Görüş Bildir
Haberler
8 yaşında 1.3 milyon dolar kazanıyor

8 yaşında 1.3 milyon dolar kazanıyor

Gamze Yamalı
19.09.2014 - 09:37 Son Güncelleme: 19.09.2014 - 16:27

Video paylaşım sitesi YouTube’da oyuncaklarını tanıtan ve dünyaca ünlü birçok yıldızdan daha fazla tıklanan videoların sahibi olan sekiz yaşındaki çocuk, yılda 1 milyon dolardan fazla kazanıyor.

Babasından yardım alarak video paylaşım sitesi YouTube üzerinden “EvanTubeHD” adlı bir kanal açan sekiz yaşındaki Evan adlı çocuk, oyuncaklarını tanıttığı videolarıyla tıklanma rekorları kırarak ünlü oldu.

Kısa sürede internet fenomeni olan çocuğun 2011 yılından beri babası Jared tarafından yüklenen videoları yaklaşık 745 milyon tıklanma rakamına ulaştı.

Baba-oğul eğlenceli bir projeye imza attıklarını ifade eden Jared, oğlunun her ay ilginç bulduğu ve sevdiği oyuncakları tanıttığı bir videoyu yayınlayarak bu projeye başladıklarını söyledi.

Küçük girişimcinin annesi ise, videoların çocuklar arasında nasıl bu kadar popüler olduğunu; “Evan diğer çocuklar tarafından çok eğlenceli bulunuyor ve herkes onunla arkadaş olmak istiyor” sözleriyle ifade etti.

Videolarının bir milyon izlenmesiyle büyük bir kitleye hitap ettiklerinin farkına varan aile, yaptıkları reklam anlaşmalarıyla oğulları Evan sayesinde yılda 1.3 milyon dolar kazanmaya başladı.

Kaynak: http://www.mynet.com/teknoloji/8-yasi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0