Görüş Bildir
Haberler
Akdeniz'de Deprem! Kıbrıs Açıklarında 6.4 Büyüklüğünde Deprem Oldu! Deprem Nerelerde Hissedildi?

Akdeniz'de Deprem! Kıbrıs Açıklarında 6.4 Büyüklüğünde Deprem Oldu! Deprem Nerelerde Hissedildi?

Sabah saatlerinde Akdeniz açıklığında deprem meydana geldiğini bildi. Deprem Kıbrıs'ta ve Akdeniz bölgesinde hissedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yayınladığı bilgiye göre, saat 04.07'de Akdeniz'de, Kıbrıs Adası'nın güney batısı açıklarında 6,4 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Peki, deprem nerelerde hissedildi? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akdeniz'de Kıbrıs açıklarında 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin deniz yüzeyinin 5,06 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün Mersin'in Anamur ilçesine yaklaşık 134 kilometre mesafede olduğu tespit edildi.

Deprem Nerelerde Hissedildi?

Deprem Nerelerde Hissedildi?

Sabah saatlerinde Akdeniz açıklarında meydana gelen deprem korkuttu. Tüm Kıbrıs'ın yanı sıra deprem Akdeniz'de de hissedildi. Kıbrıs Adası başta olmak üzere deprem; Antalya, Mersin, Hatay, Adana, Isparta, Burdur ve Konya'da da hissedildi. Deprem Mısır, Lübnan ve Suriye'de de hissedildi.

AFAD Son Depremler Listesi

Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi

KKTC Cumhurbaşkanı "Hasar Tespit Edilmedi"

KKTC Cumhurbaşkanı "Hasar Tespit Edilmedi"

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Akdeniz'de Kıbrıs Adası açıklarında meydana gelen depremde ilk belirlemelere göre  bir hasar tespit edilmediğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Tatar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Baf açıklarında saat 03.07'de meydana gelen deprem tüm bölgede hissedildi... Sivil Savunma Başkanı'ndan aldığım bilgiye göre herhangi bir hasar tespit edilmemiştir. Tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.' dedi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın