Görüş Bildir
Haberler
26 Kasım Altın Fiyatları! Gram ve Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu?

26 Kasım Altın Fiyatları! Gram ve Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu?

Buse
26.11.2020 - 10:54

Altın fiyatları, Kasım ayının ilk haftası başlayan düşüş trendine devam ediyor. Yarın haftanın son işlem günü ve son işlem gününden önceki açılış fiyatları, hem altın alış-satış işlemi yapacak vatandaşlar, hem de yatırımcılar için merak konusu oldu. Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda faiz kararları geçen hafta açıklanmıştı. Açıklamaların ardından döviz kurların da sert bir düşüş yaşanılırken altın fiyatları sakinliğini korudu. Haftanın üç işlem gününde hafif düşüşler yaşansa da altın fiyatlarında sakinlik sürüyor. İşte 26 Kasım altın fiyatları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güncel Altın Fiyatları

Güncel Altın Fiyatları

Son haftalarda ekonomik gelişmeler, ve Kovid-19 virüs aşısındaki gibi birçok etken ile düşüşte olan altın fiyatları, vatandaşların da ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Merkez Bankası'nın açıkladığı faiz kararları dahil birçok etkenle birlikte altın fiyatları da düşüş seyrini koruyor. Serbest piyasada gram altın fiyatı 463 lira seviyesinde bulunuyor. İşte 26 Kasım altın fiyatlarındaki güncel durum...

Gram altın: 463 Lira

Çeyrek altın: 753 Lira

Cumhuriyet altını: 3.007 Lira

Altın ONS fiyatı: 1.811 Lira

HİBE Yardımı Geliyor.

HİBE Yardımı Geliyor.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'dan salgınla mücadele sürecinde zorlu günler geçiren esnafa müjdeli haber geldi. Bakan Pekcan, esnafa kira, elektrik, doğalgaz, su ödemeleri karşılığında belirlenecek miktarda hibe yardımında bulunulması için Hazine ve Maliye Bakanlığı ile görüşmelerin sürdüğünü duyurdu. Bakan Pekcan, esnafa ayrıca global firmalarla iletişime geçtiklerini belirterek, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında da destek sağlanacağını söyledi.

KREDİ ÖDEMELERİ İÇİN DE MÜJDE GELDİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile esnafa faturaları ve kira karşılığında hibe ödeme yardımı için görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Bakan Pekcan kredi kanadında da müjdeli son dakika haberleri verdi. Pekcan açıklamalarında 'Hazine tarafından esnafa kullandırılan faiz indirimli krediler, ertelemeler nedeniyle 1 Ocak-31 Ekim'de Halkbank'a yapılan gelir kaybı 2.6 milyar lira olarak bildirilmiştir. Oda, borsa mevduatlarının bankalara yatırılmasıyla oluşturulan kaynaktan düşük faizli kredi imkânı sağlandı, 50 bin firmaya 3 milyar lira Nefes Kredisi kullandırıldı' ifadelerini kullandı.

Altın İthalatında Düşüş Başladı.

Altın İthalatında Düşüş Başladı.

Pandemi ile birlikte küresel ekonomide artan belirsizlik nedeniyle Türkiye'de altın talebinde artışın yaşandığını belirten Pekcan son dakika açıklamaları içerisinde şu bilgilere de yer verdi 'Ekim sonu itibarıyla 21.5 milyar dolar altın ithalatı gerçekleştirildi. Ocak-ekim döneminde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 27.3 artış yaşandı. Söz konusu artış, altın ithalat rakamlarında da hem miktar hem de değer bazında arttı. 2020 Ağustos ayından sonra altın ithalatımız, göreceli olarak bir önceki aylara göre düşüş gösterdi. Ekim ayında, eylül ayına göre altın ithalatımız yüzde 40 azaldı.' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın