Görüş Bildir
Haberler
36 Saatlik Uykusuz Nöbet Sonrası Direksiyon Başına Geçen Asistan Hekim Kazada Yaşamını Yitirdi

36 Saatlik Uykusuz Nöbet Sonrası Direksiyon Başına Geçen Asistan Hekim Kazada Yaşamını Yitirdi

Ankara Şehir Hastanesi’nde görevli asistan doktor Rümeysa Şen, hastanedeki 36 saatlik nöbetin ardından evine giderken trafik kazasında hayatını kaybetti. Meslektaşları, genç doktorun hayatına mal olan kazaya yoğun iş yükü ve uykusuz nöbetlerin yol açtığını belirterek çalışma koşullarının iyileştirilmesini istedi.

36 saatlik nöbetin ardından hastaneden ayrılan 25 yaşındaki Rümeysa Şen'in, Gölbaşı'nda sağ şeritte park halinde bekleyen bir kamyona arkadan çarptığı bildiriliyor.

Meslektaşları Şen'in uzun nöbet nedeniyle direksiyon başında uyumuş olabileceğini belirtiyor.   

Meslek odaları, sendikalar ve doktorlar sosyal medyada uzun nöbet sürelerine ve çalışma koşullarına tepkilerini dile getiriyor.

TTB Asistan Hekimler Kolu: Yoğun iş yükü, uykusuz nöbetler nedeniyle bir arkadaşımızı kaybettik

Doktorlar, 36 saatlik nöbete tepkilerini böyle dile getirdi. 👇

Doktorlar, 36 saatlik nöbete tepkilerini böyle dile getirdi. 👇

Genç doktorun yaşamını yitirdiği kazanın görüntüleri 🎥

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
thismail

Yıllarca oku çalış bir sürü sınav ver, tam hayata başlarken bir anda her şey bitsin... Yaşanmamış bir hayatının hesabını kim verecek?

sessizadam

36 saatten sonra insanın nasıl normal düşünmesini bekliyorsunuz anlamıyorum... Türkiye'de asistanlık bazı bölümler hariç gerçekten ağır odası olsa dahi uyuya... Devamını Gör

HYBRDS

Dinlenme odası vs olmuyomu bu doktorların... yada o vakti tam degerlendirememisse niye müdahale edilmedi... 36 saat doğruysa o yöneticilerin yargılanması ger... Devamını Gör