Görüş Bildir
Haberler
'50 Milyar TL' Bağış Yaptığını Söyleyen Yeni Çamoluk Otomotiv'in Sahibi Konuştu

'50 Milyar TL' Bağış Yaptığını Söyleyen Yeni Çamoluk Otomotiv'in Sahibi Konuştu

Deprem bölgelerine yardım amaçlı düzenlenen ve birçok TV kanalının ortak duyurduğu 'Türkiye Tek Yürek' ortak yayınına katılan galerici Hamit Duras'ın eski para birimini kastederek '50 Milyar TL' bağış yaptığını söylemesi gündem olmuştu. Duras, konuya açıklık getirmek için 'Heyecanla, eski paraya göre 50 milyar TL dedim' diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Sosyal medyaya düştük'

'Sosyal medyaya düştük'

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde galericilik yapan Yeni Çamoluk Otomotiv'in sahibi Hamit Duras'ın birçok TV kanalının ortak duyurduğu 'Türkiye Tek Yürek' ortak yayınına katılıp eski parayı kastederek, '50 milyar TL' bağışladığını duyurması sosyal medyada gündem olmuştu.

Duras'ın açıklamasına sosyal medyadan gelen yorumlar ⬇️

'Bizim reklam yapma amacımız yok'

'Bizim reklam yapma amacımız yok'

Prof.Dr. Mustafa Karataş'ın kendisine telefonla gelen bağışı bildirdiği anlar, sosyal medyada tartışma konusu oldu. Stüdyoda bulunan Karataş tarafından 'Benim için çok anlamlı, kendisi kapı komşum olur, Yeni Çamoluk Otomotiv'in sahibi 50 milyar TL bağışta bulundu' ifadeleriyle bağış yaptığı açıklanan Yeni Çamoluk Otomotiv'in sahibi Hamit Duras yanlış anlaşılma yaşandığını ifade ederek yaşananları anlattı.

Duras, 'Eski paraya göre 50 milyar diye bir miktar söyledim. Mustafa Karataş da o heyecanla, biz de düzeltemeden iletmiş oldu. Sonrasında sosyal medyaya düştük. Bizim asla kendi reklamımızı yapmak gibi bir amacımız yoktu. Allah rızası için yaptık. Sosyal medyada bir kısım bizim reklam yaptığımızı ifade ediyor, biz duygusal olarak yaptık. Normal bir aileyiz, içimizden geldi' dedi.

'50 milyar TL'miz olsun bağışlayalım'

'50 milyar TL'miz olsun bağışlayalım'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hamit Duras ve dükkanda çalışan oğlu Hüseyin Duras yaşananlardan sonra telefonlarının hiç susmadığını belirtti.

Hüseyin Duras, 'Bazı insanlar arayıp tebrik ediyor, bazıları ise tepki gösteriyor. Yine söylüyorum, benim bağışım 50 bin TL. Gönül ister ki 50 milyar TL'miz olsun ki bağışlayalım. Benim 9 yaşında Elif isimli bir torunum var, beni çok etkiledi. Annesi hırka örmüş, kendisi de kaşkol örmüş. Annesine, 'Bir ip daha alın ben yine öreceğim, depremzedelere göndereceğim' demiş. Babasına göndermek istediklerini ve kumbarasını da vermiş, buna çok duygulandım, bağış yaptım. Bir çocuk bunu yapıyorsa, biz niye yapmayalım dedim' dedi.

Duras'ın açıklamaları için ⬇️

İlgili içerik ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
28
6
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Adam dediklerinde samimi içinden gelmiş bağış yapmış, 50 bin TL de olsa 50 milyar da olsa bağış bağıştır helal olsun

Bağış yapan bir diğer akp terör örgütü militanı ---https://onedio.com/haber/gece-bagis-yapan-cengiz-holding-sabah-daha-fazlasini-tesvik-olarak-aldi-1128812

Cengiz Ayvaz

Allah kabul etsin kardesim 50 milyon 50 milyar degil önemli olan katkı sağlamak bunun eleştirilerle yani yok Allah razi olsun

Flynn

Eski kuşaklarda hala bin tl ye milyar diyenler var, eski alışkanlıklar kolay ölmüyor. Aradaki fark çok büyük olduğundan genelde karışıklık yaratmaz, biri mil... Devamını Gör