Görüş Bildir
Haberler
Ağustos Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Ağustos Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Sevgi Yiğit
06.08.2023 - 10:46 Son Güncelleme: 06.08.2023 - 10:53

Sevgili Onedio takipçileri, 

Ağustos ayına Venüs, hem geri hareketiyle hem de açılarıyla damga vuruyor. Venüs'ün temsil ettiği konularda, sosyal ilişkiler, özel ilişkiler, aşk, para, eğlence konularında önemli deneyimler yaşayabiliriz. Bir gezegenin Retro hareketi, o gezegenin temsil ettiği konularda, bir gözden geçirme, sorgulama ve o konuları tekrar ele alma zamanıdır... Bu planet Venüs ise konu, dış dünyayla ilişkilerimiz, kendimizle ilişkimiz ve ilişki içinde kendimize verdiğimiz değer olacaktır.

Bazıları, uzun zamandır görmediği, haber almadığı tanıdıklarıyla karşılaşabilir, haberleşebilir. Bazıları ise ilişkilerini gözden geçirebilir veyahut eski birlikteliklerinden haber alabilir.

Ani, beklenmedik, şok edici gelişmelere, hızlı kararlara ve maalesef doğal afetlere, depremlere, yangınlara ve patlamalara müsait etkilerin olduğu bir ay Ağustos. Başlangıçlar için uygun bir ay değil.

Genel olarak Ağustos ayına damga vuracak tarihler, 7/8/9/10 Ağustos ve 16 Ağustos civarı tarihler olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç!

Sevgili Koç, 

Ağustos ayında odak noktan, aşk hayatın, çocukların ve sosyal hayatın olacaktır. Ayın ilk günlerinde, sosyal hayatın aktif olabilir. Arkadaşlarınla, sosyal çevrenle bir araya gelebilirsin. Bir yandan, işin, maddi kazançların, sağlığın ve evcil hayvanlarınla ilgili de bazı gündemlerin, girişimlerin olabilir. 

78/9/10 Ağustos tarihleri, aşk hayatınla ilgili, çocuklarınla ilgili, partnerinle ya da çocuklarınla ilişkilerin ile ilgili stresli etkiler barındırıyor. Ani gelişen durumlar ya da isyanların, özgürleşme isteğin olabilir. İlişkinde güven problemleri de yaşaman mümkün. 

Ayın diğer önemli tarihi ise 16 Ağustos'ta gerçekleşecek Aslan Yeniayı olacaktır. Aşk hayatınla ya da çocuklarınla ilgili ani, hızlı ve şaşırtıcı gelişmeler yaşayabilirsin. Beklenmedik değişimler, yenilikler, yeni başlangıçlar, yön değişiklikleri, ani kopuşlar, hızlı kararlar, beklenmedik yol ayrımları ya da sürpriz başlangıçlar gündeme gelebilir. Hesapta olmayan harcamalar da çıkabilir. Bazı Koçlar için, aniden yeni bir ilişkiye başlamak da söz konusu olabilir. 16 Ağustos ve devamında, bağışıklık sistemin, sağlığın ve evcil hayvanların konusunda ihtiyatlı olmanı öneririm.

Ağustosun son günlerinde ise Merkür Retrosu gündeme dahil oluyor. Ticari işlerin, yakınlarının sağlığı ve evcil hayvanların ile ilgili bazı konular, tekrar önüne gelebilir.

Sevgiyle kal.

Boğa!

Sevgili Boğa, 

Ağustos ayında odak noktan, evin, ailen ve gayrimenkul konuları olacaktır. Ayın ilk günlerinde, işinle, kariyerinle ilgili yoğunlukların olabilir, bazı gelişmeler yaşayabilir, fırsatlarla karşılaşabilirsin. Aynı zamanda aşk hayatında, sosyal hayatında da hareketlilikler olması mümkün. Aile içinden uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla bir araya gelebilir ya da haberleşebilirsin. Fakat 7/8/9/10 Ağustos tarihlerinde, aile içi ilişkilerde, aile içindeki kadınlarla ilişkilerinde veyahut evinle ilgili konularda stres yaşayabilirsin. Beklenmedik, şaşırtıcı gelişmeler olabilir. 

Ayın diğer önemli tarihi ise 16 Ağustos'ta gerçekleşecek Aslan Yeniayı olacaktır. Evinle, ailenle, gayrimenkul konuları ile ya da kariyerinle ilgili bir yenilik gündeme gelebilir. Beklenmedik gelişmeler, ani değişimler ve şok edici durumlar gündeme gelebilir. Aile içi gerginlik ya da beklenmedik taşınma durumu gündeme gelebilir. Sarsıcı değişimler olabileceği gibi, sürpriz fırsatlarla da karşılaşman mümkün. Aynı zamanda aşk hayatınla ya da çocuklarınla ilgili de hayal kırıklıkları, ya da sağlık konuları gündeme gelebilir.

Ağustosun son günlerinde ise Merkür Retrosu gündeme dahil oluyor. Çocuklarınla, partnerinle yaşadığın eski konular, tekrar ele alınabilir.

Sevgiyle kal.

İkizler!

Sevgili İkizler, 

Ağustos ayında odak noktan, yakın çevrendeki kişilerle iletişimin, kardeşlerinle, dostlarınla, akrabalarınla ilişkilerin, seyahat, ticaret ve eğitim konuları olacaktır. Ağustosun ilk günlerinde, seyahatle ilgili, eğitimle, yayıncılıkla ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Ayrıca uzak tanıdıklarınla, uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla, akrabalarınla iletişimin, görüşmelerin de yoğun olabilir. Bu ay, eski dostlarınla, çocukluk arkadaşlarınla, uzun zamandır görmediğin tanıdıklarınla karlılaşabilirsin.

7/8/9/10 Ağustos tarihlerinde, yakın çevre ilişkilerinde, seni çok şaşırtabilecek şeyler duyabilir, entrikaların içinde kendini bulabilirsin. Dedikodulara dikkat etmeni öneririm. Özellikle yakın çevrendeki kadınlarla iletişiminde pürüzler yaşayabilirsin. Ayrıca iletişim aletlerine ve ulaşım araçlarına da dikkat etmende fayda var.

Ayın diğer önemli tarihi ise 16 Ağustos'ta gerçekleşecek Aslan Yeniayı olacaktır. Ani, sürpriz ve hızlı gelişmeler yaşanabilir. Ani seyahat kararları, yeni bir eğitime başlamak, yeni bir ticari anlaşma gündeme gelebilir. Kardeşlerinle, akrabalarınla, yakın çevrendeki kişilerle ilgili ani, şaşırtıcı haberler, yüzleşmeler ve gelişmeler yaşayabilirsin. Yakınlarının sağlığı ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Seyahat, eğitim ya da ticari işlerinde yön değişiklikleri, planlarında ya da kararlarında beklenmedik değişimler olabilir. Duyacağın bazı haberlerle, farklı yöne gitmeye karar verebilirsin. Sürprizlere hazırlıklı olmakta fayda var. Aynı zamanda aile bireyleriyle, aile içi ilişkilerle ya da gayrimenkul konuları ile ilgili de bazı pürüzler yaşaman mümkün.

Ağustosun son günlerinde ise Merkür Retrosu gündeme dahil oluyor. Aile içinde, kardeşlerinle, çocuklarınla, akrabalarınla ilişkilerinde, eski konular tekrar gündemine gelebilir ya da uzun zamandır görmediğin akrabalarınla görüşebilirsin.

Sevgiyle kal.

Yengeç!

