Görüş Bildir
Haberler
21 Mart İstanbul'da Hangi İlçelerde Elektrik Kesintisi Var? Elektrikler Ne Zaman Gelecek?

21 Mart İstanbul'da Hangi İlçelerde Elektrik Kesintisi Var? Elektrikler Ne Zaman Gelecek?

Ömer ÖNDER
21.03.2022 - 11:38

21 Mart Pazartesi haftanın ilk gününde bakım çalışmaları ve arızalar nedeniyle hangi ilçelerde elektrik kesintileri olacağı vatandaşlar tarafından sabah erken saatlerden beri araştırılıyor. Soğuk havalar nedeniyle evde kalan veya evde çalışan vatandaşlar için en önemli ihtiyaçlardan birisi olan elektrikte oluşan kesintiler zor durumlar oluşturuyor. Elektrikte oluşacak kesintiler veya planlı çalışmalar İstanbul elektrik dağıtım şirketleri olan AYEDAŞ ve BEDAŞ'ın internet siteleri üzerinden paylaşılıyor. Peki 21 Mart Pazartesi İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? Elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

21 Mart Pazartesi günü İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağı vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. AYEDAŞ ve BEDAŞ'ın internet siteleri üzerinden oluşacak elektirk kesintilerini araştıran vatandaşlar elektriklerin ne zaman geleceğini merak ediyor. Peki 21 Mart Pazartesi hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak?

İstanbul'da 21 Mart Pazartesi Hangi İlçelerde Elektrik Kesintisi Yaşanacak?

İstanbul'da 21 Mart Pazartesi Hangi İlçelerde Elektrik Kesintisi Yaşanacak?

ATAŞEHİR

KÜÇÜKBAKKALKÖY, TEVFİK FİKRET Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 21.03.2022 07:36 'da verilmesi planlanmaktadır.

İNÖNÜ, ÜZÜM Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ÇEKMEKÖY

HÜSEYİNLİ, BİRİCİK Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

KARTAL

SOĞANLIK YENİ, ŞAİR NEDİM Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

KARLIKTEPE, SOĞANLIK Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ORTA, KEREM Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ESENTEPE, UĞUR Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 20.03.2022 23:02 'da verilmesi planlanmaktadır.

AYEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA

BEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ HARİTASI

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın