Görüş Bildir
Haberler
AFAD Başkanı'ndan Depremzedenin Erdoğan İçin Bekletildiği İddialarına Yanıt: 'Arama Kurtarmacı Başına Silah Dayansa Yapmaz'

AFAD Başkanı'ndan Depremzedenin Erdoğan İçin Bekletildiği İddialarına Yanıt: 'Arama Kurtarmacı Başına Silah Dayansa Yapmaz'

Batuhan
27.01.2020 - 08:59

AFAD Başkanı Güllüoğlu, gazeteci Serdar Akinan'ın, enkazda ulaşılan yaralının Cumhurbaşkanı Erdoğan göçük alanına gelene kadar bekletildiği iddiasını yalanladı ve ekledi: O haldeki bir yaralıyı bekletmeyi hiçbir arama kurtarmacı başına silah dayansa bile yapmaz ama bu eleştiriyi vicdansızlar yapar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, gazeteci Serdar Akinan'ın, enkazda ulaşılan yaralı depremzedenin Cumhurbaşkanı Erdoğan göçük alanına gelene kadar bekletildiği iddiasını sert bir dille yalanladı.

Twitter hesabından açıklama yaptı

Twitter hesabından açıklama yaptı

Güllüoğlu, Twitter takipçisinin sorusu üzerine paylaştığı mesajda, Akinan'ın iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

"Kişinin olduğu alanın temizliği yapıldı"

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Bizzat bende enkaza çıkıp bunlara şahitlik ettim"

"Elinizi kalbinize koyun, istediğinize inanın"

Ne olmuştu?🎥

Gazeteci Serdar Akinan, katıldığı televizyon programında, afet alanını gezdiği sırada kurtarılan yaralı bir depremzedenin, Cumhurbaşkanı Erdoğan enkazın olduğu alana gelene kadar bekletildiğini iddia etmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
33
30
4
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Burma

Haber doğru ya da yanlış bilmiyorum ancak bir kişi de çıkıp "yok canım o kadar olmaz artık." diyebiliyor mu? Hepimiz biliyoruz ki bu akparti zümresinde bu po... Devamını Gör

Ahmet Güney

ahmet bey vicdan diye bise var buna nasil inaniyorsunuz

ayaz

Şimdiye kadar olmaz dediğimiz neler oldu receple her şey mümkün

Sıradan Biri

Bu kadar paranoyak olmayın kardeşim. Film çevirmiyorlar orada.

Elvan Demir

Soma'da yakini ölen acılı kişiyi dövenleri ve bunu saklayanlari gördük o kadar yalaka insan var ki yapmamislardir diyemiyorum .