Görüş Bildir
Haberler
24 - 30 Temmuz 2023 Haftası Burçlara Genel Bakış

etiket 24 - 30 Temmuz 2023 Haftası Burçlara Genel Bakış

Dr.Astrolog Şenay Devi
24.07.2023 - 08:38 Son Güncelleme: 25.07.2023 - 20:54

Bu hafta Merkür'ün parlama zamanı! Gökyüzünün bizimle paylaşacağı çok şey var, o yüzden dikkatle dinleyelim ve dikkatimizi verelim. İlk olarak, 27 Temmuz Perşembe günü Merkür Venüs ile cilveli bir kavuşumda buluşuyor. Bu, tüm haftanın ilk yönü, bu yüzden önemli. Elbette, Venüs şu anda geri gidiyor ancak bu, şarkı söyleyip dans edemeyeceğimiz ve bu müthiş, sıcak enerjiyi kutlayamayacağımız anlamına gelmez. Bununla, sözlerimiz muhtemelen tutku, aşk ve sadece Aslanın sahip olduğu ihtişamla yansıyacak kalplerimize.

Zihnimiz eğlenceye, oyunculuğa ve yaratıcılığa yönelecek. Şimdi hangi parlak fikirleri buluyorsunuz? Başkalarına ilham vermenin ne kadar kolay olduğunu görebiliyor musunuz? Güvenen bir çocuk gibi kalbini açıkça paylaşmak için mi? Kalbiniz şifalanmaya başlıyor. Ayrıca Perşembe günü Ay, coşkulu Yay burcuna geçiyor. Bu, genişleme ve heyecan duygularını, pozitifliği ve her durumda yaşayan güzellikleri görme yeteneğini memnuniyetle karşılar. Bir şeyin ne kadar kötü olduğunu düşünsek de bu burçtaki Ay bize inanmayı, ders almayı ve güzel günleri kucaklamayı hatırlatır. Çünkü onun güzel, romantik ve sevecen üçgeniyle bundan bolca olacak. Pazar günü, ay sonundan hemen önce Venüs'e. Arkana yaslan ve keyfini çıkar. Önümüzdeki hafta her birimiz için güzel olacak bir şeyler var.

Sırada, Merkür 28 Temmuz Cuma günü hafta sonundan hemen önce 'ev burcu' olan Başak'a geçiyor. Bu üç haftalık kalış, yapışkan sorunlara her türlü zekice ancak ayakları yere basan ve pratik çözümleri ateşleyecek. Ne de olsa Başak burcunun problem çözücüsüdür. Merkür Aslan'dayken ve Venüs'le dans ederken aldığımız ilham somut bir eyleme dönüşecek. Elbette, eskisinden biraz daha eleştirel olabiliriz ama eleştirel düşünme bir beceridir. Kullanın.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Koç

Koç

Bu hafta, kendinizin bir ateş burcu olarak seveceğiniz tamamen ateş enerjisi. Merkür ve Venüs, Perşembe günü temel ve romantizm sektörünüzde eğlenceli bir dans ediyor. Öyleyse devam edin ve biraz eğlenin. Bir flört dokunuşuyla özgüveninizi geliştirin. Birine onu ne kadar çok sevdiğinizi söyleyin. İsterseniz çatılardan duyurun sizi durduran ne? Dahası, yaratıcı enerjiniz pratik olarak taşmalıdır. İçinizdeki çocuğa dizginleri alması için bir şans verin. Mola vermenize izin verilir.

Boğa

Boğa

Bu hafta tadını çıkarmanız için iki harika yön var. İlki, perşembe günü iletişimsel Merkür'ün yöneticiniz tatlı Venüs ile birleşmesi. Bu muhteşem hizalama, ailenizi ve iletişim sektörünüzü ortaya çıkarıyor ve aydınlatıyor, kolay, sevgi dolu ve verimli sohbetler getiriyor. Bu enerji, daha önce tabu olabilecek bir konuyu ele almak için mükemmel bir zaman yapar. Sadece sorunu çözmeyi başarmakla kalmayıp aynı zamanda resme daha büyük bir sevgi ve empati duygusu davet etme şansınız harika. Sırada, Cuma günü Merkür'ün yaratıcılığınıza ve flört sektörünüze hareketi var. Boşlukları hayal gücünüzün doldurmasına izin verin.

İkizler

İkizler

Yönetici gezegeniniz Merkür bu hafta size gülümsüyor. Bu senin de gülümsediğin ve parladığın anlamına gelir. Perşembe günü Merkür, iletişim ve finans sektörünüzde Venüs'le bağlantı kurarak ilham verici sohbetler ve şaşırtıcı derecede yaratıcı fikirler getiriyor. Genellikle esnek bir tipsiniz, başkalarının liderliğini takip etmekten mutlusunuz. Ancak bu enerji öyledir ki, sürücü koltuğundaki sizsiniz. Sen lidersin. İnsanlar sizi takip etmek istiyor. Ve biliyor musun? Güneşin altındaki bu yeri kesinlikle hak ediyorsun. Merkür, hemen ertesi gün, Cuma günü ev hayatınıza ve vakıflar sektörünüze yönelecek konumunuzu daha da güçlendirecek ve bu fikirleri temellendirmenize ve onları gerçeğe dönüştürmenize yardımcı olacaktır.

Yengeç

Yengeç

Bu hafta büyük hedefleriniz olsun. Neden olmasın? Etrafa sıçrayacak kaynaklarınız varsa devam edin ve sıçrayın. Tanrı biliyor ki çoğu zaman oldukça disiplinlisin. Güvenlik sizin için önemlidir, bu nedenle çizgiyi nereye çekeceğinizi bilirsiniz. Bununla birlikte, bu hafta davranma zamanı değil. O güzel şey seni çağırıyorsa, onu alışveriş sepetine at. Suçluluğa izin yok. Perşembe günkü finans sektörünüzde Venüs ile bağlantı kuran Yengeç burcundaki Merkür'ün harcama çılgınlığından sonra, Cuma günü muhtemelen daha ayık bir ruh hali getirecektir. Cuma, Merkür iletişim sektörünüze giriyor ve sonunda bu eğlenceli kozmik enerjiden yararlanmadığınız için pişman olabilirsiniz.

Aslan

Aslan

Bundan daha iyisi olamaz. Sadece Venüs burcunuzda gezinmekle kalmıyor, aynı zamanda Perşembe günü ruhsal sektörünüzde zeki, eğlenceli Merkür de ona katılıyor. Bu, karizmanızı, başkalarının size direnmesini neredeyse imkansız hale getirecek bir hacme dönüştürür. Bu yüzden cazibenizi kendi avantajınıza kullanın. Onları bebeğinizin parmağına sarın elbette iyi niyetle. Dünyanın ne kadar sadık ve asil olduğunuzu görmesine izin verin. O ışığı olabildiğince parlak bir şekilde ışınlayın. Pazar günü, Ay'dan Venüs'e olan sevgi dolu bağlantıyla, yükseklere uçacaksınız. Doğum gününüz kutlu olsun.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Başak

Başak

Cuma gününden itibaren bu hafta sizin. Neden? Yöneticiniz Merkür, yıllık ziyareti için burcunuza doğru yol almaya başlıyor. Belki de son zamanlarda bazı yenilikçi yaratıcı fikirlerin üzerinde oturuyorsunuz, ancak henüz bunları dünyayla paylaşmakta tereddüt ettiniz. Pekala, sezginiz yerinde. Paylaşmak için doğru an değildi. Hafta sonu, tüm bunlar değişir. Dahası, başkaları sizi dinlemeye ve akıllıca tavsiyelerinizi almaya daha isteklidir. Her zaman harika bir problem çözücü oldun, ama şimdi, bu yeteneğinizi kendiniz için kullanma zamanı.

Terazi

Terazi

Bu hafta sosyal çevrenizin ateşlenmesine hazır olun. Perşembe günü, çalışma sektörünüzdeki Merkür'ün topluluk sektörünüzdeki yöneticiniz Venüs ile bağlantısı ile yolunuza çıkan bir yığın davetiye görmelisiniz. Bu kadar popüler, bu kadar arzu edilir olmak ne güzel değil mi? İçindeki çocuğu özgür bırak. Bütün bu aşkta kendini şımart. Her gün gelmiyor bu güçlü enerji ve bunu biliyorsunuz. Dahası, topluluğunuz arasında bir nevi liderlik rolüne adım atıyor gibisiniz. Patronca değil. Aslında çok karizmatik bir şekilde. En iyi liderler, kalpleriyle liderlik edenlerdir ve sizde çok güzel bir kalp var. Cuma gününe kadar işler biraz sakinleşebilir. Yaptığınız harika konuşmalardan bazılarını düşünmenin zamanı geldi.

Akrep

Akrep

Kariyer açısından, bu hafta oldukça muhteşem. Bu şekilde çalışmasanız bile, kişisel yolunuz muhtemelen olumlu konuşmalar ve ilham verici fikirlerle dolu olacaktır. İletişim şu anda her şeydir, bu yüzden iletişim ile her zorluğun üstesinden gelin. Dedikleri gibi 'neyi bildiğin değil, kimi tanıdığın önemli'. Bu alıntı asla şu andan daha doğru değil. Özellikle Perşembe, tam doğru zamanda doğru insanlarla konuşmak için parlak bir fırsat getiriyor. Merkür ve Venüs'ün birleşmesi, macera ve çalışma sektörlerinize dokunarak bunu sağlar. Cuma gününe kadar Merkür, hedefler sektörünüze girerek bu sohbetleri pratik olarak nasıl uygulayacağınız konusunda iyi bir fikir edinmenize yardımcı olur.

Yay

Yay

Bu haftanın tutkulu enerjisinin her yerinde adın yazılı. Merkür ve Venüs, Perşembe günü macera ve tutku sektörünüze katılarak kanatlarınızı biraz açmanız için size ilham veriyor. Bu, sadece bir konuşmadan çok daha fazlasına dönüşen basit bir konuşma yoluyla olabilir. Bir sonraki büyük yolculuğunuz için ektiğiniz tohumlar olur. Zihninizi genişleten, ilham veren bir sohbetten daha çok sevdiğiniz bir şey yok, değil mi? Cuma günü, Merkür kariyer sektörünüze girerken, yolunuzu daha pürüzsüz hale getirmek için her türlü çözümü düşünüyorsunuz. Genelde bu kadar pratik değilsin, bu yüzden bundan en iyi şekilde yararlan.

Oğlak

Oğlak

Cömert mi hissediyorsun? Bu, Perşembe günü kaynaklar alınan ve ilişkiler sektörünüzde toplanmakla meşgul olan Merkür ve Venüs'ün kozmik enerjileri olacaktır. Ya sevdiğiniz ve güvendiğiniz birine vermek için kalbinizi sonuna kadar açan sizsiniz ya da alıcı konumundasınız. Senin için hangisi olursa olsun, o kadar çok sevgiyle dolu ki, zar zor dayanabiliyorsun. Böyle bir pozisyonda olmak harika bir duygu değil mi? Bir anlık şükran duymayı unutmayın. Cuma günü ortaya çıkarken, arketip iletişim gezegeni Merkür genişleme sektörünüze doğru ilerliyor. Bu geçişle, zihniniz tamamen açılmak üzere ve ilhamlarınızı pratik kullanıma sokabileceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kova

Kova

Perşembe günü Merkür ve Venüs, rutinlerinizde ve ilişki sektörünüzde ışıltılı, sıcak bir birliktelik içinde birleşiyor. Bu nedenle, size yakın birinin belki bir sevgili ya da dost bir arkadaş hatta bir müşteri paylaşacak ilham verici bir şeyi vardır. Garip bir şekilde, söyledikleri şey muhtemelen onların izinden gitmen için sana ilham verecek. Genellikle takip eden biri değilsin ama bu durumda, söylediklerinin o kadar çok değeri, o kadar değeri, o kadar sıcaklığı var ki, risk almaya hazırsın. Buna değecek mi?  Kesinlikle evet. Evet, olacak. Şimdi kalbini sonuna kadar aç.

Balık

Balık

Cuma günü Merkür, müzakere ve uzlaşma sektörünüze girerek size bundan daha fazlasını yapma şansı sunuyor. Şimdi, sizinle çalışmak genellikle oldukça kolaydır, ancak bu enerjiyle, daha da fazla. Aslında, bu transit ile ilgili en büyük tehlike, kendi görüşünüzü sunmamanızdır. Unutmayın, bir sesiniz var ve bu çok değerli. Fazla geriye eğilme canım. Dünyanızda özel biri varsa, bu hafta birlikte problem çözmek ve zekice çözümler bulmak için harika bir hafta. Takım çalışması rüyayı gerçekleştirir. Bunu aklında tut.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın