Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'de Adı Konulmayan Bir Faşizm ve Kurbanları

Türkiye'de Adı Konulmayan Bir Faşizm ve Kurbanları

Mori Grey
21.02.2015 - 20:01 Son Güncelleme: 23.02.2015 - 18:13

Fırat Çakıroğlu, 22 yaşında, üniversite öğrencisi bir gençti. Hayali eğitimini bitirip akademisyen olmaktı ama olmadı.  Türkiye'de adı konulmayan bir faşizmin son kurbanı kendisi. Bu faşizmin tek bir adı yok. 'Marksist Faşizm' diyebiliriz. Her konuda 'faşist' olmakla suçlanan ülkücülerin ve yoldan geçen sıradan bir vatandaşın kurbanı olduğu bir faşizm. Kimse faşizm demiyor ama biz diyeceğiz. Çünkü en son Fırat'ın kurbanı olduğu bu katliamları yapanlar kendilerini faşist olarak görmüyor. Kendilerine faşist demeyen ( çünkü ideolojilerine göre kesinlikle faşist olamazlar) bu grup ülkemizin en büyük düşmanlarıdır. Bu insanları Serap Eser adlı genç kızımızı belediye otobüsünde molotof atarak diri diri yakan insanlar olarak tanıyoruz. Evet bunlar Fırat Çakıroğlu'nu  da katleden insanlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kim Bunlar ?

Kim Bunlar ?

Onlar pkk terör örgütü. Medya onlara  ' karşıt görüş' diyor. 'terörist' diyemiyor. Yol ortasında insan öldüren, belediye otobüslerine molotof atıp içindeki insanları yakmaya çalışan, gençleri dağa kaçırıp kendi emelleri için kullanan bir gruba ne diyebiliriz ki başka ? Bu insanlar kendilerine 'yurtsever', 'halkçı', 'devrimci' gibi sıfatlar takıyorlar. Halka silah zoruyla birşeyler yaptırmaya çalışan insanlar nasıl halkçı olabilir? Masum insanları yakmaya çalışarak neyin devrimini yapmaya çalışmaktadırlar?

Neler Yaparlar?

Neler Yaparlar?

Resimde gördüğünüz gibi insanların eğitim gördüğü yerlere böyle tecavüz ederler. Kendi ideolojilerini sağa sola kazırlar. Eğitim görülen sıra, yazı tahtası ve daha başka araç gereçleri yakarlar, kullanılamaz hale getirirler. Aslında sorsanız kendilerine ilk önce eğitimi deli gibi savunurlar. Bu insanlar genelde kendilerini marksist ,sosyalist gibi kavramlarla tanımlıyorlar. Gizli bir faşistler aslında ama asla kabul etmezler. Sırf isimlerinde açık açık 'milliyetçi' kelimesini kullandığı için ilk olarak hep 'ülkücü'leri faşist olmakla suçlarlar ama yakından baktığınız zaman asıl faşist kesimin kendileri olduğunu görebilirsiniz. Onlara göre demokrasi yoktur. Herhangi birşeyi silah zoruyla almak zorundadırlar.

Eserlerine Bir Göz Atalım

Eserlerine Bir Göz Atalım

Resimde gördüğünüz marksist faşitlerin bir eseri daha. Bu insanlar Fırat gibi ülkücüleri hep faşist ilan eder. Kendilerini halkçı ilan eden bu kesimin halka,halkın kullandığı ve halkın parasıyla alınan belediye otobüslerine, halkın eğitim gördüğü okullara ve çocukların kaldığı yurtlara her türlü zararı veririler buralara karşı  herhangi bir saygıları yoktur. Bu şekilde talan ettikleri her yeri ise 'kurtarılmış' ilan ederler. Tipik bir nostalji vakasıdır ve gerçekle alakası yoktur aslında.

Öldürülmesi İçin Hedef Gösterilen Bir Öğrenci !

Öldürülmesi İçin Hedef Gösterilen Bir Öğrenci  !

Fırat sürekli bu faşist insanlar tarafından bir hedef olarak gösterildi. Birçok kez emniyete ve rektörlüğe başvuruda bulunup derslere giremediklerini, eğitimlerine devam edemediklerini söylemiştir ama hiçbir sonuç alamamıştır. Bu faşistlerin üniversitede yuvalanmasına ve eğitimi engellemesine karşı bir yürüyüş düzenlemiş, dikkatleri çekmeye çalışmış ama bunun sonucunda hedef haline gelerek en son dün bu faşistler tarafından katledilmiştir. İşin ilginç tarafı bu halkçı,devrimci,marksist faşistler sürekli oalrak ülkücü gençleri hedef gösterip sosyal medyada bunları yayınlamaktadır. Ama hükümet ne yazık ki bu konuda çok sessiz kalmaktadır. Kendi çıkarları için gencecik canların ölüme göndermeye devam etmektedir

Karşıt Görüş mi ? Terörist mi ?

Karşıt Görüş mi ? Terörist mi ?

Her ne kadar medya bu faşist topluluğa karşıt görüş dese de herkes bunların terörist olduğunu biliyor. Hak arama adına yola çıkıp herkese zulmeden bir insan topluluğuna dönüşen bu faşistler nedense her insanı kendi amaçları olan komünist, marksist ya da adı her neyse o devrim için yok edilebilecek bir nesne olarak görmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio Editörleri Neden Sessiz?

Onedio Editörleri Neden Sessiz?

Fırat'ın anne ve babası CHP'liydi ama kendisi ülkücü bir insandı. Her ölümde sayfalar dolusu yazı ve makale yayınlayan onedio editörleri nedense bu ölüm karşısında sesiz kalmayı tercih etmişlerdir. Belki görüşleri aynı değildir orasını bilemem ama her fırsatta hümanizmden dem vuran insanların böyle bir ölüm karşısında sessiz kalmaları yazdıkları yazılar ve makalelerde ne kadar samimi oldukları hakkında insanları tereddüte düşürmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
7
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hakan Duzagac

ölen kişi erkek ve mhpli olması bu konuda büyük pay sahibidir arkadaşlar onedio bu konular da herzaman çiftestandartlıdır.

Pasif Kullanıcı

Mori Grey kardeşim, bu kadar duyarsız topluluk içerisinde bu galeri paylaşımın için çok teşekkür ederim ve aynı hassasiyeti Onedio editörlerindende beklediği... Devamını Gör

murat

Bilemiyorum sorun nerede, şimdi ki mhp gençliği 70'li yıllarda ki jargonuyla mı hareket ediyor, yoksa sadece vatan için başka bir örgüt bulunmadığı içi... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

70 li yıllarda sağ ve sol kesimden ölen gençlerimize karşı kullanılan silahların %90 ndan fazlası nato ya aitdi.(resmi bilgi) ayrıca aynı silahla ölen bir ço... Devamını Gör