Görüş Bildir
Haberler
Abur Cubur Tercihlerine Göre Şu Anki Ruh Halini Söylüyoruz!

etiket Abur Cubur Tercihlerine Göre Şu Anki Ruh Halini Söylüyoruz!

Captain Price
17.10.2018 - 11:30 Son Güncelleme: 18.10.2018 - 12:00

Bakalım hangi ruh halindesin?

Seç ve ruh halini öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini seç bakalım.

Şimdi de yaşını söyler misin?

#1

#2

#3

İçeriğin Devamı Aşağıda

#4

#5

#6

#7

#8

İçeriğin Devamı Aşağıda

#9

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bu ara biraz fazla mı gerginsin sanki?

Bu ara biraz fazla mı gerginsin sanki?

Hayırdır ne oldu sana böyle? Sürekli bi tansiyonun yüksek, etrafına ateş saçıyorsun resmen! İnsan senin yanına gelmeye korkuyor. Canını sıkan bir şeyler var galiba. Olsun! Canını sıkan bir şeyler hep olur. Önemli olan bu anlarla baş etmeyi öğrenebilmek. Neyse ki sen de yavaş yavaş öğreniyorsun :)

Aman aman nedir bu neşe?

Aman aman nedir bu neşe?

Ne kadar güzel bir enerjin var senin! Etrafına sürekli pozitiflik yayıyor, kahkahalarınla girdiğin her ortamı anında enerjinle dolduruyorsun! Galiba bu ara işler gayet yolunda senin için, küçük sıkıntıların olsa da onları kafaya takmıyor hayatını yaşıyorsun! En güzelini yapıyorsun güzel dostumuz, aman nazar değmesin! Yüzünden gülümsemen hiç eksik olmasın :)

Canını sıkan birşey mi var? Baya durgunsun!

Canını sıkan birşey mi var? Baya durgunsun!

Son zamanlarda biraz fazla sakin ve durgun gibisin. Hatta etrafındakilerden “Bir şeyin mi var?” sorularını çok duyduğunu tahmin ediyoruz! Ama bizce sendeki bu durgunluk sıkıntıdan değil, sadece sakinsin işte. Dingin diyelim biz ona. Kafan rahat, çok şey düşünmüyor, sadece sakin kalmaya çalışıyorsun. Kendini uzun bir kafa tatiline çıkarmış gibisin yani. Hem şimdiye kadar çok düşünmenin ne faydasını gördük ki?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
778
250
191
68
66
64
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aymira Ay

Bu ara biraz fazla mı gerginsin sanki?

Aleyna Aydemir

Hayırdır ne oldu sana böyle? Sürekli bi tansiyonun yüksek, etrafına ateş saçıyorsun resmen! İnsan senin yanına gelmeye korkuyor. Canını sıkan bir şeyler var ... Devamını Gör

Elif Çakıl

Canını sıkan birşey mi var? Baya durgunsun! Son zamanlarda biraz fazla sakin ve durgun gibisin. Hatta etrafındakilerden “Bir şeyin mi var?” sorularını çok... Devamını Gör