Görüş Bildir
Haberler
8 Aralık Perşembe Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

8 Aralık Perşembe Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

Müge Kakşi
08.12.2022 - 01:25

Aralık ayının ilk günlerinde hava sıcaklıkları düşerken yurdun birçok bölgesinde de yağışlı hava hakim. Kışın yüzünü gösterdiği şu günlerde vatandaşlar dışarı çıkmadan önce hava durumunu kontrol ediyor. Peki bugün hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? İşte 8 Aralık Perşembe İstanbul, Ankara, İzmir ve yurt geneli hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün (8 Aralık) Hava Nasıl Olacak?

Bugün (8 Aralık) Hava Nasıl Olacak?

Yapılan en son değerlendirmelere göre: Ülkemizin güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Ege, Akdeniz (Isparta ve Burdur hariç), ile Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir, Niğde, Aksaray, Malatya, Elazığ, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinin yağmur ve sağanak, Erzurum, Kars ve Ağrı çevrelerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Güney Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı ve genellikle mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

8 Aralık Perşembe Ankara Hava Durumu

8 Aralık Perşembe Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek sıcaklığın 11 derece, en düşük sıcaklığın ise 2 derece olması bekleniyor. Günün ilk saatleride puslu olması beklenen havanın ise öğlenden sonra parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

8 Aralık Perşembe İstanbul Hava Durumu

8 Aralık Perşembe İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün en yüksek hava sıcaklığının 15 derece, en düşük sıcaklığın ise 9 derece olması bekleniyor. Havanın ise sabahın ilk saatlerinden itibaren parçalı bulutlu, akşam saatlerinde ise bulutlu ve yağmurlu olacağı tahmin ediliyor.

8 Aralık Perşembe İzmir Hava Durumu

8 Aralık Perşembe İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek hava sıcaklığının 17 derece, en düşük sıcaklığın ise 10 derece olacağı tahmin ediliyor. Sabahın ilk saatlerinde parçalı bulutlu olan havanın ise sonrasında gün boyu yağmurlu olması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın