Görüş Bildir
Haberler
Ağırlığı 5 Kilogramdan Fazla: Evinin Çatısına Göktaşı Düştü, Müşteri Arıyor

Ağırlığı 5 Kilogramdan Fazla: Evinin Çatısına Göktaşı Düştü, Müşteri Arıyor

Bursa'da Uludağ eteklerinde köyde yaşayan ve evinde otururken gece yarısı ışık gören Mehmet Ali Erkeş, çatısına gökten taş düştüğünü fark etti. Ölümden dönen vatandaş, göktaşına müşteri arıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın haberine göre, Uludağ eteklerinde köyde yaşayan Mehmet Ali Erkeş, 7 Aralık 2020 tarihinde gece saat 03:00'de uyku tutmayınca balkona çıkıp gökyüzünü izlemeye başladı. Gökyüzünü izlediği sırada bir ışık parlaması gördü. Gördüğü ışık parlamasından 3 saniye sonra evinin çatısında oluşan şiddetli sesle irkildi.

Evin çatısına saplanmış

Evin çatısına saplanmış

İlk başta bu sese anlam veremeyen Erkeş, sabah evin çatısına çıkarak baktığında gördüğü manzarayla hayretler içinde kaldı. Evinin çatısına simsiyah bir taşın düştüğünü, bu taşın evinin çatısını delerek saplandığını gördü. Çatıya saplanan taşı tornavida yardımıyla sıkıştığı yerden çıkartan vatandaş gördüğü ışıkla bu taşın arasında bir bağlantı olabileceğini düşünerek, evinin çevresini aramaya başladı.

Evin etrafında 7 tane daha buldu

Evin etrafında 7 tane daha buldu

Evinin 300 metre çevresinde de bu bölgede daha önce görülmeyen bu taşlardan 7 tane buldu. Göktaşına taşlara gözü gibi bakıp saklayan vatandaş, bu taşları, kıymetini veren olması halinde satacağını söyledi.

'Bu taşlar göktaşı ise, taşlardan bir tanesini müzeye bağışlayacağım'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
10
4
4
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Başar Demirsoy

25 cm çapında, 5,25 g/cm^3 yoğunluğunda bir göktaşı ortalama düşüş hızı ve 45 derecelik açıyla 10 m çapında, 2.5 m derinliğinde bir kratere neden olur. O bir... Devamını Gör

Putler

Dağın eteklerinde imiş evi. Dağa çarpıp sekmiş olabilir. Yoksa dediğiniz gibi, evin yok olması gerekirdi.

Hürkan Süren

Bu boyutta bir goktasi dusse bence daha fazla etki birakirdi fikrimce. Kucucuk bir delik gosteriyorlar

Selam Özbakan

filmlerde olurya amerikalalılar gelirde bir milyon dolar verir ya işte ama filmde