Görüş Bildir
Haberler
8 Soruluk Psikoloji Testine Göre Ne Kadar Boşluktasın?

8 Soruluk Psikoloji Testine Göre Ne Kadar Boşluktasın?

Uzun süreli olmasa da bazı anlarda kendimizi amaçsız hissedebiliriz. Böyle zamanlarda yaşadığımız boşluk hissi bizi hayatımızdaki birçok şeyden alıkoyabilir. Sen ne kadar boşluktasın?

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir problem senden kaynaklanıyorsa ne yaparsın?

2. Peki sen karşındaki kişiye ne hissettiysen kolayca söyleyebilir misin?

3. Diyelim ki biriyle tanıştın ve bundan sonra da hayatında olmasını istedin. Onu nasıl hayatına dahil edersin?

4. İçinde bir şeyler seni huzursuz ediyorsa bu duygunun geçmesi için ne yaparsın?

4. İçinde bir şeyler seni huzursuz ediyorsa bu duygunun geçmesi için ne yaparsın?

5. Arkadaşların senden en çok ne için şikayetçi oluyorlar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendine yakın gördüğün kişilere her şeyini anlatır mısın?

7. Peki bir şeyler istediğin gibi gitmiyorsa ne yaparsın?

7. Peki bir şeyler istediğin gibi gitmiyorsa ne yaparsın?

8. Son olarak yalnız kaldığında hangi duyguyu daha çok hissediyorsun?

Sen çok büyük bir boşlukta değilsin.

Sen çok büyük bir boşlukta değilsin. Kendi içinde bütün problemlerini çözebilir ve kendini iyileştirebilirsin. Yani yaşadığın her şey seni çok büyük etkilemez, buna öncelikle sen izin vermezsin. Önceliğine kendini koymuşsun ve canın nasıl istiyorsa öyle yaşıyorsun. Bu yaşam biçimini benimserken de kendini kaybetmemeye özen gösteriyorsun. Yaşadığın her şeyi kabul edebilir ve her şeye olabilir gözüyle bakabilirsin. Yani yaşadıklarına şaşıran biri değilsin. Ağır belki de 'Nasıl bunların üstesinden geleceğim?' diye düşündüğün zamanlardan geçmişsin ama yine de bir şekilde devam etmişsin hayatına. Yani sen aklından geçirmeye bile korktuğun şeyleri yaşamış ve bir süre sonra da her şeyi yoluna koymuş birisin. Hayatında yaşadığın her şey sana bir şey katmış. Bu nedenle de aslında iyi kötü ne yaşadıysan hepsine minnet duyuyorsun. Gözünü hiçbir şey kolay kolay korkutmaz çünkü yaşadığın şeylerden sonra gerçekten seni ne üzer ondan bile emin olamıyorsun. Yaşadığın şeyler karşısında belki hayal kırıklıkları yaşıyorsun ama kendini bir boşlukta hissetmiyorsun. Yani senin boşlukta olman kendi iyiliğini düşünene kadar.

Sen kendini unutacak kadar boşluktasın.

Sen yeri gelirse kendini unutacak kadar bir boşluktasın. Yaşadığın şeyleri çabuk atlatamıyor ve etkisinden de uzun süre çıkamıyorsun. Sen herkese karşı aşırı iyicil yaklaşırken, onların sana karşı umursamaz tavrı seni delirtebiliyor. Yaşadıkların karşısında toparlanman uzun zamanını aldığı gibi, toparlanma sürende de kendini bir yer ait hissedemiyorsun. Sen, insanların seni sandığından daha hassas bir yapıya sahipsin. Onların düşünemediğini düşünebiliyor veya onların dikkate almadığı şeyleri düşünüyorsun. Bu özelliğin ince fikirli olmanı sağlarken aynı zamanda sık sık da üzülmene neden oluyor. Şu an yaşadığın, hissettiğin her şey karşısında ne yapacağını bilemiyorsun. Bir adım atamıyorsun, nereye gideceğini veya kararının sonuçlarını düşünemiyorsun. Şu an büyük bir boşluk içinde birinin elinden tutmasını istiyorsun. Bu kişinin kim olduğuyla ilgilenmiyor sadece sana biraz destek olmasını istiyorsun. Kendine yaptığın en büyük kötülük; başkaları için kendini yok saymak. Sen kendini önemsediğin kadar önemlisin. Başka insanlardan bir şey beklemek yerine gerekli değeri kendine sen göstermelisin. Yani yaşadığın şeyler için karşısında kendini değersizleştirmek zaten zor toparlanan sen için daha da zor toparlanmana neden oluyor.

Sen her şeyi boşverecek kadar büyük bir boşluktasın.

Sen hayatındaki her şeyi boşverecek kadar boşluktasın. Bazı şeyler yaşamış ve atlatmamışsın. Atlattığını düşünüyor ve hayatına devam ediyorsun ama yalnız kaldığında bazı şeylerle de yüzleşiyorsun. Öyle anlarda da yaşadığın her şeyi bir kenara bırakıyor ve yaşadıklarını düşünüyorsun. Sen bu halini kimseye göstermiyor ama kendi içinde büyük acılar yaşıyorsun. Herkesle gülüp, eğlenirken aslında ne kadar ağır şeyler yaşadığını kimse fark etmiyor. Çok çabuk modun düşüyor ve insanların fikirlerini çok fazla kafana takıyorsun. Bazen düşünmekten hayatını kaçırıyorsun. Her yaşadığın olayı tekrar tekrar en ince ayrıntısına kadar düşünmek sana bir şey katmıyor, aksine şimdiki zamanını çalıyor. Şu an hissettiğin boşluk hissinin sebebini biliyorsun ama ne yapman gerektiğini veya bundan nasıl kurtulman gerektiğini bilmiyorsun. Yapman gereken belki de sadece hayatın devam ettiğini düşünmek. Kendini sadece tek bir ana hapsetmek, o andaki insanları, o andaki seni düşünmek şu anına adapte olmana engel olabilir. Sen şu an çok büyük bir boşluktasın. Bunun sebebini biliyorsun ama elinden bir şey gelmediği için bu boşluk hissinden kurtulamıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
184
32
24
16
13
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Sen kendini unutacak kadar boşluktasın.

Tufi

Sen her şeyi boşverecek kadar büyük bir boşluktan.

Nurr Yıldırım

Sen çok büyük bir boşlukta değilsin. Kendi içinde bütün problemlerini çözebilir ve kendini iyileştirebilirsin. Yani yaşadığın her şey seni çok büyük etkileme... Devamını Gör

Glcn Azz Nri Nzlı

Aynı şeyi bana da yazmışlar 😂