Görüş Bildir
Haberler
Adana'da 2. Bombalı Araç: 'Dur' İhtarına Uymayan Sürücü Vuruldu

Adana'da 2. Bombalı Araç: 'Dur' İhtarına Uymayan Sürücü Vuruldu

ATKN
24.11.2016 - 16:27

Adana'da bu sabahki terör saldırısının ardından, Seyhan ilçesine bağlı Sarıhamzalı Mahallesi'nde bomba düzeneği olduğu belirlenen bir araç tespit edildi. Polisin dur ihtarına uymayan sürücü silahla vuruldu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adana'da bu sabah gerçekleştirilen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği, 30'dan fazla kişinin yaralandığı terör saldırısının ardından çalışma yapan polis ekipleri, kentte bomba yüklü 01 GH 589 plakalı gümüş gri renkte hafif ticari araçla ikinci bir eylem yapacağı istihbaratını aldı. 

Kent sokaklarında dolaştığı belirlenen bomba yüklü aracın, öğlen sonra merkez Seyhan ilçesinde görüldüğü bilgisine ulaşıldı.

Bölgeye sevk edilen özel harekat timleri, Sarıhamzalı ile Küçükdikili mahalleleri arasında kıstırdıkları bomba yüklü araçtaki kişiye 'teslim ol' çağrısında bulundu. Güvenlik güçlerine ateşle karşılık veren kişi saat 15.25'te çıkan kısa süreli çatışmada öldürüldü. 

Hafif ticari araçtaki patlayıcının etkisiz hale getirilmesi için harekete geçen polis, olası patlamaya karşı çevrede bir süre güvenlik önlemi aldı. Camiden anons yaptıran polis çevredeki evlerde oturanları tahliye ettikten sonra, bomba imha uzmanları robotları da kullanarak araçtaki patlayıcıyı etkisiz hale getirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın