ABB Meclisi’nde İlginç Anlar: ‘Hata Varsa Namussuzum’ Dedi, Toplama İşlemi Yanlış Çıktı
Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde ilginç anlar yaşandı. AK Partili meclis üyesi Metin Akdemir, ‘rakamlarda hata varsa namussuzum’ diyerek belediyenin faaliyetlerini eleştirdi. Akdemir'in, gösterdiği tablodaki rakamların yanlış toplandığı ortaya çıktı.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Tablolarla kürsüye geldi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde dün gerçekleşen toplantıda Akdemir, belediye faaliyetlerini eleştirmek için tablolarla birlikte kürsüye çıktı.
Akdemir, sunum yaparken 'Rakamlarda hata varsa namussuzum' dedi. Bu sırada Meclis sıralarından toplamanın yanlış olduğu söylendi. Akdemir’in rakamları yanlış topladığı ortaya çıkınca “Özür dilerim, yanlış olmuş, toplama hatası olmuş” dedi.
İşte yaşanan ilginç anlar
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Ankara Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuduktan sonra her zaman daha fazla ilgi duyduğum habercilik sektöründe çalıştım. Gazete ve internet sitelerinin çeşitli departmanlarında görev aldıktan sonra 2021 yılında beri Onedio’nun bünyesinde bulunmaktayım. Doğru ve yorumsuz şekilde Türkiye ve dünyadan haberleri sizlere ulaştırmak için buradayım.
Tüm içerikleri



Yorum Yazın