Görüş Bildir
Haberler
2021 Yılında Çıkmasını İple Çektiğimiz Birbirinden Güzel 16 Film

2021 Yılında Çıkmasını İple Çektiğimiz Birbirinden Güzel 16 Film

Yeni filmlere aç kaldığımız bu günlerde 2020, COVID-19 salgını nedeniyle biraz sönük, film çekimleri ve setler durduruldu. Bu durum bizi üzse de 2021 yılında oldukça güzel filmlerle karşılaşacağımızı bilmek bizi bir nebze olsun mutlu edecektir. 2021 yılında çıkacak filmleri inceleyelim.

Not: Filmler kronolojik olarak sıralanmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mortal Kombat

1. Mortal Kombat

Aynı adlı oyun serisinden esinlenilen yapımın senaryosunu Greg Russo yazdı ve Simon Mcquoid'in yönetmesi bekleniyor. Mortal Kombat filminin 2021 Ocak ayında gösterime girmesi planlanıyor.

2. Eternals

2. Eternals

Aynı adlı çizgi roman serisinden esinlenilen bu filmde, uzun süre yaşayabilen süper kahramanlar olan 'Ölümsüzler'in hikayesi anlatılacak. Marvel'ın önümüzdeki dönem için en güvendiği seri olan 'Eternals'da Angelina Jolie ve Kit Harrington gibi tanıdık yüzleri de göreceğiz. Filmin 2021 Şubat ayında çıkması planlanıyor.

3. Ghostbusters: Afterlife

4. Raya and The Last Dragon

4. Raya and The Last Dragon

Kumandra olarak bilinen bir diyarda, son ejderhayı bulmaya karar veren savaşçı Raya'nın macerasına ortak olacağımız yapımın 2021 Mart ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

5. The Many Saints of Newark

5. The Many Saints of Newark

The Sopranos dizisinin öncesisini, yani Tony Soprano'nun gençlik yıllarına ışık tutacak bu filmde Tony karakterini James Gandolfini'nin oğlu Michael Gandolfini oynayacak. Filmin 2021 Mart ayında gösterime girmesi bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Morbius

7. Tomb Raider 2

7. Tomb Raider 2

Alicia Vikander'ın 2018'de oynadığı yeni Tomb Raider serisinin ilk filminin ardından serinin sevenleri uzun bir bekleyiş içerisindeydi. Tomb Raider 2021'in Mart ayında sevenleriyle buluşacak gibi duruyor.

8. Fast and Furious 9

9. Last Night in Soho

9. Last Night in Soho

Sevilen yönetmen Edgar Wright'ın son projesi olan bu filmde, psikolojik gerilimin etkisini hissedeceğimiz söyleniyor. Doctor Who'yu canlandıran Matt Smith ve Anya Taylor-Joy gibi önemli oyuncular da bu projede olacak. Film 2021 Nisan ayında çıkacak.

10. Martix 4

10. Martix 4

Wachowski kardeşlerden Lana Wachowski yeni bir Matrix filmi için kolları sıvadı. 2021 Mayıs ayında çıkması beklenen efsane filmin 4. bölümünde konu henüz bilinmese de Keanu Reeves ve alışkın olduğumuz diğer karakterler bu filmde bulunacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Jurassic World: Dominion

11. Jurassic World: Dominion

'Jurassic Park' klasiğinin devamcısı 'Jurassic World' serisinin ilk filmi, ikincisinin gelişine ait ipuçları barındırarak bitmişti. 2021 Haziran'ında vizyona girecek serinin devam filminde, Bryce Dallas Howard ve Chris Pratt gibi oyuncular tekrar boy gösterecek.

12. Space Jam 2

12. Space Jam 2

1996 yılında başrollerinde Michael Jordan ve Looney Toones karakterlerini barındıran efsane Space Jam'in devam filmi 2021 Temmuz ayında bizlerle olacak. Space Jam 2'de yer alacak yeni yıldızımız ise Lebron James olacak.

13. The Batman

14. Uncharted

14. Uncharted

Aynı adlı ünlü oyun serisinden uyarlanan bu filmde Örümcek Adam olarak tanıdığımız Tom Holland başrolde olacak. Oyunun hikayesinin öncesinde geçecek bu hikayede Tom Holland genç Drake'i oynayacak. Temmuz 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.

15. Mission: Impossible 7

15. Mission: Impossible 7

'Görevimiz Tehlike' serisinin 7. filminin 2021 Kasım ayında çıkması planlanıyor. Yaşına aldırmadan aksiyon sahnelerinde yıldızlaşmayı başaran Tom Cruise, bu filmde de başrolde olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Sherlock Holmes 3

16. Sherlock Holmes 3

Serinin üçüncü filmi hakkında çok az şey bilinse de, Robert Downey Jr. ve Jude Law filmin kastında olmaya devam ediyor. Maalesef film 2021 Aralık ayında bizlerle olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
106
43
17
12
5
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

#13 Öngörüyorum ki berbat olacak. Batman karakterinin Christian Bale'de bile eğreti durduğunu söyleyen kişiler acaba buna ne diyecek. Adamda kaslı bir Batman... Devamını Gör

truthorwhatever

Sherlock Holmes 3 yazısını görünce tüylerim diken diken oldu yaaaaaa heyecandan gebereceğim.

yeldas

#10 ve #15 çekimler ertelendiği için burada belirtilen tarihlerde vizyona giremeyecek maalesef. her ikisi için de kesin tarih verilemiyor.