Görüş Bildir
Haberler
60 Saniyede Su Kaynatan Miito ile Tanışın

60 Saniyede Su Kaynatan Miito ile Tanışın

ATKN
14.05.2015 - 09:56 Son Güncelleme: 14.05.2015 - 12:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kickstarter’da yer alan Miito adlı ilginç sıvı ısıtıcısı bir hayli iddialı. Yalnızca 60 saniye içinde su, çay, süt, çorba gibi sıvıları ısıtabiliyor. Miito, özellikler yurtlarda yaşayanlar için ideal çözümlerden biri olabilir.

Kickstarter’da her geçen gün ilginç bir yenilikle karşılaşılıyor. İşte bunlardan biri de Miito. Zamandan tasarruf için ideal çözümelerden biri olmaya aday Miito, sıvıları kısa süre içinde ısıtmaya yarıyor.

Bir platform ve metal bir çubuktan oluşan Miito, herhangi bir kabın platforma yerleştirilmesi ve ardından da metal çubuğun kabın içine konulması ile hızlı kaynatma işlemini gerçekleştirecek formu alıyor. Ardından indüksiyonla sıvı ısıtma prensibiyle metal çubuk, temas ettiği sıvıyı kaynatmaya başlıyor. Yani biraz bilim söz konusu ancak bu bir tür keşif değil sadece teoriden pratik hale taşınma denilebilir.

Isıtma süresi konusunda ise bir bardak için 60 saniye gibi bir sürede gerekli ısıtma işlemi gerçekleşiyor; daha büyük kaplarda bu sürenin uzayacağını belirtelim. Eğer Kickstarter’da hedeflenen bağış miktarına ulaşırsa bu ilginç konseptin sonuçlarını 84 dolar fiyat etiketi ile satın alabilmek mümkün olacak.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

indüksiyon ocaklarda kullanılan prensibe benziyor. indüksiyon uyumlu tencere yerine metali içeri yerleştirme fikri iyi. ancak ısıtma kabının türü ve kalınlığ... Devamını Gör