Görüş Bildir
Haberler
19 Nisan Salı Meteoroloji Hava Tahmin Raporu: Hava Durumu Nasıl Olacak? Havalar Ne Zaman Isınacak?

19 Nisan Salı Meteoroloji Hava Tahmin Raporu: Hava Durumu Nasıl Olacak? Havalar Ne Zaman Isınacak?

Ömer ÖNDER
19.04.2022 - 10:52

Hafta başında hava tahmin raporunu yayınlayan meteoroloji İstanbul'da yurt genelinde birçok ilde sağanak yağış uyarısı verdi. Geçtiğimiz günlerde düşen hava sıcaklıkları ardından gelen sağanak yağışlarla beraber vatandaşlar havaların yeniden ne zaman ısınacağını merak ediyor. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamalara göre önümüzdeki 5 gün içerisinde hava sıcaklıklarının yurt genelinde mevsim normallerinin altına düşeceği yönünde tahmin yapıldı. Peki 19 Nisan Salı hava durumu nasıl olacak? Havalar ne zaman ısınmaya başlayacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah işlerine gidecek vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konulardan birisi de hava durumu oldu. Meteorloji tarafından yapılan açıklamalara göre bugün İstanbul ve yurt genelinde sağank yağışların etkili olması bekleniyor. Geçtiğimiz haftalardan beri sağanak yağışların etkili olduğu İstanbul'da yaşayan vatandaşlar yeni haftanın hava tahmin raporunu araştırmaya devam ediyor. Peki 19 Nisan Salı hava durumu nasıl olacak?

19 Nisan Salı Hava Durumu Nasıl Olacak?

19 Nisan Salı Hava Durumu Nasıl Olacak?

Meteoroloji tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre yurt genelinde parçalı ve çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun doğusu dışında kalan bölgelerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Kastamonu kıyılarında, Çankırı ve Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinde; Isparta, Burdur ve Denizli ile Antalya'nın iç, Afyonkarahisar'ın güney çevrelerinde; Doğu Anadolu'nun batısı ile Sivas, Gümüşhane ve Giresun çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. İç ve güney kesimlerde yer yer toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın