Görüş Bildir
Haberler
Adliye Koridorları Onlarla Hareketlendi! Yardımcılarıyla Mahkemelik Olan 13 Ünlü İsim

Adliye Koridorları Onlarla Hareketlendi! Yardımcılarıyla Mahkemelik Olan 13 Ünlü İsim

Hiçbir şey göründüğü gibi değil diye boşuna demiyorlar. Uzun yıllar beraber çalışan pek çok kişi, ünlü isimlerle yolları ayırdığında soluğu mahkemede alıyor. İşte size son yıllarda yardımcıları ile aralarındaki sorunları yargıya taşınan ünlü yıldızlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Meral Kaplan

1. Meral Kaplan

Eski manken ve sunucu Meral Kaplan, 60 yaşındaki bakıcı ile mahkemelik oldu. Yaşı oldukça ilerleyen bakıcısı işten ayrılmak istediğini söyledikten sonra Kaplan’ın ‘’sen yavaş yavaş ayrıl biz de başka birini bulalım’’ demesiyle aralarında arbede çıktı. Eski manken’in kafasında vazo kıran Rus bakıcı, daha sonra özür dilese de iş işten geçti.

2. Sibel Turnagöl

2. Sibel Turnagöl

Ünlü sanatçı Sibel Turnagöl, Sarıyer’de oturduğu sitede haftanın belirli günlerinde temizliğe gelen hizmetlisi tarafından darp edildi. 44 yaşındaki yardımcısı bir gün evden apar topar çıkınca çantasını aramak isteyen Turnagöl, kendisine ve eşine ait olan eşyaların çantada çıkmasından sonra aralarında başlayan kavga site güvenliğinin araya girmesi ile durduruldu. Sibel Turnagöl olay sonrası yardımcısı hakkında suç duyurusunda bulundu.

3. Ebru Şallı

3. Ebru Şallı

Küçük oğlu Pars’ın üniversiteli dadısı, dedesinin rahatsızlığı nedeniyle işten ayrıldığında Twitter hesabı üzerinden ‘’Allah herkesin çocuklarını korusun böyle insan kılığındaki yaratıklardan” notuyla bir paylaşım yaptı. Pars’ın dadısı bu sözler üzerinden Pars’a çok iyi baktığını dedesinin sağlık sorunları nedeniyle ayrıldığını ve bu sözlerden sonra iş bulamadığını gerekçe göstererek Şallı hakkında 2 yıl hapis istemiyle hakaret davası açtı.

4. Hülya Avşar

4. Hülya Avşar

Geçtiğimiz yıllarda yanında çalışan yardımcısını sigortasız çalıştırdığı gerekçesi ile Avşar kızı da mahkemelik oldu. İddiaya göre yanında çalışan G.B. isimli kadın sigortasız çalıştığını belirterek şarkıcıya dava açtı.

5. Sibel Can

5. Sibel Can

Bir diğer haksız işten çıkarılma vakası da Sibel Can ve yardımcısı arasında yaşandı. 15 yıl boyunca şarkıcı ile çalışan E. K. isimli kadın haksız yere işten çıkarıldığını iddia ederek 6 aylık maaşını almadığını ve 15 yıl boyunca sigortasız çalıştığını beyan ederek Sibel Can'a dava açtı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Murat Dalkılıç

6. Murat Dalkılıç

Merve Boluğur ile nikah masasına oturduğu dönemde yardımcısı olan olan E. A. isimli kadın ile mahkemelik oldu. Sebep bildirmeden ve o ay ki maaşını ödemeden işten çıkardığı iddia edilen kadın tarafından mahkemeye verilen şarkıcı zor zamanlar geçirdi.

7. Doğa Rutkay

7. Doğa Rutkay

Güzel oyuncu Doğa Rutkay, yanında çalışan hizmetlisi Hülya C. isimli kadını işten ayrıldıktan sonra kendisine mesaj göndererek tehdit ettiği gerekçesi ile dava açtı.Aynı site de çalışmaya başlayan kadının yeni işverenine kendisini kötülediğini öğrenen kadın kızgınlıkla mesaj çektiğini açıklasa da konu yargıya taşındı.

8. Hülya Koçyiğit

8. Hülya Koçyiğit

Ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit, Moldovyalı karı koca olan yardımcılarını işten çıkardığı için mahkemelik olan ünlülerin başında yer alıyor. İddiaya göre Moldovyalı çift ünlü oyuncudan 30.000 TL borç aldı ve bu borcu bir türlü ödeyemedi. Ünlü oyuncu hem bunu hem de yardımcılarının gelen misafirlerinden rahatsız olduğunu bahane ederek işten çıkarma kararı aldı. Olay yargıya taşındı.

9. Akrep Nalan

9. Akrep Nalan

Bir hırsızlık iddiasıyla bakıcısı ile mahkemelik olan bir diğer isim de Akrep Nalan oldu. Geçtiğimiz yıl Beşiktaş’da oturduğu evinde çalıştırdığı Özbek asıllı bakıcının 50.000 TL ziynet eşyası, cep telefonu ve parasını çaldığını iddia ederek dava açtı. Özbek bakıcı ise iddiaları reddederek Akrep Nalan hakkında hakaret ettiği gerekçesi ile dava açtı.

10. Hande Ataizi

10. Hande Ataizi

Hande Ataizi 2014 yılında evinde çalınan alyans ve mücevherleri için yardımcıları hakkında suç duyurusunda bulunan oyuncu ve çalışanları mahkemelik oldu. İki kadın Hande Ataizi için ‘’iftira atıyor’’ diyerek oyuncu hakkında savcılığa şikayette bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sadece yerli ünlüler değil yabancı ünlülerde yardımcılarıyla mahkemelik oluyor. İşte onlardan birkaçı..

11. Rob Lowe

11. Rob Lowe

Ünlü aktör yardımcısı ile taciz davası nedeniyle mahkemelik oldu. Çocuklarının bakıcılığını yapan kadın işten ayrıldıktan sonra Lowe için sürekli kendisini taciz ettiğini iddia ederek dava açtı.

12. Sharon Stone

12. Sharon Stone

Dünyaca ünlü oyuncu Sharon Stone da yardımcısı ile mahkemelik olan yıldızlardan birisi. Filipinler asıllı yardımcısı oyuncu için İş Kanunu’nu ihlal etmek suçundan dava açtı. Stone ise bu iddiaları para sızdırmaya çalıştığını öne sürerek reddetti.

13. Angelina Jolie

13. Angelina Jolie

Bir dönem Jolie, asistanlığını yapan Ana Charlotiaux’ı fazla izin kullandığı için işten çıkarmıştı. 2 yıl boyunca çalıştığı asistanı ise izin haklarını almadığı gerekçesi ile Angelina Jolie’e 55 bin dolarlık dava açmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
28
13
8
7
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın