Görüş Bildir
Haberler
4 Ocak Koronavirüs Vaka Sayısı Kaç? Bugün Vaka Sayısı Kaç? Koronavirüs Vaka Tablosu Son Durum...

4 Ocak Koronavirüs Vaka Sayısı Kaç? Bugün Vaka Sayısı Kaç? Koronavirüs Vaka Tablosu Son Durum...

GNS
04.01.2022 - 19:44

2022 yılının ilk haftasında koronavirüs ile mücadele son hızla devam ediyor. Ortaya çıkan delta, omicron, delmicron gibi farklı varyantlar ise vatandaşın tedirgin olmasına sebep oluyor. Üniversitelerde öğrenci ve personellerin koronavirüse yakalanması ile tedbir amaçlı eğitimlerin tekrar online sisteme döndüğü haberleri gelmeye başlıyor. Salgının ve bulaş faktörünün önüne geçilebilmesi adına aşılama çalışmaları devam ediyor.  Peki 4 Ocak koronavirüs vaka sayısı kaç? Koronavirüs vefat sayısı kaç oldu?  İşte 4 Ocak Salı vaka sayısı ve koronavirüs tablosu…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanlığı her gün yaptığı düzenli vaka paylaşımlarında 4 Ocak koronavirüs tablosunu yayınladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vakalar hakkında açıklamalarda bulunuyor. Güncel sayı incelendiğinde 382 bin 888 kişinin test yaptırdığı, 54 bin 724 yeni vaka tespit edildiği ve 137 kişinin hayatını kaybettiği, 26 bin 561 kişinin de iyileştiği görüldü.

4 Ocak Salı Koronavirüs Vaka Sayısı

4 Ocak Salı Koronavirüs Vaka Sayısı

Fahrettin Koca günlük tabloyu sosyal medyasında paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

Omicron varyantı, İstanbul’daki vaka sayılarının toplam vaka sayısının yarısını aşmasına neden oldu. Yeni varyanta bağlı vaka artışları şimdilik büyük şehirlerde dikkat çekse de aynı durum diğer illerde de kolayca yaşanabilir. Tedbirlere her yerde aynı ciddiyetle uyulmalıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın