Görüş Bildir
Haberler
53 Yaşındaki Öğretmene ‘Karıma Mesaj Attın’ Diyerek Saldırdı

53 Yaşındaki Öğretmene ‘Karıma Mesaj Attın’ Diyerek Saldırdı

ismail kahraman
31.12.2022 - 13:43 Son Güncelleme: 31.12.2022 - 14:27

Ankara’nın Mamak ilçesinde öğretmenlik yapan 53 yaşındaki Zeynel Demirhan, sınıfta ders anlatırken Emrah K. tarafından saldırıya uğradı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Okulu birbirine kattı

Okulu birbirine kattı

Oruç Reis İlkokulu’nda, çarşamba günü Veli Emrah K, sınıfa girip öğrencilerine ders anlatan öğretmen Zeynel Demirhan'a tekme ve yumrukla saldırdı. Hizmetlilerin araya girmesiyle kurtarılan Zeynel Demirhan, sınıftan çıkıp, koşarak okul müdürünün odasına kaçtı.

Ancak Emrah K. öğretmenin peşinden gidip, odada kendisine engel olmaya çalışan okul müdürü Mutlu Özsoy'a da yumruk salladı. Görevliler tarafından sakinleştirilen Emrah K., çağırılan jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

‘Eşime mesaj attığı için yaptım’

‘Eşime mesaj attığı için yaptım’

Öğretmenin çocuğunun alacağı kitapla ilgili eşine mesaj atmasına sinirlendiği iddia edilen Emrah K.'nın sınıfa girmesi, öğretmenin sınıftan çıkıp okul müdürünün odasına kaçması güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüler, jandarmaya teslim edilirken, Emrah K., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Darp raporu alan ve Emrah K.’den şikayetçi olan Zeynel Demirhan, 26 yıllık eğitim hayatında ilk kez böyle bir şey yaşadığını söyledi. Demirhan, 'Veli sınıfa girdi, 'hoş geldiniz' diyecektim. Sonra tokat attı, ardından tekme attı. Araya hizmetli arkadaşlar girdi. Benim o ara gözüm kararmış, kendime geldiğimde ise müdür odasına kaçtım. Jandarma çağırdığımız için de müdürün odasının kapısını kırdı' dedi.

Görgü tanığı hizmetli Özlem Tuncel ise saldırı sırasında çocukların büyük korku yaşadığını anlatarak, 'Çocukların kimisi istifra etmişti kimisi de bağırıyordu. Ben adamı sakinleştirmeye çalıştım. 'Benden alamayacağı kitap parasını eşimden neden istemiş' dedi. Yani özelden mesaj atmasına çıldırmış. 'Niye gruptan yazmıyor' dedi. Öğretmen de kırıcı olmamak için özelden yazmış. Tamamen algı meselesi' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
131
24
7
6
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gülden Suakar

Neden serbest kalıyor bunlar yaaa?! İliğimle, kemiğimle nefret ettim bu düzenden!

Amon Ra

Tipe bak bir de resmini buzlamışlar. İfşa edilmeli böyle hanzolar. Böyle insanların çocuk sahibi olmasının da engellenmesi lazım

Kemal Atik

medeniyetten uzakta yaşayan bir indominus rex , böylelerinin dünyaya faydası olmasını bekleyemeyiz ki yaptığı hareketler ile de zarar verdiği ortada