Görüş Bildir
Haberler
TV
2014 - 2015 Sezonunun En İddialı 12 Yeni Yabancı Dizisi

2014 - 2015 Sezonunun En İddialı 12 Yeni Yabancı Dizisi

Cosmic Latte
11.10.2014 - 17:48 Son Güncelleme: 11.10.2014 - 18:51

Her sezon olduğu gibi TV'nin iddialı kanalları yeni dizi siparişlerinde gecikmiyorlar. Çoğu Premiere yaptı bile. Bakalım hangileri yeni bağımlılığımız olurken, hangileri sezon sonunu göremeden rating kurbanı olup, iptal edilecek?

Not : Kısa özetler kaynak : beyazperde

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Constantine

Yayınlandığı kanal : NBC

Şuandaki IMDb puanı : (Henüz Premiere yapmadı.)

Kısa özeti : Korku çizgi romanı olan Hellblazer'dan uyarlanacak dizide; dünyada insan görünümünde dolaşan melekleri ve iblisleri tanıma becerisine sahip, Londra’da yaşayan ve karanlık sanatlarda uzman olan John Constantine’in öyküsünü izleyeceğiz.

2. The Flash

Yayınlandığı kanal : CW

Şuandaki IMDb puanı : 8.8 / 10

Kısa özeti : Geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış Barry Allen, Central City Polis Birimi’nde çalışan ve suçluların arkalarında bıraktıkları ipuçlarını toplayan bir adli laboratuvar asistanıdır. Talihsiz bir yıldırım kazası yaşamasının ardından süper hız gücüne sahip olan Barry, Flash kimliğine bürünür ve kötü adamları adalete teslim etmeyi kendine görev edinir! CW kanalında yayınlanan Arrow dizisinin spin-off'u olacak yapım; DC Comics evreninin bilinen kahramanlarından, Adalet Birliği üyesi Flash’ın gençliğini anlatacak.

3. Gotham

Yayınlandığı kanal : FOX

Şuandaki IMDb puanı : 8.2 / 10

Kısa özeti : DC Comics’in ünlü kahramanı Batman’in şehri olarak bildiğimiz Gotham’ın, Batman'den öncesini anlatacak dizi; Polis Departmanı’nda çalışan James Gordon’ı merkezine alacak. Bruce’un Batman’e dönüşme yolculuğuna eşlik edecek Gordon, şehirdeki pek çok kötü adamla da mücadele edecek. Ayrıca Penguen, Kedi Kadın, Bilmececi ve Zehirli Sarmaşık gibi Batman evreninin birçok ünlü karakteri; gençlik halleriyle Gotham’da arz-ı endam edecek!

4. Forever

Yayınlandığı kanal : ABC

Şuandaki IMDb puanı : 8.4 / 10

Kısa özeti : New York’un en iyi medikal müfettişi olan Dr. Henry Morgan’ın, kimse tarafından bilinmeyen bir sırrı vardır: o ölümsüzdür! 200 yaşında olan doktorun geçmişindeki bilinmeyenleri, Dedektif Jo Martinez tek tek ortaya çıkaracaktır.

5. Scorpion

Yayınlandığı kanal : CBS

Şuandaki IMDb puanı :7.3 / 10

Kısa özeti : Üstün zekaya sahip bir grup eksantrik insan, modern çağın getirdiği tehditleri ve dünyanın sorunlarını birlikte çözmeye karar verirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. How to Get Away with Murder

Yayınlandığı kanal : ABC

Şuandaki IMDb puanı :8.3 / 10

Kısa özeti : Bir grup hırslı hukuk öğrencisi ile onların kriminal savunma derslerine giren gizemli profesörleri; hem kendi hayatlarını değiştirecek, hem de tüm üniversiteyi çalkalayacak bir cinayet davasına karışırlar. Grey's Anatomy, Scandal gibi dizilerle tanıdığımız Shonda Rhimes’ın imzası bulunan dizinin başrolünde; başarılı aktris Viola Davis bulunuyor.

7. The McCarthys

7. The McCarthys

Yayınlandığı kanal : ABC

Şuandaki IMDb puanı : (Henüz Premiere yapmadı.)

Kısa özeti : Sporu çok seven, İrlandalı Katolik bir ailenin gay oğlu; kalabalık ailesiyle daha az zaman geçirmek için tek başına eve çıkmaya kalkar. Ve aldığı bu karar aile fertleri tarafından hiç hoş karşılanmaz!

8. State of Affairs

8. State of Affairs

Yayınlandığı kanal : NBC

Şuandaki IMDb puanı : (Henüz Premiere yapmadı.)

Kısa özeti :  Önemli bir konumda CIA çalışanı olan Charleston Tucker, dünya çapında gerçekleşme ihtimali olan ve ülkeyi tehdit eden olayları, Amerikan Başkanı’na bildirmekle görevlidir. Aynı zamanda Başkan’ın bir terörist saldırısında ölen oğluyla eskiden nişanlı olan Tucker, politik sorumlulukları ile karmaşık kişisel yaşamını dengelemeye çalışır.Yaratıcılığını Joe Carnahan’in yaptığı dizi, The West Wing ve Scandal’ın buluşması olarak tanımlanıyor.

9. Red Band Society

Yayınlandığı kanal : FOX

Şuandaki IMDb puanı : 8.3 / 10

Kısa özeti :  Bir hastanenin çocuk kanadında tedavi gören bir grup ergenlik çağındaki çocuğun günlük yaşantılarına, dost ve düşman edinmelerine tanık olacağımız drama dizisi; merkezine Hemşire Jackson karakterini alacak.Çocuklar ile ilgilenmekle görevli Jackson, sert kabuğunun altında, onlara derin bir sevgiyle bağlı...

10. Stalker

10. Stalker

Yayınlandığı kanal : CBS

Şuandaki IMDb puanı : 7.6 / 10

Kısa özeti :  Los Angeles Polis Teşkilatı’nda çalışan iki dedektifi merkezine alan gerilimde; gizlice izlenen, takip edilen ve tehdit edilen insanların durumu aydınlatılmaya çalışılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Z Nation

Yayınlandığı kanal : CBS

Şuandaki IMDb puanı : 5.1 / 10

Kısa özeti :  Syfy kanalının yeni zombi temalı temalı dizisi, ülke genelinde yayılmaya başlayan zombi virüsünden kaçmayı başaran bir grup insana odaklanıyor.

12. Gracepoint

Yayınlandığı kanal : FOX

Şuandaki IMDb puanı : 7.4 / 10

Kısa özeti : Suç oranı düşük olan küçük bir kasabanın kumsalında, kasaba sakini ailelerden birinin 11 yaşındaki oğulları ölü bulunur. Olayı soruşturan dedektif ve yardımcısı, sır perdesini aralamaya çalışacaktır. Dramı güçlü bir polisiye olan Gracepoint, ITV kanalında ekranlara gelen ve olumlu eleştiriler alan İngiliz dizisi Broadchurch’ten uyarlandı.Özet'in Kaynağı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
18
9
8
8
8
6