Görüş Bildir
Haberler
Akhisar Belediyespor 0-3 Fenerbahçe

Akhisar Belediyespor 0-3 Fenerbahçe

Mustafa Boztepe
06.03.2016 - 18:00 Son Güncelleme: 06.03.2016 - 21:00

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında maç fazlasıyla lider Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor'a konuk oldu. Fenerbahçe, Şener Özbayraklı, Volkan Şen ve Fernandao'nun attığı gollerle maçı 3-0 kazandı. Sarı-lacivertli takım böylelikle puanını 56'ya çıkartırken Akhisar 37 puanda kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pereira: "Braga maçında dolu bir stat istiyorum"

Pereira: "Braga maçında dolu bir stat istiyorum"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Akhisar Belediyespor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Portekizli teknik adam, 'Çok zor bir maçı geride bıraktık. Zorlu bir zeminde oynadık. Bizim için son derece zorluydu. Ligde gördüğüm en kötü zemin olduğunu söyleyebilirim. Teknik kaliteyi göstermeye asla izin vermedi zemin. Vereceğimiz her pasta zeminin üzerinde hayatta kalma mücadelesi verdik' dedi.

Rakibe pozisyon vermediklerini söyleyen Pereira, 'Aşılmış oyundan farklı şekilde oynadık. İyi bir rakiple karşılaştık ancak hak ederek kazandık. Akhisar'ın hiç pozisyonunu hatırlamıyorum. Galibiyeti taraftarlara armağan ediyorum. Onlardan ricam sarı lacivert bir dalga yaratalım. Onlar da maç içindeki destekleriyle bize güç veriyorlar. Bu galibiyeti onlar çok hak etti. Tüm mücadelemizi vereceğiz' şeklinde konuştu.

Braga ile oynayacakları maç için taraftara seslenen Pereira, 'Çok fazla sayıda maç oynuyoruz. Konsantrasyonumuzu yüksek tutmaya gayret gösteriyoruz. Herkesi hazır olacak şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Ben isterim ki 90 dakika baskılı oynayalım. Ama bazen şartlar izin vermiyor. Maçın ilk yarısında kontrol etmekte zorlandık. Rakip pas yapmayı başardı. Ancak ikinci yarıda çok daha üstündük. Alnımızın teriyle hak ederek aldığımız bir galibiyet. Sezon sonuna kadar da tüm maçlar zor olacak ancak mental ısınmayı iyi yapmamız gerekiyor. Her zaman, her rakibe, her şarta ısınmamız gerek. Braga maçında taraftarlar bizi sonuna kadar desteklesin. Dolu bir stat istiyorum' ifadelerini kullandı.

Akhisar Belediyespor 0-3 Fenerbahçe

Akhisar Belediyespor 0-3 Fenerbahçe
  • Şener Özbayraklı en son Ocak 2015'te Bursaspor formasıyla Akhisar karşısında bir maçta iki gole katkıda bulunmuştu (iki asist)

  • Fernandao Süper Lig'de Akhisar'a karşı forma giydiği beş maçta beş gole ulaştı.

  • Şener Özbayraklı'nın Süper Lig'e transfer olmasından sonra attığı üç resmi gol de (iki lig, bir kupa) ceza sahası dışından geldi.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Fenerbahçe, Manisa’da Akhisar Belediyespor’un konuğu oldu. Karşılaşma konuk ekibin 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçtaki gol perdesini 35’te Şener Özbayraklı açtı. Orta yuvarlaktan aldığı topla birlikte kateden Fenerbahçeli oyuncu uzak mesafeden sağ ayağıyla yaptığı enfes vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0 Mücadelenin ilk yarısı Fenerbahçe’nin 1-0 üstünlüğüyle bitti.

İkinci yarının başında 51’de Volkan Şen, takımını maçta 2 farklı üstünlüğe taşıdı. Sağ kanattan topla birlikte hareketlenen Şener Özbayraklı, Alper Uludağ’da sıyrıldıktan sonra ceza alanı içine girdi. Şener, yerden pasını altıpasın hemen dışına Volkan Şen’e gönderiyor. Volkan, bekletmeden yerden yaptığı vuruşla topu kaleci Milan Lukac’ın solundan ağlara yolladı: 2-0  Maçta son sözü Uzatma dakikalarında Fernandao söyledi. 3-0 Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve Fenerbahçe sahadan 3-0 galip ayrıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Maçın uzatma dakikalarında Fernandao farkı 3'e çıkardı. Daha önce aralarında Fernandao ile sorunlar olan Van Persie ise kenardan Fernandao'yu alkışladı.

Ligde puan durumu

Ligde puan durumu
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
13
4
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Yenilceksiniz illa haha ezikler