Görüş Bildir
Haberler
2020'deki Psikolojini Tek Bir Kelimeyle Anlatıyoruz!

etiket 2020'deki Psikolojini Tek Bir Kelimeyle Anlatıyoruz!

2020'deki psikolojin nasıldı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Bu görsellerden hangisi 2020'deki duygularını temsil ediyor?

4. Peki zor zamanlarında kimin yanında olmasını istersin?

5. Peki bu yıl hayallerine ulaşmak için ne kadar çabaladın? Bizim için puanlar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Korona tamamen bittikten sonra bu evlerden hangisinde parti yapmak efsane olurdu?

7. Daha önce hiç psikoloğa gitme ihtiyacı duyduğun oldu mu?

8. Son olarak 2021'den ne istiyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bitik!

2020… Ne yıldı değil mi? Sonunda sonlanıyor der gibisin!  Acısıyla tatlısıyla sonlanıyor fakat sen de de sona ermiş gibisin. Tüm bu yaşananlar vakalar senin psikolojinin bitik olmasına sebep olmuş. Gerek aşk yaşamın gerek dostlar gerek iş gerek öğrenim yaşamın derken senin psikolojini mahvetmiş. Kendini oldukça yorulmuş hissediyorsun. Hem bedenen hem de ruhen yıkılmışsın. Özellikle ruhen etkilenmiş gibisin. Resmen psikolojini yıkacak oldukça şey yaşamışsın. İstediğin şeylerin yolunda gitmemesi, yediğin kazıklar derken şu an kendini ruhsal olarak iyi hissetmiyorsun. Bitmiş bir halin var. Fena şeyler yaşamamışsın. İyi olan gelişmeler de var fakat her iyi giden şeyin arkasından kötüleri de bununla beraber gelmiş. 2020 oradan oraya devamlı bir koşturma içinde geçmiş. Ee sen de yorulmuşsun. Özellikle aşk hayatında olan gelişmelerde yorulmuşsun. İnsanların seni anlamaması, yargılayıcı olması canını çıkarmış. Tabii bütün bunların yanında yaşadığın gelecek kaygısı da seni ruhsal açıdan yormuş gibi. Hepimizin arasında yer eden bir sıkıntı olsa gerek. Geceleri kafamızı koyduğumuzda hayatımızı sorguladığımız birtakım gerçekler… İşte bütün bu kaygılar, üzüntüler, talihsizlikler senin 2020 yılındaki psikolojini tam olarak “Bitik” olarak yorumlatıyor.

Arapsaçı!

Arapsaçı!

Sanki hayatının bir noktasında her şey tıkırında gidiyormuş fakat diğer noktasında hiçbir şey yolunda gitmiyormuş gibi. Kendini kapana kısılmış gibi hissediyorsun. Ne hissedeceğini bile bilmiyorsun. Çünkü yaşadığın şeylerden dolayı incindiğin çok nokta var. Bu aslında değişim öncesi psikolojik buhranlarda olduğunu gösteriyor. Artık hayatında yeni bir sayfa açmak istiyorsun. Hayatındaki bazı şeyleri değiştirmek, hayata geçmek istiyorsun. Fakat nereden başlayacağını, nasıl hareket edeceğini sen de tam kestiremiyorsun. O yüzden hayatı akışına bırakmış, yoluna devam ediyorsun. Fakat bu süreçte biraz kendine izin vermeli, içinde olduğun durumu zorlamamalısın. Çünkü insanlar yaşadığı bir sorundan kurtulmanın yollarını arıyor. Oysaki bir insanın her duyguyu yaşaması, kabul etmesi gerekiyor. Eğer kendini psikolojik olarak kötü hissediyorsan, kurtulmaya çalışma mesela. O duygudan kurtulmaya çalıştıkça aslında o duygunun içinde kayboluyorsun. Kendine izin ver, kaçma.

Hevessiz!

Hevessiz!

Önceden yaptığın ve keyif aldığın şeyleri artık yapmak istemiyorsun. Çünkü keyif almıyorsun. Yaşayan ölü tabirini sana bakarak betimleyebiliriz. Tüm bunlardan dolayı kendini son zamanlarda etrafa karşı aşırı derecede kapatmışsın. Çünkü kimsenin seni anlamadığını ve senin mutluluğunu istemediğini düşünüyorsun. Etrafında gerçekten güvendiğin kim varsa seni bir şekilde yarı yolda bırakmışlar. Ama sakın pes etme! Çünkü bir insan hayata tutkuyla ve zekasıyla bağlandığı sürece karşısına mutlaka doğru insanlar çıkacaktır. Şu dünyada hayal ettiğin, hedeflediğin şeylerin peşinden gitmek gibisi yoktur. Hele ki o hayalini adım adım gerçekleştirdiğinde aldığın o haz aşırı derece mutluluk verici. O yüzden hiçbir şey için umudunu yitirmemelisin. Bunun farkında olduğunda ve bir adım attığında her şey daha da güzelleşecektir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
298
65
58
35
32
21
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sude demirtaş

güzel bir test olmuş bitik çıktım çok doğruuu

gizem

Arapsaçı! gerçekten böyle oldu 4 tane akrabamı kaybettim skolyoz hastası olduğumu öğrendim fln filan çok karışıktı bu sene 😔