Görüş Bildir
Haberler
24 Kasım Altın Fiyatları! Gram ve Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu?

24 Kasım Altın Fiyatları! Gram ve Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu?

Buse
24.11.2020 - 10:55

Geçtiğimiz hafta açıklanan Merkez Bankası faiz kararı ardından altın fiyatlarındaki yükseliş yerini düşüş eğilimine bırakmıştı. Dolar kurundaki düşüşle paralel olarak hareket eden altın fiyatlarında bugün hafif bir yükseliş yaşandı. Kurların tekrardan yükselmesiyle altın fiyatlarında da hafif bir yükseliş söz konusu. Aynı zamanda Kovid-19 aşı haberlerinin de etkileri altın fiyatlarında etkisi olacak mı merak ediliyor. İşte 24 Kasım altın fiyatları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güncel Altın Fiyatları

Güncel Altın Fiyatları

Geçen hafta gerçekleşen Merkez Bankası faiz kararı ve pandemi ile ilgili yaşananlar, altın piyasasında da hareketliliğe neden olmuştu. Altın fiyatları Kasım ayının ilk haftasında rekor üstüne rekor kırarken daha sonra hızlı bir düşüşe geçti. Son iki işlem gününde ise altın tekrar yönünü yukarı çevirmişti ki yeni günde sabah saatlerinde hafif bir düşüşle başladı. Daha sonra yeniden yükselişe geçti. Haftanın ilk gününde sabit düzeyde seyreden altın fiyatlarının bugün nasıl bir çizgide ilerleyeceği merak ediliyor. 

Gram altın: 465 Lira

Çeyrek altın: 756 Lira

Cumhuriyet altını: 3.031 Lira

Altın ONS fiyatı: 1.817 Lira

TCMB verilerine göre hisse ve tahvil piyasasına 9-13 Kasım haftasında yabancı yatırımcılar yaklaşık 910 milyon dolar giriş yaptı. Bu giriş TCMB verilerine göre Ağustos 2017'den beri en büyük giriş oldu.

Yeni ekonomi yönetiminin daha ortodoks politikalara dönüşünün ilk somut işareti ve yine yönetimin ilk sınavı olan Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı sonrası piyasalarda olası yeni adımlar izleniyor.

Uzmanlar ise bu dönemde altına yatırım yapılmasını riskli bularak küresel bir salgın krizi olduğunu ve altında yatırım yapmanın çok riskli olduğunu savunuyor. Birçok uzman kısa vadede riskli görülen altın fiyatları uzun vadede kar sağlayacağını iddia ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın