Görüş Bildir
Haberler
2022'de Yatırım Yapılabilecek Metaverse Coin Projeleri Hangileri? İşte Radarınızda Olması Gereken Coinler

etiket 2022'de Yatırım Yapılabilecek Metaverse Coin Projeleri Hangileri? İşte Radarınızda Olması Gereken Coinler

Metaverse'e olan ilgi her geçen gün artıyor. Özellikle son günlerde kripto para birimlerinde yükseliş görülmesiyle beraber Metaverse coinlerde de hatırı sayılır artışlar yaşandı. Biz de buraya 2022 yılında radarınızda olması gereken Metaverse coinleri derledik. İşte, detaylar...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Decentraland (MANA)

1. Decentraland (MANA)

Decentraland (MANA) paritesi geçtiğimiz hafta boyunca önemli bir toparlanma yaşadı. Ocak ayının son haftasına doğru 2 dolarlık destekten %40 oranında fiyat toparlanması oldu. Son bir hafta içerisinde %20'den fazla artış gördü. Şu anda da 2.60 dolar seviyelerinden 3.04 dolar seviyelerine yükselmiş durumda. Ayrıca MANA, 590 milyon dolar günlük işlem hacmine sahip.

2. The Sandbox (SAND)

2. The Sandbox (SAND)

The Sandbox (SAND), istikrarlı kazançlar elde etti. Kısa vadeli piyasa değeri, 4,39 dolar seviyelerine yükseldi. Piyasa değeri bakımından MANA'dan sonra ikinci en büyük Metaverse coini. Bununla birlikte 3.4 milyar dolarlık piyasa değerine sahip. The Sandbox'ın piyasa değeri, 2020 sonlarından bu yana yaklaşık olarak %7.000 civarında artmış.

3. Axie Infinity (AXS)

3. Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity (AXS), listenin en büyük 3. Metaverse coin projesidir. Mart 2018'de piyasaya sürülen AXS, Pokemon'dan ilham almıştır. 24 saatlik işlem hacmi 357 milyon dolardır. Platformunda önemli kullanıcı sayılarına ulaşan Axie Infinity, alanında en iyi proje olarak tanımlanmaktadır. Ayrıca benimsenme açısından yukarı seviyelerde bulunuyor.

4. Theta Network (THETA)

4. Theta Network (THETA)

Theta Network (THETA), son 24 saatlik işlem hacmi 203 milyon dolardır. Ayrıca ağın ekosistemine birçok yenilikçi özellik eklenmiştir. THETA için gelecek bu sebeple parlak gözükmektedir.

5. Enjin Coin (ENJ)

5. Enjin Coin (ENJ)

Enjin Coin (ENJ), kriptoda uzun süredir devam eden projelerden biridir. 1,7 milyon indirmeyi aşan yüksek puanlı mobil uygulamaya sahiptir. Son 24 saatlik işlem hacmi ise, 168 milyon dolardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. SushiSwap (SUSHI)

6. SushiSwap (SUSHI)

SushiSwap (SUSHI), muazzam büyüme potansiyeline sahip coinlerden biridir. Analistlere göre, SUSHI yılı 8.28 dolar seviyelerinde kapatabilir. 30 günlük fiyat hareketine dayanarak, yatırımcılar önümüzdeki beş yıl içerisinde SUSHI fiyatının istikrarlı bir şekilde artacağına inanıyor.

7. Chromia (CHR)

7. Chromia (CHR)

Chromia (CHR), 2019 Mayıs ayında piyasaya sürülmüştür. Chromia, zincirler arası uygulamaların kolaylıkla oluşturulmasına izin verir. Yani benzersiz bir mimariye sahiptir. Bu bakımdan birçok yatırımcı tarafından benimsenmiştir.

8. Alien Worlds (TLM)

8. Alien Worlds (TLM)

Alien Worlds (TLM), aylık 1 milyondan fazla kullanıcısı olan piyasadaki en popüler Metaverse kripto paralardan biridir. Oyun, oyuncuların çeşitli gezegenlerde TLM madenciliği yapmasına olanak tanır. Böylece oyuncu ödüller kazanabilir. Analistlere göre, TLM uzun vadeli yatırım için uygun olabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
4
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?