Görüş Bildir
Haberler
27 Kasım – 3 Aralık Haftalık Kişisel Numeroskobunuz

etiket 27 Kasım – 3 Aralık Haftalık Kişisel Numeroskobunuz

Kader Deyip Geçme...

Bak,

Ne Diyor

Sırrın sahibi:

“Biz Her İnsanın Kaderini,

Kendi Çabasına

Bağlı Kıldık...” İsra 13. Ayet

Gayret gösterenler, mücadele edenler, işinde, aşkında hataları telafi etme cesaretini ortaya koyanlar kazanacaklar bu hafta. Oturduğu yerden ahkam kesen, başkalarının hayatına burnunu sokup 'Bana bir şey olmaz.' diye düşünenler de ardı ardına yaşayacakları ile sınanacaklar hafta boyunca.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kişisel yıl numaranızı hesaplayın:

Haftalık tahmininizi okumak için kişisel yıl numaranızı bilmeniz gerekir. Bu sayı sizin için 2023 boyunca aynı kalacaktır, dolayısıyla bunu yalnızca bir kez hesaplamanız ve ardından her hafta bu sayı tahminini okumanız yeterlidir!

2023 yılına doğduğunuz günü ve doğduğunuz ayı eklemeniz yeterli. 

İşte sizlere 2 kısa örnek:

27 Ağustos'ta doğduysanız (doğum yılınızın bu hesaplamayla ilgisi yoktur), kişisel yıl numaranız 6'dır çünkü:

2 + 7 (gün) + 8 (ay) + 2 + 0 + 2 + 3 = 24

2+4 = 6

4 Kasım'da doğduysanız kişisel yılınız 4'tür çünkü:

4 (gün) + 1 +1 (ay) + 2 + 0 + 2 + 3 = 13

1 + 3 = 4

Kişisel yılınız 1 ise haftalık tahmin

Kişisel yılınız 1 ise haftalık tahmin

Mutluluk bir seçimdir. Bu hafta neyi seçeceğiniz oldukça önemli. Emek vermeniz gereken her konuda cesaretinizi ortaya koymanız gerekiyor. 

Kişisel yılınız 2 ise haftalık tahmin

Bolluk bereket şans sizden yana. Hafta boyunca anda olmak ve hayatın tadını çıkarmak için kendinize kıymet verin. Hâlihazırda sahip olduklarınızın tadını çıkarmadığınızda bolluk enerjisini değerlendiremezsiniz. 

Kişisel yılınız 3 ise haftalık tahmin

Korkularınız ile yüzleşeceğiniz bir hafta karşılıyor sizleri. Belki çocukluktan gelen belki sonradan deneyimlediğiniz bir korkunuz şifalanacak. İş hayatınızda kararlı olmalı hakkınızı aramalısınız. 

Kişisel yılınız 4 ise haftalık tahmin

Sizin için güçlü enerjiler ile dolu bir hafta. Yeteneklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmeden ilerleyin ve ilişkiniz için çabanızı ortaya koyun. 

Kişisel yılınız 5 ise haftalık tahmin

Bu hafta duygusal alınganlıklarınızı kontrol altına almalısınız. Duygularınızın ve hassasiyetlerinizin bu hafta aşırı olması yanlış anlaşılmalara bağlı krizlere neden olabilir dikkatli davranın. 

Kişisel yılınız 6 ise haftalık tahmin

Bu hafta yaratıcı yönünüzü ortaya çıkıyor o halde içinizdeki çocuğu özgür bırakmalı içinizden gelen duyguları yansıtmalısınız. Finansal konularda ise şans sizden yana iyi değerlendirin. 

Kişisel yılınız 7 ise haftalık tahmin

Hafta boyunca duygularınız ile değil işle ilgili konularda aklınız ile ilerlediğinizde kazanacaksınız. Duygusal hayatınızda ise adım atmaktan ve kendinizi ifade etmekten çekinmeyin. 

Kişisel yılınız 8 ise haftalık tahmin

Bu hafta ani kararlar almaktan uzak durun, her konuda pişmanlıklar ve maddi manevi yaptırımlar ile karşılaşmak istemiyorsanız şayet. Finansal konularda ise her kararınızı bilinçli şekilde almaya özen gösterin. 

Kişisel yılınız 9 ise haftalık tahmin

Sevgi, aşk ve duygusal yoğunluğun etkili olduğu bir hafta. Aşk hayatınız yapılanıyor, emeklerinizin karşılığını aşk ile alıyorsunuz. Size düşen art niyetli kişilere hadlerini bildirmek ve korumacı tavrınızı ortaya koymak olmalı. 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam