Görüş Bildir
Haberler
2145 Yılında Bir Parti Ver, Şimdiki Ruh Halini Söyleyelim!

etiket 2145 Yılında Bir Parti Ver, Şimdiki Ruh Halini Söyleyelim!

Geleceğin, şimdiki ruh halini söylesin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle:

2. Kaç yaşındasın?

3. Başlayalım...

3. Başlayalım...

4. Gelelim can alıcı soruya:

4. Gelelim can alıcı soruya:

5. Kuru kuru olmaz :)

5. Kuru kuru olmaz :)
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Geldik bam teline :)

6. Geldik bam teline :)

7. Son olarak...

7. Son olarak...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Endişelisin!

Endişelisin!

Aslında kafanın içinde tilkiler var, sürekli düşünüp duruyorsun. Her şeyi bu kadar kafana takma. Hayatında değer verdiğin şeylerin 'ya olmazsa, ya benden uzaklaşırsa?' kaygısıyla zihnini meşgul ediyorsun. Kabuğuna çekilip olayları izlemek beyhude bir savunma; kısa vadede içindekilerin seni yemesine izin vermez, ama uzun vadede sıkıntısını tümüyle hissedersin. Farklı şeyler dene, dene ki seni huzursuz eden düşüncülerin, korkularının kaynağını yok et.

Rahatlayıp gevşemişsin!

Rahatlayıp gevşemişsin!

Görünüşe göre öğleden sonra bir pazar gününde kabındaki yemeği bitirip kestirme yapan bir kedi kadar gevşemişsin. Şu anki hâlini tillahı gelse bozamaz. Ard arda girdiği sınavlardan galip çıkmış bir öğrenci gibi... Üzerinde baskı yaratan hiçbir şey yok. Yaşama sevinci damarlarında geziyor. Ferahsın yani ohh! Püfür püfürsün :)

Karnın zil çalıyor!

Karnın zil çalıyor!

Hologram lahmacunların, siber çorbaların, mantı haplarının olduğu menü bile iştahını açmak için yeterli. Biliyorum bu menüde yer alan her şey seni acıktırıyor, fakat maalesef 'biraz' beklemen gerekecek. :)  Acıkma hissine özen göstermediğinde etrafında bulunan herkesle şiddetli geçimsizlik yaşayacak agresifliğie sahipsin sanırım. 'Evveeeet! 3D printer'dan taptaze, el yakan elektronik vakfıkebir ekmeğiniz çıktı.' :D

Ambale olmuşsun!

Ambale olmuşsun!

Görünüşe göre, şu an kafan berrak değil. Akıl terazinde hiçbir şeyi doğru düzgün tartıp sonuç alamıyorsun. Derin bir-iki nefes al ve kendini yoğun düşüncelerinin girdabından kurtarmaya çalış. Eğer müsait durumdaysan meditasyon yapmayı bile deneyebilirsin. Belki kafandaki sisi dağıtmanda yardımcı olur.

Ferfeci sıkılmışsın!

Ferfeci sıkılmışsın!

'Mal mal, bomboş bakıp sıkıntıdan patlayacağım.' diyecek bir haldesin. Yalnız değilsin, çünkü tüm insanoğlunun paylaştığı ender hislerden biri. Herkes sıkılıyor. Yani kaçış yok bundan. Sıkılmadan olmuyor. Çünkü sıkıntı da tıpkı zaman gibi insana karşı her zaman galip gelen bir şeydir. Hep o yener. Belki de sıkıntının ta kendisiyiz. Olmadı 1-2 test daha çöz. ;)

Değişken!

Değişken!

Sen bile halet-i ruhiyenin ne durumda olduğunu söyleyemiyorsun. Sana 'Nasılsın?' diye sorduklarında artık ezberden ya 'iyiyim' veya 'ehh işte' diyorsun. Durumun bazen öyle bir hâl alıyor ki 'yapmam' dediklerini yaparken, 'yaparım' dediklerinden kuduz canlının sudan kaçtığı gibi kaçıyorsun.  Sanırım roket yakıtı kokteyli iyi gelmedi :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
261
211
136
40
36
28
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın