Görüş Bildir
Haberler
TV
2014'te Hangi Diziler Başlayacak?

2014'te Hangi Diziler Başlayacak?

Burçak Cürül Öztürk
15.01.2014 - 22:56 Son Güncelleme: 20.05.2022 - 15:32

2014 Yılında Yeni Başlayacak Diziler

Kurt Seyit ve Şura, Kızılelma gibi iddialı prodüksiyonların yanısıra Kardeş Payı, Küçük Ağa, Ne Diyosuun gibi komedi dizileri de yeni sezonda ekrana gelecek.

NE DİYOSUUN KANAL D

Bu bir ayrılık komedisi. Başrollerini İlker Aksum, Dilara Gönder, Ayçin İnci, Bülent Seyran ve Mehmet Ali Kaptanlar'ın paylaştığı komedi dizisi 'Ne Diyosuun' yakında Kanal D ekranlarında başlıyor.Güzel spiker Dilara Gönder'in de rol alacağı ‘Ne Diyosuun’ bitmiş gibi görünse de aslında bitmeyen ve kolay kolay da bitecek gibi görünmeyen bir aşkın hikayesi.

KARA PARA AŞK

atv ekranlarında yayınlanacak olan Engin Akyürek,Tuvana Türkay ve son olarakta Nebahat Çehre'nin dahil olduğu Ay Yapım'ın yeni dizisi..

O HAYAT BENİM FOX TV

Başrollerinde Keremcem ve Ezgi Asaroğlu'nun rol aldığı O Hayat Benim dizisinin çekimleri başladı. O Hayat Benim dizisinden ilk fotoğraflar da çıktı. Çekimleri süren dizi Şubat ayında FOX TV'de başlayacak.

Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Sinan Albayrak, Ahu Sungur ve Ceren Moray’ın başrolünü oynayacağı O Hayat benim dizinin yönetmen koltuğunda ise Fatih dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Merve Girgin oldu.

KURT SEYİT VE ŞURA STAR TV

Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde oynadığı dizi sezonun en iddialı dizisi. Kurt Seyit ve Şura Mart ayında Star TV'de başlayacak.

Kurt Seyit ve Şura’nın; saltanat günlerinden Karpatlar cephesine, isyan kıpırtılarından ihtilalin yangınına, Aluşta’dan işgal altındaki İstanbul'a, 1920'lerin Pera'sına kadar uzanan macera dolu yolculukları bir anlamda aşkın da yolculuğu olacak.

Hilal Saral’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Ece Yörenç kaleme alıyor. Nermin Bezmen'in 'Kurt Seyt ve Shura' adlı kitabından uyarlanan dizi, yüzyıl başı Rusya’sından 1920’lerin İstanbul’una uzanan dönemde yaşanan tutkulu bir aşk hikayesini konu alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un muhafız alayının cesur subayı, Kırım Türk’ü Kurt Seyit karakterini canlandırdığı dizide; Kurt Seyit’in ilk görüşte aşık olduğu, soylu bir ailenin asil, güzel ve hayat dolu kızı Şura karakterini ise Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor

KIZILELMA TRT 1

Ünlü yapımcı Osman Sınav'ın imzasını taşıyan Kızılelma dizisinin yayın tarihi belli oldu. TRT 1'de yayınlanacak olan Kızılelma dizisi 15 Ocak Çarşamba akşamı 19.50'da ilk bölümüyle ekranda olacak.

İlk bölümleri Şanlıurfa’da çekilen dizi geçen günlerde İstanbul’a taşındı. TRT 1’in iddialı dizilerinden biri olan ‘Kızılelma’ Türkiye’nin istihbarat savaşlarını anlatacak. Kızılelma dizisinde Furkan Palalı, Murat Altay karakterini canlandıracak.

ZEYTİN TEPESİ KANAL D

Kanal D'nin başrollerini Aslıhan Gürbüz, Tayanç Ayaydın, Salih Bademci, Ayça Varlıer, Zerrin Sümer ve Hakan Karahan'ın paylaştığı, yönetmenliğini Barış Yöş'ün yaptığı Zeytin Tepesi adlı dizisi yakında başlıyor.

Kanal D'nin önümüzdeki ay başlayacak olan yeni dizisi Zeytin Tepesi'nde güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz, farklı bir rolle karşımıza çıkacak.

KÜÇÜK AĞA KANAL D

Sarp Levendoğlu, Birce Akalay ve Zeki Alasya'nın başrollerinde olduğu Küçük Ağa dizisi ile Kanal D ekranlarında başlıyor.

Küçük Ağa'da Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de Osman rolüyle ünlenen çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi de yer alacak. Dizinin senaryosunu Arka Sokaklar dizisinin senaristleri Ahmet Yurdakul ve Sinan Yurdakul yazacak.

DÜŞLER VE UMUTLAR FOX TV

Limon Yapım'ın yeni dizisi Düşler ve Umutlar'dan ilk fragman yayınlandı. Dünya klasiklerinden Oliver Twist'ten uyarlanacak olan 'Düşler ve Umutlar' adlı dizi Şubat ayında Fox tv'de başlıyor.

İngiliz yazar Charles Dickens'ın dünyaca ünlü romanı 'Oliver Twist'ten uyarlanacak dizide Oliver karakterini, 'Yusuf' ismiyle Berkehan Tüter canlandıracak.

HATASIZ KUL OLMAZ KANAL D

Kanal D ekranlarında yeni bir dizi daha seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu sezon TRT 1 ekranlarına 'Kızılelma' dizisini yapan Sinegraf Yapım-Osman Sınav yeni bir dizi için kollarını sıvadı.

HER SEVDA BİR VEDA SHOW TV

Çekimlerin başladığı ve başrollerinde Cemal Hünal, Gizem Ayaz, Nik Xhelilaj, Devrim Evin, Civan Canova, Güliz Şirinyan, Defne Halman, Demet İyigün gibi oyuncuların bulunduğu dizi, 'Her Sevda Bir Veda' ismi ile ekranlara gelecek.

BİR YUSUF MASALI TRT 1

Başrollerinde Nur Erkul, İnan Ulaş Torun, Tarık Ünlüoğlu, Burak Satıbol, Ömür Arpacı ve Rozet Hubeş'in yer aldığı Okur Film imzalı tarihi dizi Bir Yusuf Masalı'nın TRT 1'de başlıyor. Dizi, ilk bölümüyle 19 Ocak Pazar akşamı 19.50'de yayın hayatına başlayacak.

ERTUĞRUL GAZİ TRT 1

Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşunu anlatan Ertuğrul Gazi dizisinde Mevlana rolü için dünyaca ünlü film yıldızı Robert De Niro'ya teklif götürüldü.

Vatan

Kaynak: http://fotogaleri.gazetevatan.com/gal...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın