Görüş Bildir
Haberler
3-9 Nisan Haftasının Gökyüzü Enerjileri ve Burç Yorumları

etiket 3-9 Nisan Haftasının Gökyüzü Enerjileri ve Burç Yorumları

Dr.Astrolog Şenay Devi
02.04.2023 - 11:31 Son Güncelleme: 02.04.2023 - 22:13

5 Nisan: Terazi burcundaki dolunay, 3-9 Nisan 2023 haftasının en önemli astrolojik olayı.

Nisan ayında Boğa'nın doğum günü kutlu olsun! 3 Nisan'da Merkür teşebbüsü Boğa burcuna giren yeni doğuş başlangıcını işaret ediyor. Zihinsel keskinlik, kalıcılık ve sağlamlık döngüsü hoş geldin!

Bu hafta adım adım planlama yapmak ve hala doğru yolda olduğunuzdan emin olmak için orta vadeli planlarınızı kontrol etmek için çok iyi gezegensel enerjiler ile karşı karşıyayız. Perşembe günü Dolunay Terazi' burcunda parlıyor, aşk hakkında söylenecek çok şeyi olan bir lunasyonda, romantizm, ortaklıklar ve her türden kişilerarası ilişkilerde şanslılar aşk emek ister harekete geçin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6 Nisan'da Terazi burcundaki dolunay, huzuru iç bulabilmeniz için çekişmeli hareketleri pek çoğumuzu doğru kararlar alma konusunda cesaretlendirecek. Bu süreçte gerilim tırmanacak. Dikkat!

6 Nisan'da Terazi burcundaki dolunay, huzuru iç bulabilmeniz için çekişmeli hareketleri pek çoğumuzu doğru kararlar alma konusunda cesaretlendirecek. Bu süreçte gerilim tırmanacak. Dikkat!

Diğer insanları iyi geçinmek istemek, çatışma yaratmaktan kendinizi sakin bir şekilde savunmanız için önem taşıyor. 

Dua ederken, meditasyon yaparken hayatındaki ilişkilerini düşün. Bu dolunayda yaşamına değer katan insanlarla iletişim kurarak sevginizi ifade ederek zaman geçirin.

Koç

Gökyüzü bu hafta sizlerin kendine has kaygıları olduğunu, başkalarının bilmesini istemedikleri, sadece kalbinize gömmek istediğiniz şeyler olduğunu söylüyor. Ancak çoğu zaman Koç'un düşündüğü ve başına gelen farklıdır. Bu hafta kasıtlı olarak bazı konuları gizlemeniz nedeniyle başınız belaya girecekse, dürüst olmanız ve yakınlarınıza güvenmeniz daha iyi olur.

Aşk hayatınızda sevdiğiniz kişiyle iletişime geçmek için yoğun bir mesai harcayabilirsiniz, bu ender fırsatı yakalayacak, çok sevineceksiniz. 

Bu hafta sizler için yeni haftadaki çalışma programı normal kabul edilebilir, özel işlerin işe karışmasına izin vermemelisiniz. Koç burçları duygusal ilişkilerinin işyerindeki gelişimini etkileyeceğinden dikkatli olmalısınız. 

Bu takımyıldızın bu dönemdeki finansal gelirleri normal seviyede olacaktır. Hafta boyunca işinizi ihmal etmeyin tembellik zamanı değil.

Boğa

Boğa

Gökyüzü Boğa burcunun duygularını, kişisel ilişkilerini ve iş düzenlemelerini düzenlemesi gerektiğini gösteriyor. Bu hafta çok meşgul olacaksınız, bu nedenle planlama bu zorlukları azaltabilir, bu nedenle önceden plan yapmanız faydalı olacaktır. 

Bekar Boğalar, nu hafta hoşlandığı kişiyle tanışırken karar veremez, çevrenizdeki insanlar bu dönemde size yardımcı olabilir. Aşık Boğa meraklıdır ve genellikle partnerinin geçmişini araştırır, bu da ilişkinin gelişimini etkiler.

Rekabet baskısının olmadığı çalışma ortamı, Boğa burcunu statükodan bir nebze memnun eder ve nasıl mücadele edeceğini bilemez. İş bulma sürecinde net bir anlaşması olmayan küçük firmalara dikkat etmeli, dolandırılmamaya ve para kaybetmemeye dikkat etmelisiniz.

Finansal kayıplardan kaçınmak için mevcut yatırım yönünü koruyun. Yatırım yönünüz ve yatırım hedefiniz şu anda değişmemeli, cüzdanınızı güvende tutmak istiyorsanız olduğu gibi bırakın. Evli ve ilişkisi devam eden Boğalar bu hafta gökyüzü romantizmin artacağını müjdeliyor sizlere. 

Merkür pazartesi günü burcunuza geçiyor ve sizi normalden çok daha fazla konuşmaya ve yüksek sesle konuşmaya teşvik ediyor. Fikrinizi ifade etmeyi ve aslında dileklerinizi, umutlarınızı ve hayallerinizi söze dökmeyi daha kolay bulacaksınız. Bu güçlendirici etki, hayatınızın her alanında çok faydalıdır.

Ancak perşembe günü dolunay, haritanızda daha stresli bir etkidir. Çok çalışıyorsanız veya kendi çıkarlarınızı ikinci plana atıyorsanız, bu, refahınız için bir fay hattı olarak ortaya çıkacağı yerdir. Evrenin tavsiyesine kulak verin, kendinize öncelik verin.

İkizler

Gökyüzü bu hafta iş, para gibi diğer yönlerini de etkileyecek duygusal gelişmelerle karşılaşacağınızı müjdeliyor. En önemli şey, duygularla ilgili konuları iyi ele almak, başkalarına duygusal veya umursamazca davranmamaktır.

İyisiyle kötüsüyle, bu hafta geçmişe güçlü bir odaklanma var. Yöneticiniz Merkür pazartesi günü burç değiştiriyor ve belki sonsuza kadar ve belki de bir pişmanlık veya suçluluk duygusuyla sizi eski zemine geri dönmeye teşvik ediyor.

Bu arada perşembe günü dolunay, gerçekten arzuladığınız şeye ışık tutuyor özellikle de bunu saklamaya veya aklınızdan çıkarmaya çalışıyorsanız. Bu lunasyon, yasadışı aşk, risk alma, macera ve dramatik enerjileri vurguluyor. 

Cumartesi günü yöneticiniz Merkür Mars'la 60° açı yaptığında, özellikle fevri hissedeceksiniz, ancak henüz tüm gerçeklere sahip olmadığınız durumlarda dramatik kararlar vermekten kaçınacaksınız.

Bekarlar, inisiyatif alın ve yeni ilişkileri kabul etmeye hazır olun. Evren sana önemli bir adım gönderiyor, çok seçici olma yoksa birini seçmezsin.

Yeni eklenen iş görevleri, bu hafta ikizlerin aşırı meşgul hissetmesine neden olur, bu zamanda işler sorunsuz olacak, sizi denemeye zorlamak için giderek daha fazla motive olacak. İş arayanlar iyi mülakat fırsatlarına sahip olacaklardır, mülakat sürecinde biriktirdiğiniz deneyim son derece değerlidir.

Yengeç

Yengeç

Bu hafta, özellikle Merkür pazartesi günü burç değiştirdiğinde, uzun vadeli hedeflerinize bakmak için iyi bir hafta. Bu etki sırasında normalden daha objektif bir bakış açısı yakalayabilir, duyguları kapıda bırakıp pratik, stratejik kararlar alabilirsiniz.

Perşembe günkü dolunay haritanızın köklerinizi aileniz, eviniz, üssünüz, geçmişinizi aydınlatır. Bu ay sırasında eski sırlar gün ışığına çıkabilir, ancak aynı şekilde aile içinde kutlayacak bir şeyiniz olabilir. Her iki durumda da duyguların güçlü olması muhtemeldir, bu yüzden kendinize karşı nazik olun.

Cumartesi günü Merkür Mars'a 60° açı yaptığında, sizi anlayan yakın arkadaşlarınızla, gerçekten kendiniz olabildiğiniz insanlarla zaman geçirin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslan

Pazartesi günü Merkür burç değiştirdiğinde, bu zeki gezegen haritanızın en tepesine yükselir ve işte mükemmel bir izlenim bırakmanıza yardımcı olur. Doğal otoriteniz parlıyor ve tanıtım, pazarlama veya medyada çalışıyorsanız (veya çalışmak istiyorsanız) potansiyel olarak olağanüstü bir zamandır.

Perşembe günkü dolunay dedikodu, aşırı paylaşım veya sosyal medya aksilikleriyle ilgili. Gizli kalmasını istediğiniz bir şey varsa, onu kimseyle paylaşmadan önce iki kez düşünün. Aynı şekilde, başka biri hakkında okuduğunuz her şeye inanmayın.

Cumartesi günü, Merkür Mars'ı 60° açıyla geçtiğinde, hayatınızı kazanmanın daha özgün bir yolunu bulmaya veya iş yerinizde etik ve ahlak kuralları hakkında konuşmaya yönelmiş hissedebilirsiniz. Özel yaşamınızda şefkatli ve sevgi dolu olmaya özen gösterin. Eş ya da sevgiliniz sizden uzaklaşmadan önce!

Başak

Başak

Yöneticiniz Merkür pazartesi günü burç değiştirir ve bu da kısa süreli bir unutkanlığa veya belirsiz düşüncelere yol açabilir. Bunun nedeni, muhtemelen daha büyük resme odaklanmanız ve günlük hayatın ayrıntılarının sizden kaçmasıdır. Strateji ve geniş kapsamlı tartışmalar için mükemmel olsa da günlük görevleri hatırlatmanız gerekebilir.

Perşembe günü dolunay doğum haritanızın para bölgesinden parlıyor. Bu, mali durumunuzla ilgili duygular veya ifşalar getirebilir, bu nedenle duygusal olarak yönlendirilen harcamalardan veya kararlardan kaçınmaya çalışın.

Cumartesi günü Merkür Mars'a 60° açı yaptığında, yeni bir kursa veya kalifikasyona başlamak için ilham almış olabilirsiniz ve neden olmasın? Zihninizi genişletin ve öğreniminizi genişletin.

Terazi

Pazartesi günü Merkür doğum haritanızın en karmaşık alanlarından birine girerken, yakınlık, para, paylaşılan kaynaklar veya kıskançlık gibi zor veya garip konuşmalar yapmak için iyi bir hafta. Neyi, ne zaman ve nasıl söyleyeceğiniz konusunda sezginizi dinleyin. Perşembe günü, umarım size kutlama sebebi getirecek.

Burcunuzda gerçekleşecek Dolunay aydınlatacak ruhlarınızı. Başarılarınız fark ediliyor veya kalbinize yakın bir şeyin zirvesine ulaşıyorsunuz -bu, ne kadar ilerlediğiniz konusunda kendinizle gurur duyma zamanı.

Cumartesi günü Merkür Mars'ı 60°’lik açı yaptığında, kariyerinizle ilgili bir sorunla ilgili ani bir içgörü yaşayabilirsiniz. Zor seçimler bir an için daha kolay görünebilir.

Akrep

Akrep

Merkür'ün karşıt burcunuza gelişi bu hafta bazı kararsızlıkları beraberinde getirebilir. Bu mutlaka kötü bir şey değildir bu, olayları tarttığınız ve diğer insanların isteklerini dikkate almaya çalıştığınız anlamına gelir. Bununla birlikte, kendiniz hakkında sürekli ikinci bir tahminde bulunmayı durdurmak için bazı kararlarda ilerlemeniz gerekecek.

Perşembe günkü dolunay, doğum haritanızın en gizli alanından parlıyor ve gizlenmiş şeyleri gün ışığına çıkarıyor. Psikolojik olarak bu, terapi veya geçmiş travmayı şifalandırmak için çok iyi bir zamandır. Gerektiğinde bir şeyleri açığa çıkarmaktan korkmayın.

Cumartesi Merkür ve Mars arasındaki altmışlık açı sizi bir ilişkide konuşmaya devam etmeye teşvik ediyor; sizi ayırandan daha fazla ortak noktanız var.

Yay

Gökyüzü bu hafta hayatınıza çok verimli bir hava getiriyor. Pazartesi günü, Merkür burç değiştirir ve meşgul olmanız, listeler yapmanız, organize olmanız ve çok uzun süredir ertelediğiniz işlerin üstesinden gelmeniz için sizi teşvik eder.

Perşembe günü Dolunay doğum haritanızın arkadaşlık bölgesinden parlıyor. Bu lunasyon, belki de gizli bir şeyin açığa çıkmasıyla, sosyal ilişkiler etrafında güçlü duygular getirebilir. Yine de sakin olursanız, ilgili kişiyle kolayca konuşabilmeniz için iyi bir şans vardır. Merkür'ün akıllı bir enerji patlamasıyla Mars'ı 60°’lik açı yaptığı cumartesi günü günlük sorunlarınıza yenilikçi, akıllı çözümler arayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oğlak

Oğlak

Nisan ayının bu ilk tam haftasında biraz olumlu, yaratıcı düşünmeye hazırlanın. Merkür pazartesi günü burç değiştirir ve doğum haritanızın kendini en çok ifade eden bölümüne geçer, bu da amacınızı anlamanıza ve hayatın ikilemlerine akıllı, yenilikçi çözümler bulmanıza yardımcı olur.

Perşembe günü dolunay, haritanızın en tepesinden parlayarak işte veya kariyerinizde gurur veya başarıyı gösterir. Bu ay sırasında gülümsemek için her türlü nedene sahip olmalısınız, ancak ilk başta küçük bir kriz olarak tezahür edebilir bu sırada ilgi odağına geçebilir ve günü kurtarabilirsiniz.

Cumartesi günü Merkür Mars'ı 60°’lik açıyla geçtiğinde, bir ilişkide bir tartışma veya şoktan kaçınmak için dikkatli düşünmeniz gerekebilir; söylediklerinizi kastettiğinizden emin olmak için dikkatli olun.

Balık

Konsantrasyon ve odaklanma gücünüz, Merkür pazartesi günü burç değiştirdiğinde büyük ölçüde artar, bu nedenle bu hafta, sürekli çaba gerektiren bir şey üzerinde çalışmak için iyi bir zamandır. Bu aynı zamanda aile içi iletişim veya emlak ve mülk meseleleri için çok iyi bir Merkür geçişidir.

Perşembe günkü dolunay, manevi inançlarınızı vurgular ve bu alandaki birinden bir meydan okumayla karşılaşabilirsiniz. Sizden sadece konuşmanız değil, yürümeniz isteniyor, bu yüzden günlük yaşamınızda ilkelerinizi yaşadığınızdan emin olun. Bu çılgınlık sırasında herhangi bir blöf veya samimiyetsizlik kolayca açığa çıkar.

Cumartesi Merkür- Mars altmışlık ailenizi bir şekilde günlük işinize bağlar ve çocuk bakımı veya evden çalışma sorunlarına yenilikçi bir çözüm bulabilirsiniz.

Kova

Kova

Gökyüzü bu hafta, pazartesi günü Merkür burç değiştirdiğinde sizin için yoğun ama biraz gergin bir başlangıç yapar. Aşırı bilgi yüklemesine ayak uydurmak için tetikte olmanız gerekecek ve neyin acil neyin önemli olduğunu ayırt etmek zor olabilir.

Perşembe günkü dolunay, özellikle ilişkinizde kıskançlık veya sadakatsizlik varsa, kişisel hayatınızdaki aldatma veya aldatmacayı vurgular. Bu çok aldatıcı bir Ay etkisidir ancak bununla başa çıkmanın anahtarı sakin kalmaktır: bu kozmik etki temizlenene kadar geri dönüşü olmayan kararlar vermeyin.

Cumartesi günkü Merkür - Mars altmışlık havayı temizlemeye yardımcı olacak, netlik ve vicdan getirdiği gibi, doğruyu söyleme arzusu da getirir.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Instagram 

YouTube

'Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio'     

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın