Görüş Bildir
Haberler
AK Partili Işık Kürsüye 'Yumruk' Dışında 4 Kez Gelmiş

AK Partili Işık Kürsüye 'Yumruk' Dışında 4 Kez Gelmiş

Meclis’te İYİ parti Milletvekili Hüseyin Örs’e saldırarak başını yaran AK Partili Zafer Işık, bugüne kadar Meclis kürsüsüne biri ant içmek için olmak üzere toplam 4 kez çıktı. Işık, kürsüye 5. çıkışında attığı yumrukla gündeme geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraf Sözcü'den Zekeriya Albayrak

TBMM Genel Kurulu’ndaki bütçe görüşmelerinin ikinci gününde İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ü darp eden AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın Meclis karnesinin oldukça zayıf olduğu ortaya çıktı. 

TBMM’nin internet sitesinde yer alan bilgilere göre AK Partili Işık, Meclis Genel Kurulu’nda şimdiye dek 4 kez konuşma yaptı. 

BirGün'ün aktardığı bilgiye göre, Işık’ın konuşmalarından biri ise milletvekili ant içme töreni. Ant içme töreni haricinde yalnızca 3 kez Meclis kürsüsüne konuşma yapmak için çıkan Işık, bugün ise yumruk atarken kürsünün yakınlarındaydı.

İlk imza sahibi olduğu kanun teklifi, genel görüşme önergesi, soruşturma önergesi, araştırma önergesi bulunmayan Işık, şimdiye kadar 36 kanun teklifine ve 7 araştırma önergesine imza atmış.

Işık, 4,5 yıldır Meclis komisyonlarında da sadece 6 kez konuşma yapmış.

Meclis karnesi

Meclis karnesi

TBMM’de yer alan bilgilere göre Işık’ın Meclis karnesi şöyle:

İlk imza sahibi olduğu kanun teklifleri: 0

İmzasının bulunduğu kanun teklifleri: 36

İmzasının bulunduğu yazılı soru önergeleri: 0

İlk imzasının bulunduğu meclis genel görüşme önergeleri: 0

İlk imzasının bulunduğu meclis soruşturması önergeleri: 0

İmzasının bulunduğu meclis soruşturması önergeleri: 0

İlk imzasının bulunduğu meclis araştırması önergeleri: 0

İmzasının bulunduğu meclis araştırması önergeleri: 7

Genel kurul konuşmaları: 4

Komisyon konuşmaları: 6

"Meclis'teki en saldırgan milletvekillerinden birisi"

"Meclis'teki en saldırgan milletvekillerinden birisi"
İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İYİ Partili Hüseyin Örs'ü hastanede ziyaret etti. Altay hastane çıkışı açıklama yaptı. Doktorlardan aldığı bilgiyi aktaran Altay 'Bana söylenen beş dakika geç gelse buraya sayın milletvekilimizi Allah esirgesin belki de kaybetmiş olacaktı' dedi.

ANKA'nın aktardığı bilgiye göre, Zafer Işık’ın TBMM’deki en saldırgan milletvekillerinden biri olduğunu ifade eden Altay, “Bu bir arbedede yaşanmış kaza değil ya da arbede sonucu Hüseyin Bey burada değil. AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Bey’in arbedenin dışından Hüseyin Örs’ü gözüne kestirerek gelip Hüseyin Örs’e fiziki yumruklu ağır elinde de metal ağır yüzük benzeri bir şeyle yaptığı saldırıdır. Ben o milletvekilini bilirim. Meclis’te bu tür gerilimlerde neredeyse en saldırgan milletvekillerinden birisi maalesef” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
18
6
4
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Orrrrul orrrrul orospu çocuuu

hdjfhkdh

belli ki işe yaramıyo atsınlar vekillikten.

Fatma Akyüz

Boş teneke çok gürültü çıkarır 😏 bi de vergilerimizle bu adamlara 35bin maaş ve genç yaşta KIYAK EMEKLİLİK veriyoruz ya paso tatildeler, meclis açıkken de bi... Devamını Gör