Görüş Bildir
Haberler
5 Kişi Hayatını Kaybetmişti: Sürücü Ehliyetsiz, Kemerler Arkadan Takılmış!

5 Kişi Hayatını Kaybetmişti: Sürücü Ehliyetsiz, Kemerler Arkadan Takılmış!

Dün Konya-Beyşehir yolunda gerçekleşen katliam gibi trafik kazasında beş genç hayatını kaybetmişti. 19 yaşındaki Dilara Çoban yönetimindeki araç kontrolden çıkarak karşı şeritteki cip ile çarpışmıştı. Kazada yaralanan araç sürücüsü Çoban’ın ehliyetinin olmadığı ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gençlerin kahreden ölümü

Gençlerin kahreden ölümü

Sabah’tan Tolga Yanık’ın haberine göre, kazada Dilara Çoban'ın kullandığı otomobildeki arkadaşları Muammer Tan (22), Veli Büyükaydın (21), Sait Belgemen (22), Şevval Karabulut (15) ve Ayşenur Boncuk (17) olay yerinde hayatını kaybetti. Çoban ile aynı araçtaki Nisanur Karabulut (17), karşı aracın sürücü Anık ve kızı Ela Ceylin Anık (17) yaralandı.

Konya kent merkezinde oturan arkadaş grubunun haftasonu tatilinde Beyşehir ilçesinde bulunun Karaburun plajına gittikleri, akşamda tekrar evlerine doğru yola çıktıkları öğrenildi.

Soruşturmayı yürüten ekipler tarafından yapılan incelemelerde Dilara Çoban'ın kullandığı otomobilin Muammer Tan adına kayıtlı olduğu, Çoban'ın da ehliyetinin olmadığını belirlendi.

Kemerler arkadan takılmış

Kemerler arkadan takılmış

Ayrıca kazada ölen arkadaşların emniyet kemerlerinin de arkadan takılı olduğu, sadece yaralıların kemerlerinin takılı olduğu ileri sürüldü. Dilara Çoban'ın Karayolları Trafik Kanunu'na göre 'şerit izleme ve değiştirme' maddesini ihlal ettiği ve bu nedenle kusurlu olduğu belirtildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
5
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turgut Güler

Arkadaşım ehliyet yok tecrübe yok, üç-beş ergen kalkıp gezmeye gidiyonuz, yaş grubunuza bakılırsa sizin sahibiniz de yok, şimdi hakettiniz desem hümanistler ... Devamını Gör

Barbaros İsmet

Linçlemek için söylemiyorum da ölene değil kalana acı annesi babası ailesine yazık acısını onlar yaşıyor Allah sabır versin.

memduhun

'şerit izleme ve değiştirme' maddesini ihlal ettiği nedir ya biraz daha yumuşatın , 2 gr adrenalin için ordan oraya makas atarken arkadaşlarını öldürdü şekli... Devamını Gör

Polat Özdemiroğlu

bizim burda 16 yaşında bir çocuk koskoca transporter kullanıyor babası veriyor. 10 defa ihbar ettim adresine plakasına ismine kadar. hiç birşey yapmadılar ya... Devamını Gör