Sevgili Yengeç, 

Ağustos ayında odak noktan, maddi konular, işin, iş ilişkilerin ve sağlık konuları olacaktır. Birlikte çalıştığın insanlarla ilişkilerinde birtakım pürüzler yaşaman mümkün. Aynı zamanda uzun zamandır görmediğin eski iş arkadaşlarınla da karşılaşabilirsin. Gelir gider dengeni iyi düzenlemende fayda var. Ağustosun ilk günlerinde, finansal konularla ilgili, psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsin. İşinle ilgili ya da yakın çevrenle yoğun görüşmelerin de olabilir. Beklediğin paraların gelmesi ya da hesapta olmayan borçların çıkması da söz konusu olabilir.

7/8/9/10 Ağustos tarihlerinde, birlikte çalıştığın insanlarla ilişkilerinde ya da sosyal ilişkilerinde birtakım gerginlikler, entrikalar gündeme gelebilir.  Aynı zamanda beklenmedik para çıkışlarına, hesabına da dikkat etmende fayda var. Birlikte çalıştığın bir kadına karşı içten içe öfke duyabilirsin.

Ayın diğer önemli tarihi ise 16 Ağustos'ta gerçekleşecek Aslan Yeniayı olacaktır. Maddi konularla ilgili, işinle ilgili, iş ilişkilerinle ilgili ani değişimler, beklenmedik durumlar gündeme gelebilir. Bazı Yengeçler için, sürpriz iş fırsatları getirebileceği gibi, bazıları için ise, beklenmedik iş değişimleri, ani para giriş, çıkışları olarak çalışabilir. Birlikte çalıştığın kadınlarla ilgili entrikalara dikkat etmeni öneririm. Aynı zamanda kendi sağlığınla ya da yakınlarının sağlığı ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Ticari görüşmelerin, sözleşmelerin, anlaşmaların ile ilgili bazı pürüzler yaşanabilir.

Ağustosun son günlerinde ise Merkür Retrosu gündeme dahil oluyor. Eski tanıdıklarınla karşılaşabilir, ticari işlerin, sözleşmelerinle ilgili eski konuları tekrar ele alabilirsin. 

Sevgiyle kal.

Aslan!

Sevgili Aslan, 

Ağustos ayında odak noktan, kendin, kişisel ihtiyaçların, dış görünüşün, beden sağlığın ve ilişkilerin olacaktır. Ayın genelinde, hem sosyal ilişkilerin hem de özel ilişkilerin senin için önemli olacaktır. Eski tanıdıklarınla karşılaşma, geçmiş birlikteliklerinden haber alma ihtimalin olabilir.

Ayın ilk günlerinde, ikili ilişkilerin ile ilgili gündemlerin, görüşmelerin ve sosyal hayatın yoğun olabilir. Ticari görüşmelerinin ve iş görüşmelerinin yoğun olması da mümkün. Maddi konularla ilgili, işin ve kazançlarınla ilgili birtakım fırsatlarla da karşılaşabilirsin.

7/8/9/10 Ağustos tarihlerinde, özel ilişkilerinde ya da sosyal ilişkilerinde birtakım gerginlikler ve pürüzler yaşayabilirsin. Kıskançlıklar, entrikalar ve dedikodular söz konusu olabilir. Güven problemleri yaşayabilir ve tepkisel yaklaşımlarda bulunabilirsin. Ani kararlar vermemeye dikkat etmende fayda var.

Ayın diğer önemli tarihi ise 16 Ağustos'ta gerçekleşecek Aslan Yeniayı olacaktır. Bu tarihlerde, ani, hızlı ve şaşırtıcı gelişmeler, sürpriz değişimler yaşayabilirsin. Öncelikle fiziksel ve mental sağlığına dikkat etmeni öneririm. Duygusal hassasiyetlerin ve bağışıklık sistemin ile ilgili hassasiyetlerin olabilir. Bunun dışında ani bir kararla dış görünüşünü değiştirebilir, bedeninle ilgili radikal kararlar alabilirsin. Ya da bir tanıdığınla ilgili çok şaşıracağın bir haber alabilirsin. Eşinle, partnerinle ya da sosyal ilişkilerinde bir anda tırmanan gerginlikler, kıskançlıklar gündeme gelebilir. Olayları büyütmemeni ve fevri karar almamanı öneriyorum. Beklenmedik harcamalar, parasal işlerinle ilgili pürüzler de söz konusu olabilir. 

Ağustosun son günlerinde ise Merkür Retrosu gündeme dahil oluyor. Yakınlarının sağlığı ile ilgili ya da maddi konularla ilgili eski konular tekrar önüne gelebilir.

Sevgiyle kal.

Başak!

Sevgili Başak, 

Ağustos ayında odak noktan, psikolojik ve fiziksel sağlığın, gerek sosyal gerekse özel ilişkilerin, iç dünyan,  geri planda yürüttüğün işler ve konular olacaktır. Öncelikle özel ilişkilerin ve sosyal ilişkilerin ile ilgili iç dünyanda yoğun sorgulamaların ve yüzleşmelerin olabilir. Ayın ilk günlerinde, uzakta yaşayan tanıdıklarınla, seyahatle, işinle ilgili günlük yoğunluğun fazla olabilir. Fiziksel olarak hareketli olabileceğin etkiler var.

7/8/9/10 Ağustos tarihlerinde, özel ilişkilerinle ya da  sosyal ilişkilerinle, belki bir kız arkadaşınla ilgili bazı şaşırtıcı gelişmeler, entrikalar, dedikodular gündeme gelebilir. Bazı yüzleşmeler yaşayabilirsin. Gerginliklere dikkat etmende fayda var.

Ayın diğer önemli tarihi ise 16 Ağustos'ta gerçekleşecek Aslan Yeniayı olacaktır. Ani ve hızlı gelişmelerle karşı karşıya kalabilirsin. Öncelikle beden sağlığına ve psikolojik sağlığına dikkat etmeni öneririm. Kendi sağlığınla ya da yakınlarının sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Bunun dışında, arkandan dönen işlerle ilgili bazı yüzleşmeler yaşayabilirsin. Gizli saklı şeyler gün yüzüne çıkabilir. Şaşırabileceğin olaylar gelişebilir. İkili ilişkilerinle alakalı, aşk hayatınla alakalı hızlı ve sürpriz gelişmeler yaşanabilir. 

Ağustosun son günlerinde ise Merkür Retrosu gündeme dahil oluyor. Eski dostlarınla, akrabalarınla karşılaşabilir veyahut dostlarınla, eski konuları yeniden masaya yatırabilirsin.

Sevgiyle kal.

Terazi!

Sevgili Terazi, 

Ağustos ayında odak noktan, sosyal hayatın, sosyal ilişkilerin, sosyal aktiviteler, arkadaşların ve aşk hayatın olacaktır. Uzun zamandır görüşmediğin eski dostlarınla, tanıdıklarınla, akrabalarınla bir araya gelebilir, karşılaşabilir veyahut haber alabilirsin.

Ayın ilk günlerinde, aşk hayatınla ilgili ya da çocuklarınla ilgili zihnini ve gündemini meşgul eden durumlar olabilir. Özellikle iç dünyanda, psikolojik olarak sorgulamaların yoğun olabilir.

7/8/9/10 Ağustos tarihlerinde, sosyal çevrendeki kişilerle, arkadaşlarınla, ailenle ilişkilerinde bazı streslerin olabilir. Dedikodular, yüzleşmeler ve entrikalar gündeme gelebilir. Çevrendeki bir kadınla ilgili şaşırtıcı gelişmeler ya da bir tanıdığının sağlığı ile ilgili haberler söz konusu olabilir.

Ayın diğer önemli tarihi ise 16 Ağustos'ta gerçekleşecek Aslan Yeniayı olacaktır. Sosyal ilişkilerinde sürpriz karşılaşmalar ya da plan ve programlarında ani değişimler yaşayabilirsin. Yeni sosyal gruplara dahil olabilir, yeni insanlar tanıyabilir ve yeni sosyal programlar yapabilirsin. Sosyal çevrenden bir kadınla ilgili şaşırtıcı gelişmeler olabilir. Sosyal grupların içinde birtakım entrikalar gündeme gelebilir. Psikolojik ve fiziksel sağlığına, bağışıklık sistemine de bu tarihlerde dikkat etmende fayda var.

Ağustosun son günlerinde ise Merkür Retrosu gündeme dahil oluyor. Yakınlarının sağlığı ile ilgili bazı konular ya da arkadaşların, kardeşlerinle ilgili içsel sorgulamaların gündeme gelebilir.

Sevgiyle kal.

Akrep!

Sevgili Akrep, 

Ağustos ayında odak noktan, işin, kariyerin, ilişkilerin ve toplum önündeki görünürlüğün olacaktır. Gerek iş ilişkilerin, gerek sosyal ilişkilerin gerekse özel ilişkilerinde bazı sorgulamaların olabilir. Aynı zamanda geçmişteki birlikteliklerinden de haber alman mümkün.

Ayın ilk günlerinde, evinle, ailenle, işin ve kariyerinle ya da gayrimenkul konuları ile ilgili birtakım gündemlerin, görüşmelerin olabilir. Aynı zamanda sosyal hayatın, sosyal ve ticari görüşmelerin de aktif ve yoğun olacaktır. 

7/8/9/10 Ağustos tarihlerinde, özel ya da sosyal ilişkilerinde kıskançlıklar, gerginlikler ve bazı entrikalar gündeme gelebilir. İlişkilerinde tepkisel davranışlarla karşılaşabilirsin. Çevrendeki kadınlara karşı temkinli olmanı öneririm.

Ayın diğer önemli tarihi ise 16 Ağustos'ta gerçekleşecek Aslan Yeniayı olacaktır. İşinle, kariyerinle, evliliğinle, ilişkinle, aşk hayatınla ilgili yenilikler, radikal değişimler, ani gelişmeler söz konusu olabilir. Hızlı gelişmeler ve hızlı kararlar gündeme gelecektir. Sosyal ya da özel ilişkilerinde duygusal kararlar alabilirsin. Bazı Akrepler için ani bitişler, bazı Akrepler için ise, sürpriz başlangıçlar gündeme gelebilir.

Ağustosun son günlerinde ise Merkür Retrosu gündeme dahil oluyor. Eski ahbaplarınla, arkadaşlarınla, dostlarınla görüşebilir, onlardan haber alabilirsin.

Sevgiyle kal.

Yay!

Sevgili Yay, 

Ağustos ayında odak noktan, uzakta yaşayan tanıdıkların, uzun zamandır görüşmediğin yakınların, uzak akrabaların, seyahat, eğitim, yayıncılık ve hukuki konular olacaktır. Uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla haberleşebilir, bir araya gelebilirsin. 

Ağustosun ilk günlerinde, yakın çevrendeki kişilerle, dostlarınla, akrabalarınla, kardeşlerinle iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Seyahat ya da ticari işlerinle ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Günlük akışın hareketli ve iletişim trafiğin yoğun olacaktır.

7/8/9/10 Ağustos tarihlerinde, uzaktaki tanıdıkların ile ilgili, uzun zamandır görüşmediğin bazı yakınlarınla ilgili, seyahat konuları ile ilgili birtakım sürpriz ve ani gelişmeler yaşanabilir. Seyahat sırasında sürpriz bir şekilde, yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin. Ya da uzakta yaşayan, bir süredir görüşmediğin yakınlarınla ilişkilerinde bazı gerginlikler olabilir. Sosyal ilişkilerinde, eski konular tekrar masaya yatırılabilir. 

Ayın diğer önemli tarihi ise 16 Ağustos'ta gerçekleşecek Aslan Yeniayı olacaktır. Yeni bir seyahat gündemin ya da yeni bir eğitime başlaman söz konusu olabilir. Hızlı, şaşırtıcı ve ani gelişmeler, başlangıçlar, değişimler gündeme gelebilir. Hukuki konularla ilgili de beklenmedik gelişmelere açık etkiler var. İşinle, kariyerinle ve sağlığınla ilgili konularda temkinli olmanda fayda var.

Ağustosun son günlerinde ise Merkür Retrosu gündeme dahil oluyor. Eski tanıdıklarınla, akrabalarınla görüşebilirsin. Aynı zamanda işinle ilgili geçmişteki bazı konular tekrar önüne gelebilir. 

Sevgiyle kal.

Oğlak!

Sevgili Oğlak, 

Ağustos ayında odak noktan, yatırımların, miras, nafaka konuları, eşin, ailenin parası ve sağlık konuları olacaktır.

Ağustosun ilk günlerinde, yatırımlarınla, kazançlarınla, miras, nafaka konuları ile, bankalar, krediler, eşin, ailenin parası ile ilgili ya da sağlık konuları ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Kendi sağlığın, aile bireylerinin sağlığı ya da gayrimenkul yatırımı ile ilgili bazı girişimlerin ve hareketlilikler de olabilir.

7/8/9/10 Ağustos tarihlerinde, maddi konularla, işinle, iş ilişkilerinle, özel ilişkilerinle ya da sosyal ilişkilerinle ilgili ani değişimler, hızlı kararlar gündeme gelebilir. Yatırımlarında yön değişikliklerine gidebilirsin. Yakınlarının sağlığı ile ilgili de birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. 

Ayın diğer önemli tarihi ise 16 Ağustos'ta gerçekleşecek Aslan Yeniayı olacaktır. İşinle ilgili, finansal konularla ve yatırımlarınla ilgili ya da sağlığınla ilgili bir yenilik, başlangıç gündeme gelebilir. Beklenmedik gelişmeler ve değişimler yaşayabilirsin. İş değişikliği, yeni kazanç fırsatları ya da beklenmedik para çıkışları, hesapta olmayan harcamalar gündeme gelebilir. Aynı zamanda eğitim ve seyahat konuları ile ilgili, uzaktaki tanıdıklarınla ilgili bazı pürüzler de söz konusu olabilir. O tarihlerde, sağlığına dikkat etmende fayda var.

Ağustosun son günlerinde ise Merkür Retrosu gündeme dahil oluyor. Uzakta yaşayan akrabalarınla, geçmişteki bir konuyu tekrar görüşebilirsin. Eski bir seyahat fırsatı tekrar önüne gelebilir.

Sevgiyle kal.

Kova!

Sevgili Kova, 

Ağustos ayında odak noktan, ikili ilişkiler, evliliğin, ortaklıkların ve diğer insanlar olacaktır. Evliliğinde ya da ilişkilerinde geçmiş konular, tekrar gündeme gelebilir ya da uzun zamandır görmediğin eski tanıdıklarınla, geçmişteki birlikteliklerinle karşılaşmalar yaşayabilirsin.

Ağustosun ilk günlerinde, kendinle, ilişkilerinle ya da gayrimenkul konuları ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. İnsanlarla görüşmelerinin yoğun olabileceği bir zaman dilimi senin için. Bununla birlikte gayrimenkul yatırımı ile ilgili ya da aile bireylerinin sağlığıyla ilgili bazı gündemlerin, girişimlerin olabilir. 

7/8/9/10 Ağustos tarihlerinde, eşinle, partnerinle ya da aile bireyleriyle ilişkilerinde bir miktar gerginlik yaşayabilirsin. Tepkisel yaklaşımlar ya da isyanlar gündeme gelebilir. Gayrimenkul konuları ile ilgili yapacağın görüşmelerde de planlarda değişiklikler olabilir.

Ayın diğer önemli tarihi ise 16 Ağustos'ta gerçekleşecek Aslan Yeniayı olacaktır. Bu tarihlerde ani değişimler söz konusu olabilir. Evinle ilgili konularda, ailenle ya da eşinle ilişkinde hızlı kararlar alıp uygulayabilirsin. Ev değişimi, şehir, ülke değişimi yaşaman mümkün .Planlarında yön değişiklikleri olabilir. Aynı zamanda ani evlilik kararları, bazıları için ise, ani ayrılık kararı da gündeme gelebilir. Parana, dolandırıcılıklara ve sağlığına dikkat etmen gereken tarihler olacaktır.

Ağustosun son günlerinde ise Merkür Retrosu gündeme dahil oluyor. Finansal konularla, bankalarla, ödemelerle ilgili geçmişteki konular tekrar gündemine gelebilir. Kendi sağlığın ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili de bazı gündemlerin olabilir.

Sevgiyle kal.

Balık!

Sevgili Balık, 

Ağustos ayında odak noktan, iş ve çalışma koşulların, günlük işlerin, sağlığın, sorumlulukların ve evcil hayvanların olacaktır. Günlük akışından sosyal hayatının da aktif olacağı etkiler var. Uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla sosyalleşebilir bir araya gelebilirsin.

Ağustos'un ilk günlerinde, psikolojik ya da fiziksel sağlık konuları ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Uzakta yaşayan tanıdıklarınla dostlarınla haberleşmen ya da seyahat etmen de mümkün. Seyahat yolu ile arkadaşlarınla görüşebilir, hareketli günler geçirebilirsin. Belki iç dünyanda, belki de sosyal hayatında açığa çıkan şeyler de olmuş olabilir. Bugünlerde rüyaların yoğun olacaktır.

7/8/9/10 Ağustos tarihlerinde, sosyal ya da özel ilişkilerinde, dedikodular, entrikalar gündeme gelebilir, anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Sosyal çevrendeki kadınlara ve yakınlarının sağlığına dikkat etmende fayda var.

Ayın diğer önemli tarihi ise 16 Ağustos'ta gerçekleşecek Aslan Yeniayı olacaktır. İşinle, çalışma koşulların ile ya da sağlığın ile ilgili bir yenilik gündeme gelebilir. Günlük akışının çok hızlanabileceği etkiler var. Aynı zamanda sosyal ve özel ilişkilerin ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Hızlı, beklenmedik, şaşırtıcı gelişmelere ve değişimlere hazırlıklı olmanda fayda var. Çalışma koşullarında ani değişimler, radikal kararlar söz konusu olabilir. Sağlık konuları ile ilgili de beklenmedik durumlar gelişebilir. Civar tarihlerde, sağlığınla ilgili daha özenli olmanda fayda var. Aniden estetik müdaheleler yaptırmaya karar verirsen de Retroların bitimini beklemeni öneririm.

Ağustosun son günlerinde ise Merkür Retrosu gündeme dahil oluyor. Eşinle, partnerinle ya da sosyal ilişkilerinde, geçmişteki bazı konular tekrar masaya yatırılabilir. Aynı zamanda eski tanıdıklarından, eski birlikteliklerinden de haber alman mümkün.

Sevgiyle kal.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
153
76
48
22
21
14
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
berr_qq

Ağustosun hiçbir bok getirmeyeceğini dün tabletimin paramparça olmasıyla anlamış oldum. Zaten burcu ikizler olan birinin mutlu olma ihtimali yok.

David Pushup

Başak burcu ne yapsın ikizler bile mutlu olamıyorsa? 🦍

Deniz Oğuz

burç yorumlarını yazan kişi mi değişti? hiç beğenmedim felaketleri sıralamış eski yazar devam etmeli

Bigbirader

Gülüm geçin.. Falsız da kalmayın gençler..