Görüş Bildir
Haberler
2014'te İzlediğimiz En İyi 10 Yabancı Dizi

2014'te İzlediğimiz En İyi 10 Yabancı Dizi

Taha Murat Doğan
24.12.2014 - 23:56 Son Güncelleme: 25.12.2014 - 16:40

İyi veya kötü geçen bir senenin ardından her ne olursa olsun her zaman aynı heyecanla beklediğimiz dizilerden bazılarını sizler için sıraladım. Aralarında izlemedikleriniz var ise kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Şimdiden keyifli seyirler ve mutlu yıllar.

Kaynak: http://www.imdb.com/best-of/2014/top-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Gotham

Superman, Batman v.b. süper kahramanların yaratıcısı olan DC Comics'ten uyarlanan dizi komiser James Gordon'ın acemilik döneminde ve Bruce Wayne'nin ailesinin öldürüldüğü zamanda geçer. Dizi adını ise yine DC Comics'in yarattığı Gotham şehrinden alır. Gotham şehrini ise Batman dolayısıyla hepimizin aklına zaten kazınmıştır.

9. The Bing Bang Theory

Kaliforniya'da geçen dizimiz bir Amerikan durum komedisidir. İki üstün zekalı fizikçi olan Leonard Hofstadter ve Sheldon Cooper'ın etrafında ki üç arkadaşı üzerine kurulu bir dizidir. Böyle basitmiş gibi durduğuna bakmayın, zamanında en iyi komedi dizisi ödülünü kapmışlardır. Şimdiden sizlere Sheldon ile bol kahkahalar.

8. Once Upon a Time

Cinderalla'dan Pinokyo'ya kadar neredeyse bütün masal kahramanlarını içinde barındıran bu fantastik dizi sizi bu dünyadan alıp başka diyarlara götürecek. Başrolünde House MD'den tanıdığımız güzellik Jennifer Morrison oynuyor. Dizide Emma Swan olarak tanıdığımız Pamuk Prensesimiz bir laneti kırması için dünyaya gönderiliyor ve herşey böylelikle başlıyor. İzlemekten kesinlikle zevk alıcağınızı biliyorum.

7. Sons of Anarchy

Motorların seslerini duyar gibiyim. Etrafta biraz suç kokuyor. Bu olsa olsa Sons of Anarchy olmalı. Yine Kaliforniyada geçen dizimiz, yasa dışı işler yapan ve aynı zamanda Central Valley'de ki suçları kontrol altında tutmaya çalışan bir motorsiklet çetesini anlatıyor. Dünyaca ünlü motor çetesi Hell Angels'tan esinlenerek yaratılan dizi lastiklerinizi yakmaya geldi.

6. True Detective

Sadece henüz 1 sezon yayınlanmasına rağmen bu kadar çok beğeniyi nasıl alabilir bir dizi? Sizde takıntılı bir dedektifseniz alabilirsiniz. Dizide bir seri katili yakalamak için 17 yıl boyunca iz süren Louisiana Eyalet Polisinden iki dedektif arkadaşımız anlatılıyor. Sizide görelim Sherlock Holmeslar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Arrow

Starling Şehri'nin milyarder playboyu Oliver Queen bir gemi kazası geçirir ve bir adada beş yıl boyunca hapsolur. Geri döndüğünde ise adada keşfettiği bazı yeteneklerini kullanarak şehri zehirlerden arındırmaya çalışır. Yaylarınızı geri Oliver Queen geliyor.

4. Orange is the New Black

4. Orange is the New Black

Adından da anlaşılacağı gibi ilginç bir dizi olan Orange is the New Black maceracı gençliğinde yaptığı bir hata yüzünden hapse düşen Piper Chapman'ın içine düştüğü yepyeni dünyada tutunma çabasını anlatıyor. Hapis falan dediğime bakmayan oldukça eğlenceli bir komedi dizisidir bu.

3. American Horror Story

Geldik sıralamanın en ilginç dizisine. Korku ve gerilim severler altına girmek için battaniyenizi hazırlayın American Horror Story geliyor. Her sezonun da farklı konu, karakterler, mekan ve tamamen farklı bir sonla izleyicileri şaşırtan bu dizinin aslında her sezonu farklı bir mini dizi kıvamında. Pijamalarınıza dikkat edin bu işin şakası olmaz.

2. The Walking Dead

Şerif yardımcısı Rick Grimes komadan uyandığında dünyaya bir hastalık sonucu oratya çıkan et yiyen zombilerin hakim olduğunu görüyor. Ailesini kurtarmak için yola koyulan şerif yardımcısı yolda başka sağ kalanlarla karşılaşır. Çoğu kırsalda geçen dizi insanların yaşam mücadelesini anlatıyor.

1. Game of Thrones

Yedi Krallığının en kuzeyinde bulunan kışların bir ömür geçtiği Kıştepesinin hükümdarı olan Starklar'ın toprakları belirsiz güçler toplanmaktadır. Yedi Krallığın kralının kafa karıştıran ölümünün ardından güneye çağırılan Eddard 'Ned' Stark, Yedi Krallğın hükümdarı olacağını düşünürken kendini akıl almaz tuzakların içinde bulur. Taht Savaşlarının hiç bir zaman bitmeyeceği bu dizide sürekli bi aksiyona hazır olun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın