Görüş Bildir
Haberler
2022 Yılı Sert Geçecek! Bu Yıl Dünyayı Neler Bekliyor?

2022 Yılı Sert Geçecek! Bu Yıl Dünyayı Neler Bekliyor?

2021'in bitişi içimizi ferahlatsa da aslında 2022 yılının sert geçeceğine kendimizi alıştırmalıyız. 2022 yılı daha şimdiden zorlu geçecek gibi görünüyor. Astroloji uzmanları yeni yıl gelmeden bir sonraki ayın haritasını önümüze seriyor. 2022 yılında etkisini gösterecek olan 2 Güneş tutulması, 2 Ay tutulması, Akrep- Boğa hattına geçen Ay düğümleri, 3 tane Merkür retrosu, ve 2022’ye adım atarken hali hazırda devam eden Venüs retrosu ve yıla veda ederken Mars İkizler retrosuyla hararetli ve dönüşümlü bir yıla girdik. Hal böyle olunca astroloji severler burç yorumlarının yanısıra dünyada neler olduğunu da araştırıyor. Peki bu yıl dünyada neler oluyor? İşte yanıtı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kolay ve yumuşak etkilere sahip bir 2022 olmadığını söylemek durumundayız. Jüpiter'in kısa süreli Balık burcu seyahati zorlu gökyüzü etkilerinin altında merhamet, şefkat ve iyilik dağıtan etkileriyle içimizi ferahlatabilir. Peki bir yıl boyunca dünyada neler olacak? İşte haberin detayları...

Venüs Retrosu Devam Ediyor

Venüs Retrosu Devam Ediyor

Biliyorsunuz 19 Aralık 2021'de Oğlak burcunda başlayan ve halen devam eden Venüs retrosu var. Retro sürerken bu süreçte genel yaşam motivasyonu olarak düşük, ‘hiçbir şeyin tadı yok' dediğinizi duyar gibiyiz. Sevgi ve değer duygusunun azaldığı bir geçiş süreci bu. Bireyin hem kendini hem karşısındakini yetersiz gördüğü bir dönem olduğunu da söyleyebiliriz. Ancak bitmesine çok az kaldı. 30 Ocak'ta düz seyrine dönmesiyle ilişkilerde ülkedeki olaylar gibi hareketli ve dalgalı giden seyir, bir parça rahatlayabilir. Bu süreçte daha önce söylediğimiz gibi eskiye dönüş olabilir. Yani eski sevgili, eski eş gibi konular gündemde olabilir. Söz, nişan evlilik gibi süreçler ertelense daha iyi olur. Ev alım satımlar bu süreçte tavsiye edilmez.

Venüs Retrosundan Sonra Neler Olacak?

Venüs Retrosundan Sonra Neler Olacak?

Sağlık konusunda zorlu etkiler, virüs etkisiyle okul ya da sınıflarda kapanmalar ortaya çıkabilir. Virüsün yeni varyantlarıyla karşılaşabiliriz. Covid rakamları Şubat sonuna kadar ciddi anlamda yükselecektir. Ekonomide ise durum farklı olacak dövizde aşağı düşüş, 30 Ocak Venüs retrosu sonrası özellikle altın ve gümüşte ciddi artışlar görülecektir.

Jüpiter'in Burçlara Seyri

Jüpiter'in Burçlara Seyri

Jüpiter Balık transiti 2022 yılına damga vuracak en önemli etkilerden biri.

29 Aralık 2021 – 11 Mayıs 2022 arası Balık burcunda seyahat edecek Jüpiter,

11 Mayıs – 28 Ekim arası kısa bir Jüpiter Koç geçişi,

28 Ekim – 20 Aralık tarihinde de yeniden Balık burcuna geçerek yolculuğunu tamamlayacak.

2022 Merkür Retro Tarihleri

2022 Merkür Retro Tarihleri

Yıl genelinde Merkür 3 kez retro yapacak. 14 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasındaki Kova burcu retrosunda mesleki konular ön planda olacağından, yeni bir işe başlamayın, imza atmayın, imza atacaksınız sözleşmenizi en ince ayrıntısına kadar gözden geçirin, mümkünse bir bilene sorun. Teknolojik cihazlarda bozulmalar yaşanabilir, yenisini almayın. Bilgilerinizi mutlaka yedekleyin 

9 Mayıs – 3 Haziran tarihleri arasındaki İkizler retrosu 7. evde, tüm ikili ilişkilerde anlaşmazlıkları, yanlış anlaşılmaları ortaya çıkartacak. İletişim dilinize dikkat edin, özellikle ailenizle eşinizle ortağınızla tartışmalardan kaçının. Gayrimenkul alım satımı yapmayın. Evlilik kararı almayın, evlenmeyin. Yeni bir ilişkiye başlayacaksanız, temkinli olun. Yeni ortaklık kararlarından kaçının.

9 Eylül – 2 Ekim Terazi burcu retrosu ise yine yazışmalara, sözleşmelere, imzalara vurgu yapıyor. Dikkat eksikliğinden dolayı problemler yaşanabilir, beklediğiniz haberler geç gelebilir. Yeni iş anlaşmalarından kaçının. Sosyal medya, reklam tanıtım gibi faaliyetleri erteleyin. Araba, ev almayın. ‘Peki, ne yapalım?' derseniz retro tarihlerinde yarım kalmış konularınızı değerlendirin. Geçmişte tamamlamadığınız konuları ele alın. Mesela, giysi dolabınızı düzenleyin, ihtiyacınız olmayan eşyalardan arının.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özgürlük Kapıda!

Özgürlük Kapıda!

Satürn'ün 7 Mart 2023' e kadar Kova burcu yolculuğu devam ediyor. Bağımsızlık, toplumsal eşitlik, halk ayaklanmaları, bireysel farklılıkların öne çıkışını bu yıl da deneyimlemeye devam ediyor olacağız. Bu dönem Amerika ve Avrupa'da zorlu olaylar, halkın isyanı, cinsel kimliklere saldırı ve buna bağlı hak arayışları, eşitlik savaşları meydana gelecektir. 

Hükümet değişimi, liderlerin değişimi, koltuğunu bırakmak istemeyen liderlerin zorla bırakmak zorunda kalması ya da dünyada bir lidere yapılabilecek suikast ve terör eylemleri meydana gelebilir. Dünyanın çeşitli yerlerinde 2022 yılında ciddi hak arayışları, teknolojik gelişmeler ve buna bağlı siber saldırılar, uzayla ilgili yeni gelişmeler dikkat çekecek. 

Sonbaharda yaşanacak Satürn- Uranüs karesi isyanları arttıracak, özellikle kadın hakları konusunda seslerin yükselmesi, aktivist eylemlerin artmasını öne çıkartabilir. Bazı krallıklar bu dönem son bulabilir. Devletler arasında güç savaşları, Rusya- Ukrayna arasındaki gerilimin artışı, ekonomik krizin gittikçe tırmanacağını göreceğiz. Uranüs'ün Boğa burcunda olduğunu hatırlatırsak bu yıl orta şiddet ve üzerinde depremlerle karşılaşabileceğimizi söyleyebiliriz.

Bireysel olarak kimileriniz için iş değişimleri, işten ayrılmak, yeni bir bölüme ya da göreve geçmek şeklinde olabilir. Sosyal ortamlarınızın, dostlarınızın, arkadaşlarınızın samimiyetleri sorgulanacak, bazılarına veda edilebilir. 1993-1994 yıllarında doğanlar ilk Satürn döngüsünü yaşayacakları için bazı sınavlardan geçeceklerdir. Sınav her zaman negatif algılanmamalıdır bu bir kişisel değişimdir.

Boğa Akrep Tutulmalarında Gündemde Neler Olacak?

Boğa Akrep Tutulmalarında Gündemde Neler Olacak?

12 Temmuz 2023 tarihine kadar Ay düğümleri Boğa- Akrep hattında olacak ve yıl boyu tüm tutulmalar bu burçlarda meydana gelecek. 2003-2004 yılları arasında dünyada ve ülkemizde yaşanan olaylara benzer bir geri dönüş olacak. Adeta dejavu hissi uyandıracak. Terör eylemleri, depremler, büyük uçak kazaları, internetin ilerleyişi, uzayla ilgili yenilikleri örnek olarak vermek mümkün. Bazı ülkelerde gerçekleşebilecek çeşitli terör olaylarının altını çizmek gerek. 

Akrep büyük şirketlerin iflasları, küçük ölçekli şirketlerin kepenk indirmesi, iflaslar, iflaslara bağlı intiharları ortaya çıkartabilir. Mafya ilişkileri, kara para aklamak, yeni para sisteminin dünyaya yayılması, kripto paranın yükselişi, ekonomik krizin artışı, emlak ve bankacılık sektöründe zorlanmalar, para piyasalarında ciddi iniş çıkışlar, borsada aşağı düşüşler gündeme gelecektir.

Mars Retrosu Geliyor

Mars Retrosu Geliyor

2022'yi Mars retrosuyla bitireceğiz. 29 Ekim 2022 – 13 Ocak 2023 arası İkizler burcunda retro yapacak Mars, dünyada önemli olayları ortaya çıkartacak. Mars savaş ve öfke enerjisidir. Dünyada bu dönem savaş ve patlamalar meydana gelebilir. Bireysel olarak acele ve öfkeden kaçınmak gerekir. Kazalara açık bir durum olacağından özellikle araç kullanırken dikkatli olmak gerekiyor.

Türkiye'de Neler Olacak?

Türkiye'de Neler Olacak?

Peki bizim ülkemizde neler olacak? 

Venüs retrosu işsizlik, grevler, şirketlerin iflasları, inşaat ve gayrimenkul fiyatlarında sıkıntıları ortaya çıkartabilir. Sağlık olarak Covid vaka artışlarında yükselişler meydana gelebilir. Jüpiter Balık transiti yıl boyu din, inanç, dini yerler, üniversiteler, akademisyenler, yurtdışı yolculukları, uluslararası ticaret ve nakliyat konularını daha fazla gündeme getirecek. Online eğitimle ilgili düzenlemeler, rektörlük ve üniversite sınavlarına dair değişimler yapılabilir.

Nisan ayındaki Jüpiter- Neptün kavuşumu belediyeleri, vali ve liderlerle ilgili konuları, siyasi partilerdeki değişimleri ön plana çıkarabilir. 2022 erken ya da baskın bir seçimi gündeme getirebilir. Maalesef orta ve üzeri şiddette toprak hareketleri yaşayabiliriz. Balık burcundan söz ediyorsak şu konuya da değinelim; sular, denizler, aşırı yağışlar öne çıkarken, ülkenin çeşitli yerlerinde sel baskınlarıyla karşılaşılabilir.

Türkiye bir Akrep burcu ülkesidir. Ve zorluklara rağmen üstesinden gelir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın