Görüş Bildir
Haberler
AFAD Personel Alımı Ne Zaman? AFAD Personel Alımı Başvuru Şartları Neler?

AFAD Personel Alımı Ne Zaman? AFAD Personel Alımı Başvuru Şartları Neler?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamada taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni ile personel alımı yapılacağı belirtildi. Toplamda bin 749 personel istihdam edilecek ve başvurular online ortamdan alınacak. İşte AFAD personel alımı ile ilgili merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

AFAD 1749 kişiyi istihdam edecek. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni ile personel alımı yapacak. Peki, AFAD personel alımı başvuru şartları neler?

AFAD Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak?

AFAD Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak?

AFAD personel alımı başvuruları 18-27 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Başvurular e-Devlet üzerinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı/Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı internet adresi üzerinden alınacak. Personel alımlarına ilişkin detaylı bilgilere Resmi Gazete'nin Çeşitli İlanlar bölümündeki ilan ve AFAD'ın internet sitesindeki duyurudan erişilebilir.

AFAD SÖZLEŞMELİ ARAMA VE KURTARMA TEKNİSYENİ ALIM İLANI İÇİN TIKLAYIN

AFAD Personel Alımı Başvuru Şartları Neler?

AFAD Personel Alımı Başvuru Şartları Neler?

AFAD tarafından çeşitli unvanlarda 648 boş pozisyona giriş (sözlü) sınavı ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Sözleşmeli personel alımı sınavı için başvuruda bulunacak kişilerin, 2020 KPSS (B) grubundan lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekecek.

Sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alımı sınavına başvuranlarda, 2020 KPSS (B) grubundan ön lisans mezunları için KPSSP93 ve ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olma şartı aranıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın