Görüş Bildir
Haberler
5 Yaşında Bir İkoncan: Alonso Mateo

etiket 5 Yaşında Bir İkoncan: Alonso Mateo

Fulya Magdalena
17.02.2014 - 01:53 Son Güncelleme: 17.02.2014 - 12:17

Alonso Mateo henüz 5 yaşında. Fakat yaşıtlarının tek derdi oyun oynamak ve şeker yiyebilmek iken; O'nunki güzel giyinip iyi poz verebilmek. 

Bu mini ikoncanımız Terzi elinden çıkma takımlar, ipek mendiller, tasarımcı işi 'blazer'lar ile resmen büyümüş de küçülmüş görüntüler veriyor.  Mateo'nun, Instagram ve Facebook'ta binlerce hayranı var. Tabii çoğu bu yavrumuzun stiline ve duruşuna övgüler yağdırırken, bir kesim de 'çocukluğunu yaşayamadığını' düşünüyor. 

Mateo'nun annesi California'da çalışan bir stil danışmanı. Mateo'nun stilinde hiç bir zaman kendisinin zorlaması olmadığını söylüyor. Zaten oğlunun fotolarını da ilk olarak o internete yüklemiş ve gün geçtikçe hatırı sayılır bir fan kitlesi oluşmuş. Şu anda ise 130 bin takipçisi var. (ki bu kendi adına açılan hayran sayfalarından hariç) Ünlü stilistler ise Mateo'nun stiline şapka çıkarıyor. 

Peki Mateo'nun giyiminde örnek aldığı kişi kim? Tabii ki babası. Favori parçaları ise klasik takımlar, güneş gözlükleri ve spor ayakkabılar. Stella McCartney, Marc Jacobs, H&M, Dolce & Gabbana, Gucci ve Dior gibi lüks markalardan yana tercihini kullanıyor. Zaten çoğunlukla ailesiyle oyuncakçı yerine bu markaların mağazalarında dolaşıyor. Her sabah okula gitmeden önce giyeceği kıyafetleri de bizzat küçüğümüz kendi eliyle seçiyor. Annesi tabii ki yardımcı oluyor fakat son sözü söyleyen yine mini ikoncanımız.

Kaynak: http://odditycentral.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın