Görüş Bildir
Haberler
90 Gün Bekleme Süresi Sunan 69 Dolarlık Telefon

90 Gün Bekleme Süresi Sunan 69 Dolarlık Telefon

ATKN
20.07.2015 - 12:22

Eskiden kullandığımız telefonların pil ömrünün şimdikilere göre çok daha iyi olduğu su götürmez bir gerçek. Ne var ki, birçok özelliği bir arada sunan cihazlar için kullanım süresinden feragat etmek gerekebiliyor. Janus One isimli cihaz akıllı telefon kategorisine girmese de uzun kullanım süresi ile özellikle de acil durumlarda oldukça işe yarayacak gibi görünüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kredi kartı boyutunda olmasıyla her yere kolaylıkla sığan cihaz, 5,5 milimetrelik inceliğiyle dikkat çekiyor. Sarsılmaya ve suya karşı dayanıklılık gösteren Janus One’ın metal yüzeyi parmak izi bırakmıyor. 90 günlük bekleme süresiyle günümüzdeki akıllı telefonlara  fark atan cihaz aynı zamanda taşınabilir güç kaynağı görevi üstleniyor ve 1.500 mAh kapasitesindeki pili ile akıllı telefonları şarj ediyor.

SIM kart takılarak kendi başına kullanılabilen telefon aynı zamanda Bluetooth ile akıllı telefona bağlanarak arama yapabiliyor. Janus One’ın tek yeteneği arama yapmak da değil. Aynı zamanda içerisindeki sensör aracılığıyla adımları sayabiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kickstarter‘da 50 bin dolar fon arayan ve şimdilik 20 bin dolar toplamayı başaran proje gerçeğe dönüştüğü takdirde, en az 69 dolar destek veren kullanıcılar eylül ayında cihazlarına kavuşacak.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0