Moto Z

Dikkat Çekici Tasarım

Dikkat Çekici Tasarım

Tasarımı iyi olsun derseniz kavisli ekranı ile Samsung Galaxy S7 Edge, Uygun fiyatı ve güzel tasarımı ile Asus Zenfone 3, ikinci ekrana sahip LG V20, nerdeyse tamamı ekran olan Xiaomi Mi Mix gibi modelleri önerebilirim.

Görselde ki Akıllı Telefon: Samsung Galaxy S7 Edge

Kendiniz için akıllı telefon seçerken belirttiğim kritelerden hangisi sizin için daha önemliyse ona göre tercih yapabilirsiniz. Doğru akıllı telefon seçimi yaparak internet ve konuşma deneyiminizi daha iyi hale getirebilirsiniz. Bunlar dışında sizlerinde olması gerektiğini düşündüğünüz kriterler varsa yorumda belirtebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın