Görüş Bildir
Haberler
Adalet Yürüyüşü 24. Gününde: 'Dragos'tan Miting Alanına Yalnız Yürüyeceğim'

etiket Adalet Yürüyüşü 24. Gününde: 'Dragos'tan Miting Alanına Yalnız Yürüyeceğim'

Ankara Güvenpark'tan başlayan Adalet Yürüyüşü bugün 24. gününe ulaştı ve yarın Maltepe'de yapılacak mitingle sona erecek. Sabah yürüyüş öncesinde basın mensuplarının karşısına geçen Kılıçdaroğlu, 'Dragos'tan miting alanına yalnız yürüyeceğim. Ben de gidip genel başkan ile yürüyeceğim diyen vatandaşlarıma uyarı yapacağım. Beni Dragos'ta beklemeyin. Eğer ilgi gösterirseniz miting alanına gelin' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gece Tuzla'da konaklayan Kılıçdaroğlu, yürüyüş öncesi her zaman yaptığı gibi basın mensuplarının karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. 

Kılıçdaroğlu,  'Yolda çok sayıda ilgi gösteren vatandaşım vardı. Onlara teşekkür ediyorum. Bizi protesto eden vatandaşlarım vardı. Onlara da teşekkür ediyorum. Demokrasinin güzelliğini birlikte yaşamalıyız.  Yan yana olan, biri protesto ederken biri alkışlayan vatandaşımız arkadaş aslında. Siyasetin de bu kültüre ulaşması beni rahat kılar' dedi.

Güvenlik görevlilerine de teşekkür eden Kılıçdaroğlu, 'Bir siyasal iktidarın değil de halkın polisi halkın jandarması olunca halkla aralarında hiçbir sorun yok. Biz barışçıl bir yürüyüş yaptık onlar bizim güvenliğimizi sağladılar' şeklinde konuştu.

"İlgi gösterenler yarın miting alanına gelsin"

"İlgi gösterenler yarın miting alanına gelsin"

Maltepe Miting alanında yarın düzenlenecek miting hakkında da bilgi veren Kemal Kılıçdaroğlu, 'Dragos'tan miting alanına yalnız yürüyeceğim. Ben de gidip genel başkan ile yürüyeceğim diyen vatandaşlarıma uyarı yapacağım. Beni Dragos'ta beklemeyin. Eğer ilgi gösterirseniz miting alanına gelin. Ben yürüyüşle miting alınana geleceğim' dedi.

"Bunu yapanları provokatör olarak değerlendiriyoruz"

"Bunu yapanları provokatör olarak değerlendiriyoruz"

Miting alanında bayrak dışında, adalet pankartı dışında ve Atatürk posteri dışında hiçbir şey istemiyoruz' diyen Kılıçdaroğlu, 'Altı oklu bayrak da istemiyoruz. Hep birlikte adalet istiyoruz. Hiç kimsenin başka bir pankart getirmesini, başka bir bayrak açmasını doğru bulmuyoruz. Bunu yapanları da provokatör olarak değerlendiriyoruz' şeklinde konuştu.

Bir çocuğu kucağına alarak yürüdü

Bir çocuğu kucağına alarak yürüdü

Saat 09:00 itibariyle yürüyüşe başlayan Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü'nün 24. gününde ilk etabı tamamladı. 

E-5 boyunca yürüyen Kılıçdaroğlu bir süre kucağına aldığı bir çocukla yürüdü. Kılıçdaroğlu Pendik Kaynarca'dan itibaren sahil yoluna indi. Kılıçdaroğlu Pendik'ten sahile inerken arkasındaki kalabalık Tuzla'ya kadar uzandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Hak, hukuk, adalet dışında slogan atılmasın"

"Hak, hukuk, adalet dışında slogan atılmasın"

Bu sırada Kılıçdaroğlu'nun yanına koruma müdürünü çağırarak atılan bazı sloganlardan duyduğu rahatsızlığı iletti. Kılıçdaroğlu, 'Hak, hukuk, adalet' dışında hiç bir slogan atılmamasını istedi. İlk etapta 7 kilometre yürüyen Kılıçdaroğlu, Pendik sahilde kurulan dinlenme alanında mola verdi.

Yürüyüşün 24. gününden objektiflere yansıyan bazı kareler...

Yürüyüşün 24. gününden objektiflere yansıyan bazı kareler...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
795
274
144
84
67
40
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
soğuk duş

adam durmadan yılmadan yürüdü ve geldi İstanbul'a helal olsun

Azerbaycanlı

Alışmışsın emirle kahbelik etmeye herkesi öyle sanıyırsun

hipotalamus

Adaleti sadece bir gün mahkemelik bir işiniz olursa ihtiyacınız olan şey sanmayın lütfen.Adalet doğruluktur, adalet adil olabilme durumudur.Ofiste Akp'ye sev... Devamını Gör

hipotalamus

eee peki bir kişide bu kadar yetki olması bir şirkette bile sıkıntı ise , ülkeyi yönetmesi için her alanda bir kişiye her türlü kontrolsüz yetki verilmesini ... Devamını Gör

Resho

Protesto kelimesi artık o kadar gözümüzde kötü anlam çağırıştırıyor ki, şiddet olmadan, demokratik ve yasal sınırlar için, son derece modern bir şekilde yapı... Devamını Gör

Resho

O zaman senin bu yaklaşımına göre bu ülkede hiçbir konuda hiç bir şekilde protesto yapılmaması gerekiyor. Çünkü her zaman bunları fırsata çevirecek insanlar ... Devamını Gör