Görüş Bildir
Haberler
2019 Yılında Vizyona Giren Bu Türk Filmlerinden 23/50'ünü Gördüysen Gerçek Bir Sinema Tutkunusun!

2019 Yılında Vizyona Giren Bu Türk Filmlerinden 23/50'ünü Gördüysen Gerçek Bir Sinema Tutkunusun!

Penny
09.12.2019 - 16:00

İzlediklerin arasından en beğendiğini yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İzlediklerini seç ve testi tamamla;

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin sinemayla pek aran yok!

Sadece Türk sinemasıyla değil, genel olarak sinemayla pek ilgin yok. Bir film çok popüler olursa ya da arkadaşların gitmek isterse izliyorsun. Peki bu filmlerden dikkatini çeken oldu mu?

Türk sinemasına hayransın ama pek vaktin yok.

Film izlemeyi, özellikle Türk sinemasını takip etmeyi istiyorsun ama buna pek zaman bulamıyorsun. Peki bu filmlerden en çok hangisi sende merak uyandırdı?

Türk sineması senin vazgeçilmezin!

Film izlemeyi gerçekten çok seviyorsun. Türk filmlerini izlemek ise senin için ayrı bir keyif. Bu senin için dinlendirici bir etkinlik olmaktan çıkıp hobiye dönüşmüş. Peki bu listeden hangi filmi daha çok beğendin?

Türk sineması senin için bir tutku!

Filmler senin hayatının büyük bir kısmını kaplıyor. Özellikle Türk filmlerine ayrıca bir ilgin var. Tüm festivalleri takip ediyorsun ve bir film vizyona girmeden önce senin haberin oluyor. Filmlerin elde ettiği başarıdan kendi filminmiş gibi gurur duyuyorsun. Peki bu listedeki filmlerden senin favorin hangisi?

Sen kesinlikle bir sinefilsin!

Sen sinemaya, özellikle Türk sinemasına aşıksın. İnsalar artık bir film izlemeden önce kesinlikle senin yorumlarını dinliyor. Senin tavsiyelerinle izleme listesi oluşturuyor. Peki bu listeden senin ilk 3'ünü söylemeni istesek?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
138
42
35
22
19
19
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bihtergulce

Sinema, tutku vs. kelimelerinin geçtiği yerde, listenin en başında recep ivedik! İnsan Türk Sineması adı altında anmaya utanır...

Sırf atılan başlığa muhalefet olmak için girdim. Bu sene bu filmlerin çoğunu izlemedim. Film tutkunu olmak da böyle birşey değil, edebiyat tutkunları için ya... Devamını Gör

Happy Quokka

Çoğu filmin adını bile duymadım.